Laetitia написа:Пф, един колега заралия е пуснал във фейса виц, който, признавам, ми дойде малко болезнен.- Как се нарича трансфер на защитник от Берое в Левски?
- Автогол.
Пламен Крумов развали магията.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Laetitia написа:Пф, един колега заралия е пуснал във фейса виц, който, признавам, ми дойде малко болезнен.- Как се нарича трансфер на защитник от Берое в Левски?
- Автогол.
Е, а дано. На моя бероец съм казала, че ако пак някой техен си набута автогол, лично на него ще отмъщавам.Tommi написа:Пламен Крумов развали магията.
Tommi написа:Laetitia написа:Пф, един колега заралия е пуснал във фейса виц, който, признавам, ми дойде малко болезнен.- Как се нарича трансфер на защитник от Берое в Левски?
- Автогол.
Tommi написа:Laetitia написа:Пф, един колега заралия е пуснал във фейса виц, който, признавам, ми дойде малко болезнен.- Как се нарича трансфер на защитник от Берое в Левски?
- Автогол.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Живко6461 написа:Лети, вицовете са част от колорита. По-важното е да ги приемаме с чувство за хумор. Признавам, че по едно време попрекалих и като че ли засегнах колегата boabbb.
Миналата година след финала за купата левскар направил несполучлив опит да се самоубие с изстрел в челото. Прострелял лампата.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, W84me, WPWW и 33 госта