Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот blue avalanche » 19 яну 2012 12:39

"Левски ще си плати дълга към Черноморец (Бс) от 100 000 евро с Александър Башлиев. Както е известно, „сините" дължат въпросната сума на „акулите" от трансфера на Ор-лин Старокин. Защитникът премина на „Герена" от „Лазур" в началото на сезона, като според сделката „сините" платиха 100 000 евро плюс двама футболисти - Борислав Балджийски и Александър Киров."

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 19 яну 2012 12:55

Абе за ква селекция изобщо става дума тука?
За да правиш селекция ти трябва едно точно определено нещо ПАРИ!!!

А В ЛЕВСКИ ИМА ОТ ВСИЧКО ПО МНОГО, ШЕФОВЕ, МЕНИДЖЪРИ, САМО ПАРИ НЯМА!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 19 яну 2012 13:21

Зимна селекция май няма да има. Така като гледам сме само на обещания и нищо повече. Поне да излезе някой и да каже няма да купуваме никой с тези футболисти ще бъде и толкоз. Поне да не се тормозим излишно. :roll:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 яну 2012 13:23

Гонг пише ,че Левски се е отказал да преговаря за Анеси.Това момче Башлиев на каква позиция играе?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 яну 2012 14:16

Левски никога не е "преговарял" за Анеси!Освен във вестниците,разбира се...

Потребителски аватар
zahari66
Контакти:

Мнениеот zahari66 » 19 яну 2012 15:06

Аз едно не мога да разбера :?: Когато отбора се върна от Кипър Иво Тонев заявява на глас,че до петък ще има поне двама нови футболисти в отбора,а днес е четвъртък и все още никой не се е присъединил към отбора.Проблема според мен може да е само един-пари.Но ако нямаше готови пари как така Иво се нави да влезе в отбора.Толкова ли е трудно да се намерят тези футболисти.Може би е време да огледат други отбори как правят селекциите си макар и с малко финанси.Давам за пример Черноморец,защото всички долу-горе сме запознати с тях.Миналата година минаха много свободни агенти на проби при Херо,но тои избра най-точните и това се оказа страшен удар за тях,и ако сега не бяха принудени да ги продават,защото им трябват пари щяха да бъдат сред фаворитите за титлата.Тази година пак залагат на тази тактика при трансферите и няма да се учудя,ако догодина пак искаме някоя тяхна Черноморска перла.Друг пример са Черно море-взеха Паломино много евтино и сега ще го продадат на голяма печалба.Някои може да кажат,че това в любимия ни Левски няма как да стане,но аз не смятам така. Защо? Причината е само една-тази година разполагаме,ако не друго поне с много качествен треньор,който според мен по нищо не отстъпва на Херо.Защо примерно не вземем няколко човека на проби за седмица примерно в Анталия-ако Костов хареса някои от тях супер подписваме с тях.Щом няма пари в отбора поне да прибегнат до този начин,не само да лъжат милионите фенове на най-обичания клуб в БГ.

Накрая искам да кажа че всеки който смята,че трудно се намират добри свободни агенти е глупак.Освен горе посочените примери искам да спомена,че нападателя който искаме сега от Кипър лятото е бил свободен агент и ме съмнява че ако му бяхме предложили щеше да ни откаже,при положение че играехме в Европа.Много хора просто вече се съмняват в трансферите ни,но мога да кажа че главния виновник затова е само един-Гонзо.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 19 яну 2012 15:59

Момчета,все си мислех,че нещо ще се промени,но уви-ясно е,че няма!
Положението е следното:1.Или няма кинти,ама ВЪОБЩЕ!,което означава,че нови футболисти няма да има,или 2.Отново има някакви мениджърски игри-т.е. няма да се залага на свободни агенти,за да може някой да намаже една комисионна.Все ми се струва,че нещата започват да се въртят около едни хора от Кипър,защо ли???
Така или иначе е огромен автогол за Иво Тонев,ако не с елегитимира с ПОНЕ едно свястно попълнение.Това Наско никога не би го допуснал...
Така или иначе говорим за различни измерения впрочем...

Потребителски аватар
zahari66
Контакти:

Мнениеот zahari66 » 19 яну 2012 16:08

Аз,когато писах че може да се пробват свободни агенти не съм уточнявал че тези играчи трябва да бъдат представлявани от Заберски или Жейнов,който всеки фен знае че искат да източват клуба.В европа има много мениджъри с който при малко желание от нашия клуб могат да се свържат и да им бъдат предложени футболисти.

agrex
Контакти:

БЕЗ СЕЛЕКЦИЯ - ШАМПИОНИ ?

Мнениеот agrex » 19 яну 2012 17:00

Досега всичко за което писахме и говорихме включваше темата за зимната селекция.Започвам да си мисля,че май такава няма да има и на дневен ред е въпроса, какво можем да постигнем с футболистите,които имаме в момента?
Според мен,ако до сега няма договорени класни защитник и нападател,едва ли има смисъл да се взимат футболисти на пожар.Риска е много голям.Вярно,че при такава ситуация Арс остава и Ники Костов трябва да се съобразява с това,но мисля,че във всички случаи ще бъдем по-добри от есента? Явно малките имат качества и сега е момента да покажат какво могат.Вярвам в тях защото са наши момчета,левскарчета.Ако Грийн играе като централен защитник,а Райков се пробва на върха на атаката,може и да се получи? И останалите ни футболисти са добри,а как ще играят,зависи в много голяма степен от треньора.Като гледам конкурентите,може би Лудогорец е по-опасен,но ще играят с нас на Герена.ЦСКА вероятно ще са в тройката,взимат някакви "звезди" на кило,но практиката показва,че добър трудно се правиотбор в движение ... а Черноморец едва ли ще повтори игрите си от есента,така че...нека си подкрепяме отбора така както само ние можем! САМО И ВИНАГИ ЛЕВСКИ !!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: БЕЗ СЕЛЕКЦИЯ - ШАМПИОНИ ?

Мнениеот Bourgas » 19 яну 2012 17:10

Искрено се надявам Черноморец да повтори игрите се, заслужаваме го феновете в Бургас. А що се отнася за Левски - шампион, мисля, че тази година няма шанс. Прекалено са силни просто Лудогорец и ЦСКА. Нищо лично :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Архив”