Executors се разцепиха, люспят Дучето и шефа си

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
FCH

Executors се разцепиха, люспят Дучето и шефа си

Мнениеот FCH » 27 яну 2014 19:03

Хасковските привърженици на ЦСКА със звучното име „Executors” спретнаха вътрешен преврат и отлюспиха досегашния си лидер Иван Ангелов заради „слаба организация и нулево развитие на фен-клуба“, както и за „обслужване на чужди интереси“. Декларация с тези твърдения беше разпратена до хасковските медии. В нея се заявява категорично, че „Името на Димитър Ангелов-Дучето, повече НЕ трябва да се свързва с името на фен-клуб „Executors”.
Дучето е националния лидер на червените фенове. Хасковските „червени“ обаче не щат да го чуят. Не казват защо.
Декларацията и смяната на ръководството е решено на общо събрание на хасковския фен-клуб, проведено на 18.01.2014 година. На него е избран нов председател - Ивайло Недев-Ханко и заместник - Николай Запрянов-Воеводата.
Повод за събранието е категоричното несъгласие на цесекарите да бъдат замесвани в личностни или партийни интереси. Идеята на феновете е да подкрепят любимия отбор, независимо дали са членове на клуба или не. За членовете има отстъпки при организираните пътувания и при закупуване на клубни артикули.
Макар и неофициално, недоволството на редовите червени фенове е обяснено със замесването на агитките в различни политически или внушени от политиците граждански инициативи. Що се отнася до конкретната дейност на всеки фен-клуб, тя досега била изцяло загърбена – от много време няма нито едно организирано посещение на мачове на ЦСКА.
"Това са глупости", реагира обвиняваният Иван Ангелов. „Организирано посещение имаше даже на последното дерби /Левски-ЦСКА за купата - б.а./ Отделен е въпросът кой как иска да пътува“, каза Ангелов. Думите му бяха потвърдени и от други цесекари. Ангелов многократно организирал безплатен транспорт за феновете или пътуване на преференциални цени. „Нека си правят каквото искат, но да не спекулират с марката „Executors”, която аз лично съм създал“, категоричен е Ангелов. Фен-клубът бе учреден през 2005 година и представен официално на следващата. В него членуват не по-малко от 150 души, докато на събранието от 18.01 са участвали 12. „Събранието им е нелегитимно“, отсече Ангелов и пожела на отцепниците да си вървят „по живо, по здраво“.

Г.Христов, Haskovo.NET

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Executors се разцепиха, люспят Дучето и шефа си

Мнениеот Червени_шампиони » 27 яну 2014 19:15

Да не се случи обратното и дебелия да си върви, но не по живо и по здраво. Свиня!

Цинбика мо каза спир даса одриаш но тио нееможеше ад спер зажтото цинбика го одриаше саз сопстжените мо ратзе

Изображение

http://topsport.ibox.bg/news/id_1138910868

г-н Далавера, повече от 10 години да си председател на националния фен клуб, да си взел стотици хиляди левове от шефовете през годините и да не можа едно кафене, нормален фен магазин и зала да направиш. За щастие последното вече го имаме, чисто ново, а не поредните ремонти на нещо, което не може да се приведе във вид.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 яну 2014 19:32

Ханко ми е приятелче 8-) Много добро момче е и е болен цесекар :) Да му е честито :!: Заслужава си момчето. Дай боже повече такива шефове на фенклубовете на БГ отборите ни 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 яну 2014 19:46

Аз не съм член на нито една фракция, но айде сложете урни по време на мачовете да гласуваме обикновените фенове, кой искаме да ни представлява. Аз бих предпочел Дучето пред разни анонимници, известни единствено със своята неизвестност.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 яну 2014 13:19

Red Warrior написа:Аз не съм член на нито една фракция, но айде сложете урни по време на мачовете да гласуваме обикновените фенове, кой искаме да ни представлява. Аз бих предпочел Дучето пред разни анонимници, известни единствено със своята неизвестност.

Защо някой трябва да те управлява?Събираш си група приятели и познати и си ходите на мач!Трябва да има някой които да разпява за да звучим по-яко.На времето преди да има мегафони и уредби го правеше Главата,ама при пълен сектор пеехме като хората по 4-5 неща,другото се размиваше!Дали става въпрос за квартал на София или град,село в България,привципа е един и същ!Трябва да има 2-3 човека,които да са по-дейни в организацията за да се получават нещата!Аз не съм от Дучето,нито от Енималс,нито от Офанзива.Аз съм от ЦСКА и понеже съм от Бургас,пътувам и се забавлявам с приятели и познати от Бригада Бургас 8-) !

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 28 яну 2014 14:52

Абе не им трябва нито Дучето, нито фалиращият ЦСКА ! Дръжте си за Хасково, като Григор
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 яну 2014 15:33

BRF написа:
Red Warrior написа:Аз не съм член на нито една фракция, но айде сложете урни по време на мачовете да гласуваме обикновените фенове, кой искаме да ни представлява. Аз бих предпочел Дучето пред разни анонимници, известни единствено със своята неизвестност.

Защо някой трябва да те управлява?Събираш си група приятели и познати и си ходите на мач!Трябва да има някой които да разпява за да звучим по-яко.На времето преди да има мегафони и уредби го правеше Главата,ама при пълен сектор пеехме като хората по 4-5 неща,другото се размиваше!Дали става въпрос за квартал на София или град,село в България,привципа е един и същ!Трябва да има 2-3 човека,които да са по-дейни в организацията за да се получават нещата!Аз не съм от Дучето,нито от Енималс,нито от Офанзива.Аз съм от ЦСКА и понеже съм от Бургас,пътувам и се забавлявам с приятели и познати от Бригада Бургас 8-) !

Абсолютно си прав,по мое време нямаше мегафони и уредби в агитката,не знам как се получаваше,но нещата се случваха спонтанно и си пеехме много яко,е верно ,че в повечето случай тон за песен даваха лидерите на агитката,но го правехме и ние „ редовите“ фенове,просто,когато имаш вдъхновение,не ти трябват ръководители,с изключение на случаите ,когато нещата се сговнясат и трябва някой по-куражлия да вдигне знамето ;) !
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 яну 2014 16:10

Който и да е начело, хората, които правят хорето, разпяват и са на всеки мач са едни и същи. Видя се като се отцепиха от него какво стана. Тоя с мегафона не си знаеше песните, нямаше кой да прави хорео, факли, димки и т.н и беше пълна трагедия. Без тея момчета, който и да застане, нищо няма да стане. Ако ходите на мачове, трябва да знаете кои са.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 яну 2014 20:56

Red joker написа:
BRF написа:

Абсолютно си прав,по мое време нямаше мегафони и уредби в агитката,не знам как се получаваше,но нещата се случваха спонтанно и си пеехме много яко,е верно ,че в повечето случай тон за песен даваха лидерите на агитката,но го правехме и ние „ редовите“ фенове,просто,когато имаш вдъхновение,не ти трябват ръководители,с изключение на случаите ,когато нещата се сговнясат и трябва някой по-куражлия да вдигне знамето ;) !

Като че ли преди години имаше повече настроение на стадиона!Това,че всеки можеше да вдигне публиката е факт!Хващал съм случаи в които в Г сектор се пееха или скандираха по три различни неща :lol: !Готини времена,но не отричам и настоящето!Сега подкрепата с пеене и пляскане е по-единна и по-добре звучи!Незнам,преди 15 години всеки ходеше на стадиона с червена фланелка,било на ЦСКА,Ливърпул,МЮ,Рома и други.Просто и да искаше да си вземеш на ЦСКА,нямаше от къде,тогава излязаха и фланелките с щампите!После имаше период в които масово се ходеше с на ЦСКА!Сега е повечето в Сектора сме с артикули на фракциите от които сме :? !
С носталгия си спомням за пътуванията с влак и почервеняването на гарите и градовете където играехме!всички се обличахме с червено за да покажем:Ние сме ЦСКА!Сега с този кежуал стил е малко скучно :| !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 яну 2014 22:21

BRF написа:
Red joker написа:
BRF написа:

Като че ли преди години имаше повече настроение на стадиона!Това,че всеки можеше да вдигне публиката е факт!Хващал съм случаи в които в Г сектор се пееха или скандираха по три различни неща :lol: !Готини времена,но не отричам и настоящето!Сега подкрепата с пеене и пляскане е по-единна и по-добре звучи!Незнам,преди 15 години всеки ходеше на стадиона с червена фланелка,било на ЦСКА,Ливърпул,МЮ,Рома и други.Просто и да искаше да си вземеш на ЦСКА,нямаше от къде,тогава излязаха и фланелките с щампите!После имаше период в които масово се ходеше с на ЦСКА!Сега е повечето в Сектора сме с артикули на фракциите от които сме !
С носталгия си спомням за пътуванията с влак и почервеняването на гарите и градовете където играехме!всички се обличахме с червено за да покажем:Ние сме ЦСКА!Сега с този кежуал стил е малко скучно :| !

Е ,аз съм от времето с шалчетата тип „зебра“,струваха 4лв. :) правихме си сами знамената по домовете и мазетата,покрай всеки национален празник се спускаха знамена,които „наказвахме“от обществени сгради и пилони и ги правехме на ЦСКА,такива бяха времената ;) ,какво ли не бихме дали за да имаме днешните атрибути :( ,имаше и борса ,от която можеха да се купят артикули на еврограндове ,но бяха много скъпи,за пример една значка на Ливърпул беше 30лв .на онези пари-много голяма цифра,бяха времена на материални ограничения,но пък от друга страна имаше щур ентусиазъм и вдъхновение,имаше и по- истински футбол ;) ,по истински фенове, по-истински лидери(не знам къде е бил Дучето по това време :( ),които се налагаха по естествен път ,въобще всичко беше по- истинско ,поне според мен ;) .
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”