Бодряшкото настроение във ФК "ЦСКА"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
keano_sj

Бодряшкото настроение във ФК "ЦСКА"

Мнениеот keano_sj » 11 юли 2011 23:27

Чудя се на бодряшкото настроение във ФК "ЦСКА" . На кво отгоре и аз не знам. Два-три сносни мача в края на изминалия полусезон, спечелване на една отдавна маргинализирала се купа на страната и ...дотам. Иначе всичко е цветя и рози. Да почнем от селекцията. Питам се за колко наивни считат обикновения футболен фен факторите в клуба, за да го баламосват, че тя е направена от бай Радукан. Кой си е харесал той? Трансферната "бомба" Зику, който се оказа по-скоро гюле?!Същият с успех би спечелил коча на някое мазно, селско преборване. А и всички разбраха, че румънската чалга му е по на сърце от отчайващите опити на бездарните му съотборници да прокарат коженото кълбо зад голлинията на един позабравен като име второкласен тим. Или пък бразилчето? Дошъл по същата мениджърска линия и охарактеризиран от бившия футболист на армейците В.Д. с думите:" Не чакайте много от тоя!" За голобрадите "орлета" взети на килограм ,щото са без пари въобще и не смятам да се впускам в анализи. Те просто вече са облякли железния анцуг и се чудят дали да сложат уокмена на ушите си по подобие на румънския си съекипник. В настоящия тим на "червените" има точно трима топ-футболисти, заслужаващи си да ги наблюдаваш, вместо да жулиш ракия с приятели примерно- Делев, К.Стоянов и Бандаловски. Джуджето от с.Ключ с изявите си показва, че пак ще държи диригентската палка в нападение, Косьо "Черния" е същия биткаджия и непоклатима скала в защитния вал, докато Бандата бележи неимоверен растеж в игровото си поведение и рано или късно ще се сбогува с родната ни футболна действителност.Всичко друго е блъф.
Изключая спорната селекция, в клуба се наблюдават тенденции и брожения, които само наливат вода в мелницата на критикарите и зложелателите. Емо бил безгласна буква, Гецата пиел бира и си стоял на сянка, децата ритали скъсани топки на "шмиргел"...Той май и официалния терен е заприличал на нещо подобно след якия рок-ботуш, съпроводил концерта на неколцина хард формации. Не ми се мисли, ако недай си боже се наложи тима да започне с мачове на неутрален терен. Ще има не съскане на змии, не рязане на греди, ами и "Усмивки от старите ленти" , не с участието на чичо Лупи, а с това на настоящите собственици и благодетели. Мога да продължа до безкрай- забавяни плащания по трансфери, невнесени осигуровки, измамени служители на клуба... Не знам дали вече и бай Добри няма да хвърли кърпата. Така, че нищо ново под слънцето.

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Познатата ни постна "чорбица"

Мнениеот cska - maina » 11 юли 2011 23:34

:lol: :lol: :lol: Много смешен анализ
1 Най-класните ни играчи са Платини и Нелсън
2 За момчетата от Пирин кво да кажеш, като не разбираш от футбол
3 Мораес е най-добрия идвал някога в България играч
4 Ако ти си прав :lol: то това значи, че аз съм крив :roll:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Re: Бодряшкото настроение във ФК "ЦСКА"

Мнениеот milan199440barca » 11 юли 2011 23:43

keano_sj написа:Той май и официалния терен е заприличал на нещо подобно след якия рок-ботуш, съпроводил концерта на неколцина хард формации.

Борбата в Блога е безмилостно жестока :lol: :lol: :lol:
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 юли 2011 23:45

keano_sj написа:Чудя се на бодряшкото настроение във ФК "ЦСКА" . На кво отгоре и аз не знам. Два-три сносни мача в края на изминалия полусезон, спечелване на една отдавна маргинализирала се купа на страната и ...дотам. Иначе всичко е цветя и рози. Да почнем от селекцията. Питам се за колко наивни считат обикновения футболен фен факторите в клуба, за да го баламосват, че тя е направена от бай Радукан. Кой си е харесал той? Трансферната "бомба" Зику, който се оказа по-скоро гюле?!Същият с успех би спечелил коча на някое мазно, селско преборване. А и всички разбраха, че румънската чалга му е по на сърце от отчайващите опити на бездарните му съотборници да прокарат коженото кълбо зад голлинията на един позабравен като име второкласен тим. Или пък бразилчето? Дошъл по същата мениджърска линия и охарактеризиран от бившия футболист на армейците В.Д. с думите:" Не чакайте много от тоя!" За голобрадите "орлета" взети на килограм ,щото са без пари въобще и не смятам да се впускам в анализи. Те просто вече са облякли железния анцуг и се чудят дали да сложат уокмена на ушите си по подобие на румънския си съекипник. В настоящия тим на "червените" има точно трима топ-футболисти, заслужаващи си да ги наблюдаваш, вместо да жулиш ракия с приятели примерно- Делев, К.Стоянов и Бандаловски. Джуджето от с.Ключ с изявите си показва, че пак ще държи диригентската палка в нападение, Косьо "Черния" е същия биткаджия и непоклатима скала в защитния вал, докато Бандата бележи неимоверен растеж в игровото си поведение и рано или късно ще се сбогува с родната ни футболна действителност.Всичко друго е блъф.
Изключая спорната селекция, в клуба се наблюдават тенденции и брожения, които само наливат вода в мелницата на критикарите и зложелателите. Емо бил безгласна буква, Гецата пиел бира и си стоял на сянка, децата ритали скъсани топки на "шмиргел"...Той май и официалния терен е заприличал на нещо подобно след якия рок-ботуш, съпроводил концерта на неколцина хард формации. Не ми се мисли, ако недай си боже се наложи тима да започне с мачове на неутрален терен. Ще има не съскане на змии, не рязане на греди, ами и "Усмивки от старите ленти" , не с участието на чичо Лупи, а с това на настоящите собственици и благодетели. Мога да продължа до безкрай- забавяни плащания по трансфери, невнесени осигуровки, измамени служители на клуба... Не знам дали вече и бай Добри няма да хвърли кърпата. Така, че нищо ново под слънцето.

''ЦСКА играе най-добрият футбол в България''!
Тези думи НЕ СА(повтарям НЕ са) САМО от устите на ''червени'' фенове!Порови се из сайтовете и ще разбереш!
Гледам вадиш от тук таме каквото ти изнася и си го тълкуваш как си знаеш!Няма лошо,но за твое огромно нещастие реалността е друга dude!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 11 юли 2011 23:50

keano_sj написа:Чудя се на бодряшкото настроение във ФК "ЦСКА" . На кво отгоре и аз не знам. Два-три сносни мача в края на изминалия полусезон, спечелване на една отдавна маргинализирала се купа на страната и ...дотам. Иначе всичко е цветя и рози. Да почнем от селекцията. Питам се за колко наивни считат обикновения футболен фен факторите в клуба, за да го баламосват, че тя е направена от бай Радукан. Кой си е харесал той? Трансферната "бомба" Зику, който се оказа по-скоро гюле?!Същият с успех би спечелил коча на някое мазно, селско преборване. А и всички разбраха, че румънската чалга му е по на сърце от отчайващите опити на бездарните му съотборници да прокарат коженото кълбо зад голлинията на един позабравен като име второкласен тим. Или пък бразилчето? Дошъл по същата мениджърска линия и охарактеризиран от бившия футболист на армейците В.Д. с думите:" Не чакайте много от тоя!" За голобрадите "орлета" взети на килограм ,щото са без пари въобще и не смятам да се впускам в анализи. Те просто вече са облякли железния анцуг и се чудят дали да сложат уокмена на ушите си по подобие на румънския си съекипник. В настоящия тим на "червените" има точно трима топ-футболисти, заслужаващи си да ги наблюдаваш, вместо да жулиш ракия с приятели примерно- Делев, К.Стоянов и Бандаловски. Джуджето от с.Ключ с изявите си показва, че пак ще държи диригентската палка в нападение, Косьо "Черния" е същия биткаджия и непоклатима скала в защитния вал, докато Бандата бележи неимоверен растеж в игровото си поведение и рано или късно ще се сбогува с родната ни футболна действителност.Всичко друго е блъф.

Мъчиш се да правиш анализи или? Със злоба няма да стане да ти го кажа от сега. Сега се чудя защо ли прочетох до края след като още във първото ти изречение (ако си го писал ти де) си почнал да си избиваш комплексите. Пробвай пак, но пиши за твоя отбор ако имаш такъв или и ти си поредния анти фен в този форум. Може би трябва да предложа на модераторите да отделят едно местенце и за вас (антифеновете на отборите).
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 11 юли 2011 23:52

Ти пък какви анализи си тръгнал да правиш ?? Можеше да кажеш " на нас критиците и зложелателите " .
Въа този " анализ " хихихи има само глупости !

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 12 юли 2011 00:05

Добре де, при положение, че не си фен на този отбор и не си запознат детайлно с нещата защо изобщо коментираш !
Нека завърши подготовката, да почнат първите мачове и да видим как ще стой отбора и тогава анализирайте и злобейте.Аман от професори и разбирачи.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lunatic1914
Контакти:

Мнениеот Lunatic1914 » 12 юли 2011 00:35

Имам пристрастия, но мога да кажа, че анализа на пича е много точен! Доста елементи на сарказъм и забавен начин на поднасяне, но......за съжаление такава е картинката и при останалите ни водещи отбори :cry:
ЛЕВСКИ ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НАС!

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 12 юли 2011 00:44

Въпросът е, какъв човек трябва да си, че да направиш подобна тема :?
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 юли 2011 00:59

Има много неща в статията, с които не съм съгласен. Коце Стоянов, Бандаловски и Делев били единствените класни играчи? Както друг преди мен вече отбеляза, Нелсън и Платини са най-класни от тези, които имахме досега. Мораеш и Зику изобщо не си ги гледал - как може изобщо да коменитраш? Нищо чудно точно те да се окажат двете най-силни фигури в отбора. Апостол Попов е на нивото на К. Стоянов, но също си го пропуснал. "Голобрадите орлета" пък ги подценяваш, но не забравяй, че и Делев беше голобрадо орле, а сега самият ти казваш, че е един от класните ни играчи. Ако трябва да се хващам за всяко твое изречение, сигурно ще се наложи да напиша мнение, по-дълго от статията ти, така че спирам дотук.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Футбол - България”