Марек се разпада заради липса на пари

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Марек се разпада заради липса на пари

Мнениеот obi4am_pirin » 17 авг 2013 07:35

Старши треньора на отбора и неговия помощник са първите които напуснаха.
„Напускам Марек с най-добри чувства. Причината за напускането ми е, че поисках финансови гаранции за мен, помощника ми и всички футболисти. Проведох разговор с ръководството на клуба и разбрах, че те не могат да ми предоставят дългосрочни гаранции за нормална работа в клуба за мен и футболистите и затова реших да си тръгна. Едва ли някой в Марек си е представял, че подобно нещо ще се случи. Със сигурност не бях дошъл в Дупница, за да забогатея. В професионалния футбол обаче си има определени закони и правила, с които трябва да се съобразяваме.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Марек се разпада заради липса на пари

Мнениеот ЕМИЛ » 17 авг 2013 08:08

Язък за влизането в Б група

Потребителски аватар
пиринска бундеслига
Контакти:

Мнениеот пиринска бундеслига » 17 авг 2013 08:17

Треньорът на Марек е една хитра лисица , винаги реве , дори когато дадат несъществуваща дузпа за неговия отбор .Сега сигурно иска да измъкне пари за отбора от "Актавис" ,мощна фирма , каквато в града на автора на темата няма .Там има само една цигарена и една бирена фабрика , а най-мощната фирма е печатницата за дипломи без покритие наречена Югозападен университет .

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 17 авг 2013 11:09

Жалко :( отбори като Марек (Дупница), Пирин (Благоевград) Спартак (Плевен) Етър (Велико Търново) за малко да забравя Спартак (Варна) Трябва да са в А група!
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Tzar na bulgarite
Контакти:

Мнениеот Tzar na bulgarite » 17 авг 2013 11:19

velito написа:Жалко :( отбори като Марек (Дупница), Пирин (Благоевград) Спартак (Плевен) Етър (Велико Търново) за малко да забравя Спартак (Варна) Трябва да са в А група!

Виж, аз съм от Плевен, но какво означава "трябва" ? Традиции ? Моля ти се, Ние тук не заслужаваме отбор в професионалния футбол - едвам изкарахме една година в Б Група с никаква игра безобразно слаби и логичното се случи отново сме там явно където ни е мястото това се отнася и за останалите изброени отбори, едва се крета в аматьорските дивизии, за каква А Група ми говориш, традициите не играят роля на терена, няма финанси - няма футбол, ние не заслужаваме да имаме отбор дори в аматьорските дивизии, заради нехайното отношение на градоначалниците, така че не ми говори за традиции и "трябва" - традициите и историята се градят, но не и по този начин, по който се работи в тези градове, за жалост и в моя това е жалката истина :!: Като няма пари - ще се крета в аматьорските дивизии и толкова - там е мястото на отборите, който нямат никаква подкрепа от ръководители до градоначалници, няма школи, стадиони в окаяно състояние, ами това е положението, мила родна картинка, добре че има градове, в който се развива добре футбола и се прави нещо за децата и за бъдещите поколения, те резултатите се виждат, евала на Ловеч и Разград, както и на Пловдив :!:

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 17 авг 2013 11:41

velito написа:Жалко :( отбори като Марек (Дупница), Пирин (Благоевград) Спартак (Плевен) Етър (Велико Търново) за малко да забравя Спартак (Варна) Трябва да са в А група!

Ами да са,кой им пречи.Ако не помниш Етър бяха миналия сезон-достойно представяне :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 авг 2013 12:09

Общината в Дупница какво се ослушва, да помогне на местния си отбор, докато се намери някой да вкара пари в клуба.. Марек е един от отборите, който заслужават да са в групата на майсторите!

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 17 авг 2013 12:58

Отбор като пирин гоце делчев 7 години поред беше в Б група на издръжката на общината,без почти никаква сериозна финансова подкрепа от бизнеса.Вярно имало е много неизплатени заплати и забавяния,ама поне отбора го е имало цели 7 сезона поред,та се чудя как дупница не може да си позволи да издържа един отбор в Б група или пък благоевград.Дават се едни заплати по 500 лв,премии 100 на 200 и с малко помощ от бизнеса,ето ти го отбора.
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 авг 2013 13:10

То цялата държава се разпада...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
MAREK_DUPNICA
Контакти:

Мнениеот MAREK_DUPNICA » 17 авг 2013 13:42

Това само в Кресна го знаят за Марек и явно много им се иска , но няма нищо вярно в това . Румен е поискал средства за следващите години и няма как да му гарантират и е напуснал . Община ДУпница е отпуснала достатъчно средства за този сезон . Затова гледайте си аматьорската "В" група и не се занимавайте с нас :)
МАРЕК ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Марек - Ференцварош 3:0
Марек - Байерн Мюнхен 2:0
Марек - Абърдийн 3:2
Марек - Копенхаген 2:0
Марек - Залцбург 4:2
Марек - Видеотон 3:2
Марек - Волфсбург 1:1

Марек - Генк 1:1

Върни се в “Футбол - България”