АНКЕТА: Бихте ли взели пари за да гласувате?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- South_Park
АНКЕТА: Бихте ли взели пари за да гласувате?
Бихте ли взели пари за да гласувате за дадена партия(разбира се може да вземете парите и да не гласувате), към момента аз бих взел пари, но без да гласувам .
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
- publicimage
- Контакти:
Re: Бихте ли взели пари за да гласувате?
да, що? ...тъпото е , че никой не ми предлага
- bilyaletdinov
- Контакти:
Не, разбира се.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
5 гласа за 750 лв.
-
- Контакти:
Не по-малко от 100 лв., може и на търг - най-високата цена печели. И в крайна сметка, ще гласувам както аз преценя. Не могат да ме хванат как съм гласувал.
Мога да взема пари от всички даже, обещавам да задраскам всички квадратчета
Мога да взема пари от всички даже, обещавам да задраскам всички квадратчета

Защо да не им вземеш парите и просто да гласуваш за които искаш. Никой няма да те види дали си гласувал за ГЕРБ или БСП 

Трябва да си мега тъп, за да заявиш "Да" на обществено място. Същото се отнася и за всякакви анкети по сайтове, в които те питат за кого ще сгласуваш. Мислите, че след това не ви гледат ИП-тата ли?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
- Karsa Orlong
- Контакти:
stn написа:Трябва да си мега тъп, за да заявиш "Да" на обществено място. Същото се отнася и за всякакви анкети по сайтове, в които те питат за кого ще сгласуваш. Мислите, че след това не ви гледат ИП-тата ли?

- we are the champions
- Контакти:
Някой ако ми даде 300 лева може да си помисля 
П.П а тези които са ти дали парите как точно знаят ,че ще гласуваш за тази партия ?????

П.П а тези които са ти дали парите как точно знаят ,че ще гласуваш за тази партия ?????
Последна промяна от we are the champions на 30 апр 2013 10:59, променено общо 1 път.
- Странджата
- Контакти:
Re:South_Park
Дай линк - кой колко дава
Не скъпи инфото, за да не се минем