Великия отбор на Армения
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Великия отбор на Армения
Целта трябва да е 1-во място,да,победа над Италия-да.....НО НЕ да подценяваме съперници!!!НИТО ИМАМЕ КЛАСАТА,НИТО ОПИТА,НИТО СМЕ ОНЗИ ОТБОР ОТ 1994,КОГАТО РЕФЕРИТЕ НИ ИМАХА РЕСПЕКТ И ПОМАГАХА С НЯКОЯ ДУЗПА СРЕЩУ ПОДОБНИ ОТБОРИ!В момента сме един доста млад,надъхан отбор,който ако подцени който и да е ще се издъни зверски!Пример е Черна гора,които също вървяха като валяци наред,повярваха си и снощи Украйна ги разпра насред Подгорица с 0:4.Армения сега ще са тройно по-надъхани да ни победят,за да запазят някаква чест след тази си позорна загуба от Малта.Италия,обаче винаги се засилва накрая,а и аз лично нямам особени съмнения,че ще са 1-ви.Дори да тръгнем да правим нещо в Жабарско,те са отбор уважаван от съдиите и рефера ще ги бутне да ни бият.Ако Дания бие в 6-тия си мач имаме аванс пред тях и чехите,директния мач с Чехия в София става особено важен,там са нужни 3 точки,Малта не ги коментираме и разбира се трябва да сме пределно концентрирани срещу Армения - там ще е сеч,този мач ще е на живот и смърт.С 19 точки смятам,че ще стигнем баражите и важното е да направим така,че гостуването в Италия да не е мач на живот и смърт за нас....просто нямаме такива големи играчи все още,с голям опит и психика за подобен мач с подобен противник...ако имахме щяхме да ги опердашим в София още 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Мен лично не ме е страх от нито един отбор във нашата група , но ме е страх от това , че нямаме голмайстор. Погледнете последните 4 гола , левашка изцепка на вратар , Фаул , Корнер и автогол. Разбира се , че и това са голове , но във закучени мачове ще е трудно само да разчитаме на късмет и статични.
Стискам палци да се класираме и съм оптимист .
Ще ги намразя още повече жабарите , ако пуснат на Дания , особено след като ги изклатиха на ЕВРО`04
Стискам палци да се класираме и съм оптимист .

Ще ги намразя още повече жабарите , ако пуснат на Дания , особено след като ги изклатиха на ЕВРО`04
dreben23 написа:Спокойно, първи сме в групата!![]()
За съжаление, четвъртото място ще е успех за нас- групата е много тежка, а сега всички стават с равни шансове за второто място, но и с равни шансове това второ място да не им върши никаква работа. Нещата висят на косъм...
http://www.flashscore.com/standings/Wbf ... le;overall
![]()
![]()
Нещата са красноречиви за мен, гледайки класирането- България, Дания и Чехия едва ли ще стигнат изобщо до бараж. Италия ни разказа играта днес, но аз лично го очаквах. Нещо повече- ще го направи още два пъти поне- веднъж в мача срещу Чехия... отново и още един път в директния двубой.![]()
От нашата група ще се класира само един, а втория прибира калъфките.
Изобщо днес заминаха илюзиите за световно според мен, трябва да сме реалисти. С четири равни нямаме никакво право да искаме отбора на финалите в Бразилия!
За съжаление си прав, макар и аз да не гледам чак толкова песимистично на нещата. В момента сме на косъм от последното място при вторите отбори. Англия и изненадата Албания са след нас. Англичаните обаче имат мач по-малко, а и не вярвам да останат втори в групата си. Шансът е в групите на Англия и Албания да станат някакви въртележки и отборите от второ до четвърто място да си взимат точки в мачовете помежду си.
Лошото е, че Италия след равния снощи вероятно ще се хвърлят на максимума срещу нас, за да си осигурят първото място в групата. Дори и загуба в Италия обаче може да не е фатална за нас, ако бием в другите 3 мача. Притеснява ме обаче и как жабарите ще играят с Дания. Защото датчаните като че ли няма къде на друго място да загубят точки. При наша загуба в Италия и победи на Дания над Армения и Малта, отиваме на трето място. Изобщо сметките не са в наша полза. Сега още повече можем да съжаляваме за съдийските тесли в мачовете с Италия и Дания. Особено с Дания. Там предполагам щяхме да вземем победата, ако не беше тази смешна дузпа, а това щеше да означава, че датчаните са вън от играта...
Дано поне го докараме до мач-финал в последния кръг в София срещу Чехия!
[center]
[/center]

Авторчето на темата е някакво много странно подобие на човек. Като си представиш, че учи висше и ти става ясно на какво ниво е образованието у нас. На всичкото от горе върл комунист, привърженик на "Левски" и фен на малоумен филм. Няма такъв смях. Не ми става ясно защо пишеш от няколко ника? Добре, че този път не си си отговарял с другия в темата.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
- Levskar_90
botev1921 написа:Levskar_90 написа:Великия гранд Армения днеска загуби като домакин от готвачите от Малта. Днес разправях на няколко съфорумци колко смешен и слаб отбор са арменците, ето го потвърждението на думите ми. Някакви готвачи и сервитьори ги направиха за смях. Армения тъпана на групата, а някой пълнят гащите от тях все едно ще играем срещу Германия![]()
![]()
![]()
Докрая ни остават 2 мача с Италия и Чехия, останалите два са протоколни срещу тъпаните в групата. Благодаря за вниманието
Първо ти явно мача не си гледал и второ, ти си нямаш и идея от отбора на Малта. Малта игра с 11 в защита 82 минути и имаше 1 удар срещу 19 за Армения. Малта не са никакви готвачи, тъпако, това не ти е Андора - хората играят в Шампионска лига с шампиона на Малта, а имат играчи и в първенството на Кипър. В шампионата на Малта играят една камара наши футболисти, които са все от А група, било то и долната половина. Преди да се биеш в безкосместите цици колко си велик, вземи прочети малко, защото си жалък!
Тъпо келеме то и срещу нас играха 11 в защита ама ги смачкахме. Северозападнал педал

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- Levskar_90
doktora25 написа:Съгласен съм с автора на темата. Трябва да ги разнасяме като шушляци по целия терен. Та ние Япония бихме, които половината играят в Бундеслигата и то в мач без значение за нас. Всъщност целта трябва да ни е първото място в групата, а това включва победа над Италия. Трудно е, но не е невъзможно. Ние в първия мач за малко да го сторим, а сега сме по-опитни и по-обиграни.
+1 Винаги си разсъждавал правилно. Поздравления

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Абе ние хубаво се целиме в първото място,ама с кои нападатели? Божинов,Мицански,Рангелов? Просто нямаме човек в центъра на атаката,който да ни печели мачовете,а трябва да разчитаме на индивидуални изяви на Манолев и др. Това е за мен големият проблем.
- Udoji90
- Контакти:
Едва ли някой е казвал, че чак се плаши от Армения - просто не трябва да бъдат подценявани. Допуснали са една доста изненадваща издънка, но това ще ги нахъса още повече за следващите мачове. Лесно е след един такъв резил да кажеш, че даден отбор е слаб, но примерно никой не коментира как Армения пръснаха Словакия с 0-4 в миналите квалификации (Словакия малко преди това играха на СП 2010, където биха Италия). Аз сега си спомням как в последните години Португалия направиха равен с Лихтенщайн, Хърватска направиха равен с Малта, Швейцария паднаха у дома от Люксембург - това бяха все квалификационни мачове. Е, явно по логиката на някои хора Португалия, Хърватска и Швейцария са много слаби отбори. Надявам се все пак Армения да са така и срещу нас, но донякъде не би ми харесало да са в слаба форма, защото имат 2 пъти да играят с Дания, а това е важно за нас.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Уважавайте всеки един съперник, колкото и слаб да изглежда.
Арменците паднаха, но като нищо могат да вземат нещо на Дания. Смачкахме Малта с 6 гола, докато, ако сте гледали мача им с Чехия и сте видели репортаж от техния с Италия, се вижда как срещу първите, можеха и с точка да си отидат, срещу Италия са изпуснали дузпа
Малко уважение се иска, нищо повече
Арменците паднаха, но като нищо могат да вземат нещо на Дания. Смачкахме Малта с 6 гола, докато, ако сте гледали мача им с Чехия и сте видели репортаж от техния с Италия, се вижда как срещу първите, можеха и с точка да си отидат, срещу Италия са изпуснали дузпа

Малко уважение се иска, нищо повече

Нямаме право да подценяваме никой,още повече при гостуване. А на автора на темата само ще припомня, че с Армения имахме доста трудности на "Васил Левски", така че мачът ни там няма да е лек, освен ако сами не си го направим такъв.