PFC Litex написа:На мен по-интересно ще ми е не с колко ще бъде редуцирана групата, а кои отбори ще хванат бързият влак за окръжните групи.
Ще разберем най-рано след 2-3 часа най-късно в четвъртък.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
PFC Litex написа:На мен по-интересно ще ми е не с колко ще бъде редуцирана групата, а кои отбори ще хванат бързият влак за окръжните групи.
Пловдивчанинът написа:PFC Litex написа:На мен по-интересно ще ми е не с колко ще бъде редуцирана групата, а кои отбори ще хванат бързият влак за окръжните групи.
Ще разберем най-рано след 2-3 часа най-късно в четвъртък.
Жоржиньо написа:Локо София ще е единия,Ботев Враца другия например...Видима 100% ако останат,Пирин Гоце Делчев също,ако не намерят спонсори.
Жоржиньо написа:Локо София ще е единия,Ботев Враца другия например...Видима 100% ако останат,Пирин Гоце Делчев също,ако не намерят спонсори.
PFC Litex написа:Жоржиньо написа:Локо София ще е единия,Ботев Враца другия например...Видима 100% ако останат,Пирин Гоце Делчев също,ако не намерят спонсори.
Леко пишеш по инерция.
Видима са си пътници за Б група, а новаците в А група всички ще вземат лиценз, същите не се издават на база имат ли спонсори, а на база имат ли задължения.
ДокладвайОтговори с цитатРешено: Намаляват "А" група
от turbogena на 21 Май 2012 17:05
Изпълкомът на БФС реши на свое заседание днес да намали отборите в "А" група от 16 на 14 от сезон 2013/2014.
Предложението, разгледано на днешното заседание на Изпълкома, за формата на "А" група е по образеца на израелското първенство – от 14 отбора. Мачовете се играят на разменено гостуване, което прави 26 кръга.
След това се пристъпва към плейофи – отборите, заемащи от 1-о до 6-о място ще спорят за титлата, а за останалите има два варианта (да играят по един кръг след жребий за домакинство или да се играе класиралият се на 7-о срещу последния 14-и тим и т.н.).
tiamat написа:Много добри предложения тука. Само ако можеше от БФС да почетат малко... Като знам каква каша ще измислят най-вероятно...
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта