Прочетох до "пише ***.eu"
п.с. Стан, кой си смени съдията за дербито със свой юноша? Я да ми припомниш... Не се оправдавам с него, но просто са ми смешни писанията ти, на фона на очевадната заигравка със съдиите и комисията...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
bigbonusprize написа::lol:
Прочетох до "пише ***.eu"
п.с. Стан, кой си смени съдията за дербито със свой юноша? Я да ми припомниш... Не се оправдавам с него, но просто са ми смешни писанията ти, на фона на очевадната заигравка със съдиите и комисията...
Ок поднесем фактите по ЦСКАрски- Тасков е юноша на Левски. Станал е шампион със старшата на ЦСКА, но определено няма нищо общо със юношите на ЦСКА и си е чист левскар.Изкарах близо 3 години в школата на ЦСКА, но почти толкова продължи и престоят ми в "Левски".
ЦСКА-р написа:Кой бе мамка му, кой да играе в Европа ако не ЦСКА и Левски бе... кой друг е постигнал нещо в тая пуста Европа бе... аман се каза значи, на стадион не сте стъпили големи разбирачи сте всички.
bigbonusprize написа::lol:![]()
Скоро да не кажеш, че даже не е играл и в четирите букви?
Ок поднесем фактите по ЦСКАрски- Тасков е юноша на Левски. Станал е шампион със старшата на ЦСКА, но определено няма нищо общо със юношите на ЦСКА и си е чист левскар.Изкарах близо 3 години в школата на ЦСКА, но почти толкова продължи и престоят ми в "Левски".![]()
СМЕШЕН СИ! С ГА може да седнете да доразвиете червената библия...
п.с. Циганин и лъжец ще викаш на родата си..
едит: Даже и цензура сам си наложих
"Изкарах близо 3 години в школата на ЦСКА, но почти толкова продължи и престоят ми в "Левски". Иначе съм от Троян, където съм израснал. Там живеят родителите ми. Бях само на 12 години, когато дойдох в София. Приеха ме в школата на "Левски" и 3 години тренирах на "Раковски" и една на "Герена". Завърших и спортното училище. После преминах в ЦСКА, където станах шампион със старшата възраст, а треньор ни беше Борис Гаганелов
bigbonusprize написа:Да да продължавай да ми викаш лъжлив циганин? Какви лъжи разпростанявам бе? Лъжа е цитат на думите на даден човек ли? А кое е истина тогава? Мале колко ти е малоумно мисленето, чак ме отчайваш... Това че не съм копирал 200 думи интервю значи, че отричам преминаването му през децата на Левски ли? Ама къде къде е по лесно да обиждаш, отколкото да се аргументираш...И с honda по същият начин говориш, а човека ти пише съвсем културно с факти! Ама си е твой проблем де и това си е до възпитание, само дето твоето е комунистическо.. Такива като теб гледам да не ги взимам на сериозно...
И като е започнал при децата на Левски това автоматично изтрива годините в юношеските формации на четирите букви и шампионската титла с тях, а? И това променя факта, че си сменихте съдията за дербито? Какво въобще си губя времето да ти обяснявам каквото и да е...
vaskonti написа:bigbonusprize написа:Да да продължавай да ми викаш лъжлив циганин? Какви лъжи разпростанявам бе? Лъжа е цитат на думите на даден човек ли? А кое е истина тогава? Мале колко ти е малоумно мисленето, чак ме отчайваш... Това че не съм копирал 200 думи интервю значи, че отричам преминаването му през децата на Левски ли? Ама къде къде е по лесно да обиждаш, отколкото да се аргументираш...И с honda по същият начин говориш, а човека ти пише съвсем културно с факти! Ама си е твой проблем де и това си е до възпитание, само дето твоето е комунистическо.. Такива като теб гледам да не ги взимам на сериозно...
И като е започнал при децата на Левски това автоматично изтрива годините в юношеските формации на четирите букви и шампионската титла с тях, а? И това променя факта, че си сменихте съдията за дербито? Какво въобще си губя времето да ти обяснявам каквото и да е...
Добре, защо казваш, че е юноша на ЦСКА, след като е юноша на Левски? Нали точно по вашата логика нито Стоичков, нито Бербатов, нито Марто са юноши на ЦСКА защото са започнали другаде? Защо сега същата логика не важи и за Таско? Освен защото така ти изнася, разбира се?
когато се е преместил в ЦСКА,където е играл 1,максимум 2 години.
Изкарах близо 3 години в школата на ЦСКА, но почти толкова продължи и престоят ми в "Левски".
bigbonusprize написа::lol:![]()
![]()
Факт е, че е "проходил" футболно в Левски, но в юношите на ЦСКА е играл повече, отколкото на Левски. Виж за децата е обратното, но това е без значение за темата. С пълно право, както можете вие да го наричате юноша на Левски, така и аз на ЦСКА защото там е изкарал с 1-2 повече, отколкото при нашите юноши... Но както казах това е без значение...
Old_death
Ето цитат от теб, пък после ми обяснявай аз какъв лъжец съм, а ти каква света-комунистическа-дева си:когато се е преместил в ЦСКА,където е играл 1,максимум 2 години.
Ето и цитат от него, да видим кой как интерпретира:Изкарах близо 3 години в школата на ЦСКА, но почти толкова продължи и престоят ми в "Левски".
Според теб 1, максимум 2, а според него близо 3. Добре, че поднасяш фактите винаги безпристрастно и без да ги изкривяваш...
edit: 1 Въпрос към вас - Юноша на ЦСКА = от школата на ЦСКА?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта