Един от най-големите торент тракери - Nanoset.net, опериращ на територията на България и други европейски страни е бил закрит след операция на ГДБОП. Според източници на телевизията PRO BG. обискирани са 4 кол центрове и са иззети огромен брой сървъри.
По информация на медията интернет сайтовете са собственост на сина на убит преди няколко години бос на бившата силова групировка СИК, а от ГДБОП отказват информация по случая. В интернет форуми и социалната мрежа Фейсбук, където добилия широка популярност торент има профил, започнаха да валят стотици коментари на разочаровани потребители.
Торент тракерът можеше да се ползва свободно без регистрация. Поради разнообразието на съдържащата се информация в него, се беше превърнал в любимо място за развлечение на милиони.
преди месец когато излезна подобно инфо невярвах ама днес наистина не го отваря наносета дали няма да ни ограничат напълно тегленето на музика филми и др.
ГДБОП затвори Nanoset.net
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ГДБОП затвори Nanoset.net
селски вземи си скункса не се сърди
Re: ГДБОП затвори Nanoset.net
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- Бижутера
- Контакти:
браво!
от къде на къде някакви измекяри ще печелят на гърба на другите, без да плащат авторски права...?
от къде на къде някакви измекяри ще печелят на гърба на другите, без да плащат авторски права...?

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
От една страна са прави, но от друга жалко за нас. Биьутере, ти да не би да си плащаш за Фифата, за да я играеш или пък си купуваш ДВД-та и СД или пък си ги сваляш филмите и песните срещу заплащане. Ташак ми е, че след 6 дни ми затварят и сървара на интернет доставчика ми, а още не съм изгледал сериала си 

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Бижутера
- Контакти:
pomiqrat написа:От една страна са прави, но от друга жалко за нас. Биьутере, ти да не би да си плащаш за Фифата, за да я играеш или пък си купуваш ДВД-та и СД или пък си ги сваляш филмите и песните срещу заплащане. Ташак ми е, че след 6 дни ми затварят и сървара на интернет доставчика ми, а още не съм изгледал сериала си
да, всички фифи, които ги играя ги имам оригинални...ако не вярваш веднага ще ти покажа и снимки...
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:pomiqrat написа:От една страна са прави, но от друга жалко за нас. Биьутере, ти да не би да си плащаш за Фифата, за да я играеш или пък си купуваш ДВД-та и СД или пък си ги сваляш филмите и песните срещу заплащане. Ташак ми е, че след 6 дни ми затварят и сървара на интернет доставчика ми, а още не съм изгледал сериала си
да, всички фифи, които ги играя ги имам оригинални...ако не вярваш веднага ще ти покажа и снимки...
Тъкмо викам ще ме поканиш на гости, а ти снимки ще ми пращаш

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Бижутера
- Контакти:
за кои други неща?
филми не гледам, единствено доктор хаус, но него го дърпам като тв рип, а това не е кражба на интелектуална собственост.
филми не гледам, единствено доктор хаус, но него го дърпам като тв рип, а това не е кражба на интелектуална собственост.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- maximalniq
- Контакти:
Бижутера написа:за кои други неща?
Аре аре ся ще кажеж че никога не си си дърлап филми , музика или игри от замунда/арена или наносет.
Иначе жалко ако затрорят всички тракери... ще трябва да дърпам от руски сайтове ..
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
maximalniq написа:Замундата няма как да я закрията така, че спете спокойно...![]()
Защо

Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...