• Потребител:
  • Парола:

Наемен войник 2012

Модератори: vaskonti, SkArY_9, kartago, slavia_forever, Madridist, paceto

Наемен войник 2012

Мнениеот avon18 на 03 Авг 2012 20:46

Аз съм бил войник на България в поделение 28870 и карах зил131 но след като ме изгониха намразих казармата ,сега искам да ида в ирак и да спечеля парички , как ви се струва идеята , нямам досие , само бях блъснал камиона в една стена ;)

Някой бил ли е на мисия ? ;) някой служил в армията и къде :)
бтш. служил съм и в кабиле дето е до ямбол ;) :)
мерси на GOLEADOR за помоща и песента която ми подари :)
avon18

Re: Наемен войник 2012

Мнениеот Wishes на 03 Авг 2012 20:53

Браво ! Имаш подобрение в правописа. За войник се иска средно образование, ти имаш ли и, ако да - как си го взел ?
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн
Аватар
Wishes

Мнениеот Levskar_90 на 03 Авг 2012 21:01

Има подобрение, защото е забравил, да троли и да се прави на неграмотен.
Тонев вън от Левски.
Аватар
Levskar_90

Мнениеот South_Park на 03 Авг 2012 21:12

avon18 написа:Аз съм бил войник на България в поделение 28870 и карах зил131 но след като ме изгониха намразих казармата ,сега искам да ида в ирак и да спечеля парички , как ви се струва идеята , нямам досие , само бях блъснал камиона в една стена ;)

Ако искаш да се преродиш като животно,или жертва отивай и трепи хора , точка и удивителен,темата е приключена :!: :idea:
Можем да си играем на демокрация,но когато нещата станат сериозни,
трябва да влязат "експертите"
South_Park

Мнениеот CHE на 03 Авг 2012 23:27

Ти въобще стрелял ли си защото половината които са служили изобщо казарма или са готвачи,радисти и всякакви връзкари които не са виждали автомат.За сведение аз съм служил на Турската граница и имам повече стрелби от смешните сержанти които ни командеха,,Сегашната армия е пансион за девици :lol: :lol: :lol: :lol: .
CHE

Мнениеот megan fox на 04 Авг 2012 00:52

avon18 написа:Аз съм бил войник на България в поделение 28870 и карах зил131 но след като ме изгониха намразих казармата ,сега искам да ида в ирак и да спечеля парички , как ви се струва идеята , нямам досие , само бях блъснал камиона в една стена ;)

Ирак е кофти идея! По-добрият вариант е Афгинистан - там нещата вече са по-спокойни и почти не се случват инциденти. Ако заминеш и си късметлия може да не ти се наложи да произведеш нито един изстрел, но в Ирак... :roll: :roll: :roll: :roll:

Не на последно място помисли за семейството си, ако имаш такова. Ясно, че парите ще са ви добре дошли, но дали ще им е добре, ако те убият?

Barcelona - Mes que un club
Аватар
megan fox

Мнениеот avon18 на 04 Авг 2012 11:15

е стрелял съм доста :)
за последно бях чул че пращат в Ирак но знаете ли някаде сайт или нещо такова да прочета изиквания и за другите държави ?
за семеиството :( наистина е гадно , но колко горе долу взема един такъв войник ?
мерси на GOLEADOR за помоща и песента която ми подари :)
avon18

Мнениеот megan fox на 06 Авг 2012 15:26

avon18 написа:е стрелял съм доста :)
за последно бях чул че пращат в Ирак но знаете ли някаде сайт или нещо такова да прочета изиквания и за другите държави ?
за семеиството :( наистина е гадно , но колко горе долу взема един такъв войник ?

В Афганистан взимаха по 1200 долара на месец, в Ирак малко повече.
За повече инфо следи официалният сайт на Министерство на отбраната: http://www.mod.bg/bg/ - там ще можеш да се информираш кога се сформират мисии, за къде и какво ще е заплащането.

Barcelona - Mes que un club
Аватар
megan fox

Назад към Свободна зона