В памет на Джон Лорд! Сарафово 2012!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

В памет на Джон Лорд! Сарафово 2012!

Мнениеот child in time » 24 юли 2012 22:16

Уникален трибют в памет на легендата на DeeP Purple се състоя в неповторимата обстановка на един от най - готините места по Черноморието! Роk се ля до ранни зори китарите не спряха да ехтят гласовете се носеха като молитва към небето! И аз бях там и аз пях и аз почетох Джон Лорд! Ако имате път към морето задължително минете през това невероятно място ! В края на алеята в уникална обстановка ще се насладите на истинския рок в невероятна атмосвера! Има само едно изискване и то е да обичате рок ! Другото си идва от само себе си! Long live rock `n`roll! Благодаря Пеца благодаря Коце това бе нещо за което ще се говори с години ...
Изображение
Найс а?
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: В памет на Джон Лорд! Сарафово 2012!

Мнениеот slavia_forever » 25 юли 2012 01:20

Подкрепям. Ванко, идеята за вечерта в памет на Джон Лорд беше твоя и СТРАХОТНА! За пореден път Петьо ни събра в заведението си и направи от тази идея уникална вечер заедно с нас! Благодаря ви и на двамата, че направихте тази вечер и нощ истински невероятна! Радвам се, че все още има мислещи хора, които се изправят срещу чалганизацията в изстрадалата ни родина по възможно най-адекватния начин. Страхотни живи изпълнения на китара, страхотно караоке, страхотна нощ, приключила в 6,30 сутринта и времето мина като миг.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Мнениеот Рикелме » 25 юли 2012 09:17

Много се радвам за Вас момчета! Такива събития доказват, че Маестрото е жив, че живее в сърцата и душите ни.

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 25 юли 2012 09:52

дори не бях разбрал че си е отишъл :(

Върни се в “Свободна зона”