|
Модератори: vaskonti, SkArY_9, kartago, slavia_forever, Madridist, paceto
от South_Park на 02 Май 2012 10:26
http://www.parallelreality-bg.com/index ... 40-35.htmlРезюме : Следващата дълга компилация илюстрира все по-навлизащите окултни тенденции в американската развлекателна музикална индустрия, която съвсем спокойно можем да наречем „световна“, защото каквото излезе по MTV започва да се консумира като баница и от останалия свят по неведоми и негласни закони. Това поставя управляващите в много удобната позиция да пропагандират дадени идеи, модели на поведение и култура като цяло. Може да видите резултата у повечето млади хора днес, които са изцяло формирани от тази поп-култура. Всичко това щеше да е доста по-невинно ако ставаше въпрос за обикновено идолопоклонничество, през което така или иначе всеки един млад човек минава на даден етап в живота си, без значение в коя сфера на живота. През последните години обаче ставаме свидетели на окултна пропаганда и lifestyle чрез музикалната индустрия във вид много по-директен, отколкото можехме да видим само допреди 10-15 години например, което създава връзки от доста по-дълбоко енергийно естество, отколкото простото отдаване на силата на някакъв поп-идол. Какъв е характера на всичко това и каква е крайната цел, са въпроси, на които е отговаряно много пъти в този сайт, но след настоящия материал ще разбирате още по-добре Статията е дълга , ако имате търпение ви препоръчвам да я прочетете и после да коментирате(ако желаете) 
Можем да си играем на демокрация,но когато нещата станат сериозни, трябва да влязат "експертите"
-
South_Park
-
от rhaegar на 02 Май 2012 11:36
Ким Клайстерс, Тереза Йохауг, Ив Миърхед, Екатерина Гамова, Линдзи Вон, Елена Исинбаева, Брита Щефен, Ева Янева Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-

rhaegar
-
от Steve Wayne на 02 Май 2012 12:27
Пълни глупости, защо въобще някой се е занимавал да пише тия простотии.Авторът явно има голямо въображение, но и е леко мръднал в главата.
-
Steve Wayne
-
от South_Park на 02 Май 2012 12:52
Бих желал да споменеш къде се споменава за Бийбър и за извънземни 
Можем да си играем на демокрация,но когато нещата станат сериозни, трябва да влязат "експертите"
-
South_Park
-
от Alexx на 02 Май 2012 12:53
Steve Wayne написа:Пълни глупости, защо въобще някой се е занимавал да пише тия простотии.Авторът явно има голямо въображение, но и е леко мръднал в главата.
Искам да ти чуя обоснованото мнение защо ! А не просто подхвърления от типа тоя е луд !
Росен Петров : Колко гола имаш с десния крак ? Христо Стоичков : Един,ама го вкарах баш на Левски!!!
-

Alexx
-
от BLUE CHAMPIONS на 02 Май 2012 13:03
Alexx написа:Steve Wayne написа:Пълни глупости, защо въобще някой се е занимавал да пише тия простотии.Авторът явно има голямо въображение, но и е леко мръднал в главата.
Искам да ти чуя обоснованото мнение защо ! А не просто подхвърления от типа тоя е луд !
Ще чакаш да го чуеш, но няма да го дочакаш  Незнанието поражда отхвърляне, а това е програмирано в "стадното мислене" 
-

BLUE CHAMPIONS
-
от rhaegar на 02 Май 2012 13:06
South_Park написа:Бих желал да споменеш къде се споменава за Бийбър и за извънземни 
Кое те кара да мислиш, че изобщо съм го чел?
Ким Клайстерс, Тереза Йохауг, Ив Миърхед, Екатерина Гамова, Линдзи Вон, Елена Исинбаева, Брита Щефен, Ева Янева Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-

rhaegar
-
от Alexx на 02 Май 2012 13:11
BLUE CHAMPIONS написа:Alexx написа:Steve Wayne написа:Пълни глупости, защо въобще някой се е занимавал да пише тия простотии.Авторът явно има голямо въображение, но и е леко мръднал в главата.
Ще чакаш да го чуеш, но няма да го дочакаш  Незнанието поражда отхвърляне, а това е програмирано в "стадното мислене" 
Съгласен съм ! Обаче South_Park изби рибата с тея тема. Такива теми отблъскват хората от такъв тип информация, защото са много странни и хвърлят върху човек цяла кофа информация,а не му дават чашка по чашка информацията и така трудно се асимилира.
Росен Петров : Колко гола имаш с десния крак ? Христо Стоичков : Един,ама го вкарах баш на Левски!!!
-

Alexx
-
от milan199440barca на 02 Май 2012 13:12
Веднага да се изгорят на клада всички споменати в статията без Pink 
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
-

milan199440barca
-
Назад към Свободна зона
Потребители разглеждащи този форум: barca4ever, diudiu, FCH, hajitsu, HappyMan, MaRTo1233 и 9 госта
|
|