• Потребител:
  • Парола:

Примери за окултния характер на американската поп-култура

Модератори: vaskonti, SkArY_9, kartago, slavia_forever, Madridist, paceto

Примери за окултния характер на американската поп-култура

Мнениеот South_Park на 02 Май 2012 10:26

http://www.parallelreality-bg.com/index ... 40-35.html

Резюме : Следващата дълга компилация илюстрира все по-навлизащите окултни тенденции в американската развлекателна музикална индустрия, която съвсем спокойно можем да наречем „световна“, защото каквото излезе по MTV започва да се консумира като баница и от останалия свят по неведоми и негласни закони. Това поставя управляващите в много удобната позиция да пропагандират дадени идеи, модели на поведение и култура като цяло. Може да видите резултата у повечето млади хора днес, които са изцяло формирани от тази поп-култура. Всичко това щеше да е доста по-невинно ако ставаше въпрос за обикновено идолопоклонничество, през което така или иначе всеки един млад човек минава на даден етап в живота си, без значение в коя сфера на живота. През последните години обаче ставаме свидетели на окултна пропаганда и lifestyle чрез музикалната индустрия във вид много по-директен, отколкото можехме да видим само допреди 10-15 години например, което създава връзки от доста по-дълбоко енергийно естество, отколкото простото отдаване на силата на някакъв поп-идол. Какъв е характера на всичко това и каква е крайната цел, са въпроси, на които е отговаряно много пъти в този сайт, но след настоящия материал ще разбирате още по-добре

Статията е дълга , ако имате търпение ви препоръчвам да я прочетете и после да коментирате(ако желаете) ;)
Можем да си играем на демокрация,но когато нещата станат сериозни,
трябва да влязат "експертите"
South_Park

Re: Примери за окултния характер на американската поп-култура

Мнениеот DmG на 02 Май 2012 11:12

ИзображениеИзображениеИзображение
Може ли човек да е храбър, дори когато го е страх?
Единствено тогава човек може да е храбър.

A Broken Heart, A Broken Team, A Broken Plane, A Broken Dream,
No Words Said, A Silent Vow, We Loved You Then, We Love You Now
Аватар
DmG

Мнениеот rhaegar на 02 Май 2012 11:36

Аз си знаех, че Бийбъра е някакъв извънземен, ама чак пък толкова :lol: :lol: :lol:
Ким Клайстерс, Тереза Йохауг, Ив Миърхед, Екатерина Гамова, Линдзи Вон, Елена Исинбаева, Брита Щефен, Ева Янева

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Аватар
rhaegar

Мнениеот Steve Wayne на 02 Май 2012 12:27

Пълни глупости, защо въобще някой се е занимавал да пише тия простотии.Авторът явно има голямо въображение, но и е леко мръднал в главата.
Steve Wayne

Мнениеот South_Park на 02 Май 2012 12:52

rhaegar написа:Аз си знаех, че Бийбъра е някакъв извънземен, ама чак пък толкова :lol: :lol: :lol:

Бих желал да споменеш къде се споменава за Бийбър и за извънземни :roll:
Можем да си играем на демокрация,но когато нещата станат сериозни,
трябва да влязат "експертите"
South_Park

Мнениеот Alexx на 02 Май 2012 12:53

Steve Wayne написа:Пълни глупости, защо въобще някой се е занимавал да пише тия простотии.Авторът явно има голямо въображение, но и е леко мръднал в главата.

Искам да ти чуя обоснованото мнение защо ! А не просто подхвърления от типа тоя е луд !
Росен Петров : Колко гола имаш с десния крак ?
Христо Стоичков : Един,ама го вкарах баш на Левски!!!
Аватар
Alexx

Мнениеот BLUE CHAMPIONS на 02 Май 2012 13:03

Alexx написа:
Steve Wayne написа:Пълни глупости, защо въобще някой се е занимавал да пише тия простотии.Авторът явно има голямо въображение, но и е леко мръднал в главата.

Искам да ти чуя обоснованото мнение защо ! А не просто подхвърления от типа тоя е луд !

Ще чакаш да го чуеш, но няма да го дочакаш :) Незнанието поражда отхвърляне, а това е програмирано в "стадното мислене" ;)
Офтопик:

Офтопик:
Аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот rhaegar на 02 Май 2012 13:06

South_Park написа:
rhaegar написа:Аз си знаех, че Бийбъра е някакъв извънземен, ама чак пък толкова :lol: :lol: :lol:

Бих желал да споменеш къде се споменава за Бийбър и за извънземни :roll:

Кое те кара да мислиш, че изобщо съм го чел?
Ким Клайстерс, Тереза Йохауг, Ив Миърхед, Екатерина Гамова, Линдзи Вон, Елена Исинбаева, Брита Щефен, Ева Янева

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Аватар
rhaegar

Мнениеот Alexx на 02 Май 2012 13:11

BLUE CHAMPIONS написа:
Alexx написа:

Ще чакаш да го чуеш, но няма да го дочакаш :) Незнанието поражда отхвърляне, а това е програмирано в "стадното мислене" ;)

Съгласен съм ! Обаче South_Park изби рибата с тея тема. Такива теми отблъскват хората от такъв тип информация, защото са много странни и хвърлят върху човек цяла кофа информация,а не му дават чашка по чашка информацията и така трудно се асимилира.
Росен Петров : Колко гола имаш с десния крак ?
Христо Стоичков : Един,ама го вкарах баш на Левски!!!
Аватар
Alexx

Мнениеот milan199440barca на 02 Май 2012 13:12

Веднага да се изгорят на клада всички споменати в статията без Pink ;)
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
Аватар
milan199440barca

Следваща

Назад към Свободна зона