Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот pampi » 17 мар 2016 12:39

Serafim написа:Бат Илчо, сега ще те помоля да напишеш едно мнение и за pampi, който даваше квалификации, че съм амуджа. :) Моля те драсни му и на него, че не искаме да му четем изхожданията в темата. :) :)

Моля те, все пак трябва да сме обективни, не може само на 1982 да държиш сметка. 8-)

Амуджа е селянин на турски. Предположих, че след като не си християнин, най-вероятно си турчин. Познал съм, щото се обиждаш не на това, че ти пиша на турски, а на това, че те наричам селянин. И какво те обиди в обръщението "селянин"?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 мар 2016 12:42

pampi написа:
Serafim написа:Бат Илчо, сега ще те помоля да напишеш едно мнение и за pampi, който даваше квалификации, че съм амуджа. :) Моля те драсни му и на него, че не искаме да му четем изхожданията в темата. :) :)

Моля те, все пак трябва да сме обективни, не може само на 1982 да държиш сметка. 8-)

Амуджа е селянин на турски. Предположих, че след като не си християнин, най-вероятно си турчин. Познал съм, щото се обиждаш не на това, че ти пиша на турски, а на това, че те наричам селянин. И какво те обиди в обръщението "селянин"?

Ти ги знаеш турските думи, не аз.
Не се засягам за селянин. Мои роднини са раждани, живели и умирали по селата, дори когато трябваше да работят повече за ТКЗС-то, отколкото за себе си.

Писанието ми беше иронично към Илчо, но си с толкова плоска глава, че не разбра дори за какво става въпрос. :)

Предполагам ти си бил разносвач, също като fcb. :)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 17 мар 2016 12:58

[offtopic]

Чакай малко, доколкото разбрах амуджа не е обида, а селянин на турски, докато жалка русофилска отрепка, имбецил, едно от най-неадекватните същества, какво са?! Ти ми кажи!

Същият ме е наричал с обидни думи при това забележи без да съм дискутирал с него нищо. Появява се, дефекира и изчезва! Същото го направи и сега! Вие двамата с пампи спорехте и изведнъж се появява той да се изходи. Смисъла на неговото упражнение е?

Искам да съм вежлив и да дискутирам като грамотен човек и в добрия тон. Ама един, два три пъти, хиляда пъти е на човек му писва вече.[/offtopic]
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 17 мар 2016 12:59

Serafim написа:
pampi написа:Амуджа е селянин на турски. Предположих, че след като не си християнин, най-вероятно си турчин. Познал съм, щото се обиждаш не на това, че ти пиша на турски, а на това, че те наричам селянин. И какво те обиди в обръщението "селянин"?

Ти ги знаеш турските думи, не аз.
Не се засягам за селянин. Мои роднини са раждани, живели и умирали по селата, дори когато трябваше да работят повече за ТКЗС-то, отколкото за себе си.

Писанието ми беше иронично към Илчо, но си с толкова плоска глава, че не разбра дори за какво става въпрос. :)

Предполагам ти си бил разносвач, също като fcb. :)

"- Добре ли сте, добре ли сте - шегувайки се и с ирония попитал Първият.
- Добре сме, добре сме - шегувайки се и с ирония отговорили те."
Та в същия ироничен тон бе и моят отговор,но нали си .... въпрос. :)

:!: Спешъл за теб, за да се подсещаш винаги трябва да се слага :arrow: :)

Нещо против разносвачите ли имаш? Притеснява те това, че някой разносвач носи пратки на жена ти, докато те няма? :arrow: :)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 мар 2016 13:03

Амуджа е толкова селянин колкото дедя е селянин. 8-)
Ако кажеш на някой резак, най- много да си изядеш боя.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 17 мар 2016 13:10

ivan56 написа:Амуджа е толкова селянин колкото дедя е селянин. 8-)

Явно ти си най-вътре с турския, та осветли ме за точния превод, за да не си изяде някой резак боя. Моля смирено. :oops:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 мар 2016 13:23

pampi написа:
ivan56 написа:Амуджа е толкова селянин колкото дедя е селянин. 8-)

Явно ти си най-вътре с турския, та осветли ме за точния превод, за да не си изяде някой резак боя. Моля смирено. :oops:

Не не съм, просто с два клика се вижда как е село и съответно селянин на турски. 8-)
Но знам, че това си е обида и го знам от изселник в Турция.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 17 мар 2016 13:31

Nuke написа:
il4o_iliew написа:
1982 написа:Серафиме, не се връзвай толкова на тази жалка русофилска отрепка - пумпи, пълен игнор за подобни имбецили, тоя е едно от най-неадекватните същества, които съм виждал тук.

Ако имаше модерация във форума трол като теб отдавна щеше да е изхвърчал от тук. Престани да обиждаш и да раздаваш квалификации наляво и надясно, бе! Прекалено си малък и в духовно и във всякакво друго отношение да хулиш хората! Тъпите ти малоумни мнения и преценки си ги запази за себе си. Не е нужно целия форум да ти ги чете! Ако искаш да пишеш на серафим по отношение на пампи, пиши му на лично! Какво си седнал тука да раздаваш обиди и квалификации и да се изхождаш в темата?!

Мислех да напиша нещо подобно, но се отказах. Няма да постигнеш нищо. Човекът просто ползва форума за отдушник.

Да си намира друг отдушник. Никой не е длъжен да му чете глупостите.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 мар 2016 15:23

Юнкер: В следващите 10 години Турция няма как да е готова за ЕС

Добре е, че поне смятат да са стриктни с членството.
Щото досега и без т'ва се направиха твърде множко компромиси покрай "бежанската" криза.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 мар 2016 15:28

il4o_iliew написа:
Игра, какъв е смисъла да ме намесваш и да спамим темата. За теб разбрах, че не приемаш доказателства, които противоречат на тезата ти.

Няма да спамим, въпросът е, че ако всеки народ претендира за земи, които е владял преди "нам си колко време" , но сега поради няква причина, не са негови, няма да му се види краят.
Конкретно за Крим... Мнението, че е "изконно" руски, е повече от абсурдно.
Щото в тоя случай, примерно Израел имат много повече право да претендират за земите на Давидовото Царство.
И така като се почне ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”