Президент России Владимир Путин рассказал о боевой задаче, которую выполняли пилоты сбитого турецкими военными Су-24. По словам верховного главнокомандующего, бомбардировщик проводил операцию в тех районах, где были сосредоточены боевики, прибывшие в Сирию из России.
- Они проводили операцию по борьбе с ИГИЛ* в Северной Латакии — это горная часть, где сосредоточены боевики — выходцы из Российской Федерации, — заявил глава государства. — В этом смысле они выполняли превентивную задачу, чтобы не допустить их возвращения обратно.
Вместе с тем, Путин обратил внимания на тот факт, что ни маршрут полета, ни цели российского бомбардировщика никак не угрожали интересам Анкары.
- В любом случае, наши летчики и наш самолет никак не угрожали Турецкой республике. Это же очевидные вещи, — подчеркнул он.
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
pampi написа:ivan56 написа:Аз да питам нещо, тва не бяха ли същите самальоти от които уж екипажът на американският кораб се "насраха" и му изключи електрониката![]()
Явно фесовете, не се впечатляват много, и дуенето на мускули при тях не върви.Един път стомничка,втори път стомничка и резултата се вижда.
Аз друго ми интересно,защо руснаците не спазват въздушните граници и винаги трябва да се покажат колко са вироглави.
Заради командите на някой издухан шапкар в Москва, изгоряха пилотите.
Не, не бяха " същите самальоти от които уж екипажът на американският кораб се "насраха" и му изключи електрониката ", бачо...![]()
Ти там ли беше, та знаеш, кой какво е спазил и какво не? Или щото амуджите го казват е неоспорима истина?
Серьожа, само искам да си спокоен.
То не им за сефте да не спазват въздушните граници, и по напред в темата казвам АКО не са спазили въздушните граници.
Ама чукча писател.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:pampi написа:ivan56 написа:Аз да питам нещо, тва не бяха ли същите самальоти от които уж екипажът на американският кораб се "насраха" и му изключи електрониката![]()
Явно фесовете, не се впечатляват много, и дуенето на мускули при тях не върви.Един път стомничка,втори път стомничка и резултата се вижда.
Аз друго ми интересно,защо руснаците не спазват въздушните граници и винаги трябва да се покажат колко са вироглави.
Не, не бяха " същите самальоти от които уж екипажът на американският кораб се "насраха" и му изключи електрониката ", бачо...![]()
Ти там ли беше, та знаеш, кой какво е спазил и какво не? Или щото амуджите го казват е неоспорима истина?
То не им за сефте да не спазват въздушните граници, и по напред в темата казвам АКО не са спазили въздушните граници.
Ама чукча писател.
Ами АКО неспазилите са турците, какво правим

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Президент РФ Владимир Путин заявил, что в Турцию идёт нефть с территорий, захваченными террористами в Сирии. А те в свою очередь получают поддержку от Анкары.
— Мы давно фиксировали тот факт, что на территорию Турции идёт большое количество нефти и нефтепродуктов с захваченных (террористами. — Прим. ред.) территорий. Отсюда и большая денежная подпитка бандформирований. Ну теперь ещё и удары нам в спину, удары по нашим самолётам, которые борются с терроризмом, — отметил президент РФ.
— Если у ИГИЛ такие деньги, а счёт идет на миллионы долларов, если не на миллиарды, за счёт доходов от нефти, плюс к этому они имеют защиту со стороны вооружённых сил целого государства, тогда понятно, почему они ведут себя так дерзко и нагло, — подчеркнул глава государства.
Колко ли милиарда губи вече Турция, след като Русия врътна кранчето на петрола от ИДИЛ?
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
CTAHKO написа:ivan56 написа:pampi написа:ivan56 написа:Аз да питам нещо, тва не бяха ли същите самальоти от които уж екипажът на американският кораб се "насраха" и му изключи електрониката![]()
Ама чукча писател.
Ами АКО неспазилите са турците, какво правимИли за тях ще кажеш, че им е за първи път
Ако са виновни турците, ще вдигат гащите и ще викат с Вазелин

Надявам се да си доволен

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Да видим докога ще продължи западното лицемерие към шибаните резаци. За петрола си затварят очите, за ударите по кюрдите си затварят очите, за мръсния бизнес на Билял си затварят очите, за диктатурата в Турция си затварят очите, за медиите, за шантажа с бежанците...
Да видим докъде ще стигне западното лицемерие.
35 милиона кюрди искат държава и Путин ще им я даде. Ердоган тоя път ще го издуха здраво, май историята не му е силната страна. Добре е да започва да я чете.
35 милиона кюрди искат държава и Путин ще им я даде. Ердоган тоя път ще го издуха здраво, май историята не му е силната страна. Добре е да започва да я чете.
Последна промяна от fcb_bg на 24 ное 2015 15:32, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
ivan56 написа:pampi написа:ivan56 написа:Аз да питам нещо, тва не бяха ли същите самальоти от които уж екипажът на американският кораб се "насраха" и му изключи електрониката![]()
Ама чукча писател.
Благодаря ти сърдечно, че се интересуваш от моето душевно състояние! спокоен съм, бачо, като снайперист на пусия, не ме мисли. Себе си наглеждай, че Партията майка вече я няма да те мисли...

кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
- Thurman Murman
- Контакти:
fcb_bg написа:Да видим докога ще продължи западното лицемерие към шибаните резаци. За петрола си затварят очите, за ударите по кюрдите си затварят очите, за мръсния бизнес на Билял си затварят очите, за диктатурата в Турция си затварят очите, за медиите, за шантажа с бежанците...
Не очаквай нищо от западните педерасти. Във Франция направиха митинг в защита на "бежанците", само няколко дена след като ги взривяваха, ти чакаш от тях някакви глобално-морални и трезви оценки за ситуацията. No chance!
Единствено ако руснаците решат да им скършат гръбнаците, иначе реакция от ония няма да има.
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

ivan56 написа:CTAHKO написа:ivan56 написа:pampi написа:ivan56 написа:Аз да питам нещо, тва не бяха ли същите самальоти от които уж екипажът на американският кораб се "насраха" и му изключи електрониката![]()
Ама чукча писател.
Ами АКО неспазилите са турците, какво правимИли за тях ще кажеш, че им е за първи път
Ако са виновни турците, ще вдигат гащите и ще викат с Вазелин![]()
Надявам се да си доволен
От какво да съм доволен

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Аз като цяло меко казано не бих бил доволен от конфликт на Русия с Турция
А Станко в Хасково, още повече
Много е близо, не бих искал руснаците да си пробват оръжията наоколо 

Леевски, оле