Middlesbrough написа:Гола е 100% пацето незнае правилата просто
Съгласен съм - гола си беше редовен ... Уви

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Middlesbrough написа:Това за ицепките ли е Гроучо
Groucho написа:Middlesbrough написа:Това за ицепките ли е Гроучо
Ама си го нарочил pacetoЕм, тая номинация е по-приемлива
![]()
COVINI написа:Никога не викайте за мръсната синя ПОМИЯ.Всичко си има история, прочетете я.... Аз си имам моя, лична причина за това. Когато бях на 10 г., през 1972 г., ЦСКА играеше с ПАО (Панатинайкос) на ст. "Васил Левски". Помня много добре всичко. Бяха дошли 8000 гърци, на които им се предлагаха билети по 20 долара парчето. Бяха настанени в сектор "В". Нашата агитка се беше организирала - бяхме направили транспаранти, подготвихме си ленти за хвърляне, тогава нямаше бомбички - просто отиваш и викаш. За наше учудване 15 минути преди започването на мача от сектор "Б" започнаха да викат "Левски!" и "ПАО!". Като чуха това, гърците се окуражиха и започнаха да викат "ПАО, оле!" Ще ви кажа само, че на следващия мач на Левски тяхната публика вече беше изкопирала гърците и скандираше "Левски, оле!", което ние обърнахме на "Левски, свине!" По-късно, кой знае защо, те започнаха да ни наричат прасета. Това го казвам, за да се знае как са тръгнали нещата
boabbb написа:Middlesbrough написа:Гола е 100% пацето незнае правилата просто
Според мен, има засада ... Може да е 10 см, но футболиста на дузпата е пред топката
Middlesbrough написа:boabbb написа:Middlesbrough написа:Гола е 100% пацето незнае правилата просто
Според мен, има засада ... Може да е 10 см, но футболиста на дузпата е пред топката
Гледай по - добре , зад топката е
Диема не диема, Англия си е Англия и там лесни мачове няма. пожелавам ти трети 1/2 финал с плешивата каталунска мърша и пак да се хванете за палците. Капут!
Заклет Левскар написа:Red_Neck написа:GOLEADOR написа:Заклет Левскар написа:Кой е Менса?
На теб няма да ти е необходимо да знаеш.
![]()
![]()
![]()
Сектор Б не прощава!
[offtopic]Същото написах и под един коментар на колегата ЕМИЛ в темата за Марс, ама Модор пази реномето на съидейниците си и бързо го изтриКолегеите в синьо определено имат няколко много сериозни "капацитети" ... да са им живи и здрави
[/offtopic]
Хубаво де. Какво толкова, че не съм чувал за него? Това не ми пречи да съм футболен фен?
Ей го, въпреки , че не знам нищо за този хубавец, това не ми попречи понеделник вечерта да отида на мач. Брули ме дъжда, умрях от студ, изкефих се и накрая викахме "жъъълтаааа кочинаааа, ша ля ля ля ля" и се прибрах. Може да нямам капацитет, ама ходя на мач.
Потребители, разглеждащи този форум: vasilnv и 5 госта