Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sunscres92
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот sunscres92 » 13 мар 2015 17:53

Балкански Орел написа:
sunscres92 написа:
Балкански Орел написа:Кво ме ебе болен, ако искате го разпъвайте на кръст и го горете.Смърт за Герб, РБ, ПФ, ДПС, БСП, Атака, бдц, абв и т.н.
Ще видите как скоро ще започнат протестите против сащ, нато и ес.На хората им писна, а вие платените тролове на сащ ще се криете по дупките си.

Не случайно протестите срещу гроб бяха най-масови и постоянно се горяха парцали на ес.

Протести срещу ЕС, това само някакви фенове на Волен срещу 10 лева биха го направили.

И от политика не разбираш, защото хората с такива виждания не намираме защитник на идеите си в ПП Атака и Волен или поне не всички. ;)
Волен е въздух под налягане, тука говорим за сериозни неща. ;)

Хубаво искате да излезем от ЕС, но нямате ясна алтернатива - Евразийски съюз - сами осъзнавате, че е по-скоро с цел дразнене - отколкото реално - България да извлече ползи. Във всеки един аспект и най-вече икономически, Европейският съюз е доста по-добрият вариант. Много жалко, че в България се прави всички възможно, да нямаме реална демокрация и да станем една "сериозна" европейска държава.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 13 мар 2015 18:00

diplomat написа:
CTAHKO написа:Интелигентните хора, даже и без пари ще го направят, колкото и да е чудно за "умните и красивите" 8-)

Може да не съм красив, но поне си мия краката всеки ден. 8-) Факт. 8-)

Щом ги поливаш редовно, значи ще пораснат големи. 8-) Факт. 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 13 мар 2015 18:14

sunscres92 написа:Хубаво искате да излезем от ЕС, но нямате ясна алтернатива - Евразийски съюз - сами осъзнавате, че е по-скоро с цел дразнене - отколкото реално - България да извлече ползи. Във всеки един аспект и най-вече икономически, Европейският съюз е доста по-добрият вариант. Много жалко, че в България се прави всички възможно, да нямаме реална демокрация и да станем една "сериозна" европейска държава.

Президентска република и икономическо сътрудничество със Сърбия, Русия, Китай и други желаещи страни, може и САЩ.Аз нямам нищо против американския народ, даже в САЩ има много будни хора.Кенеди им беше последния истински президент, лека му пръст.
[center]Levski & Lazio[/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 13 мар 2015 18:18

Балкански Орел написа:
sunscres92 написа:Хубаво искате да излезем от ЕС, но нямате ясна алтернатива - Евразийски съюз - сами осъзнавате, че е по-скоро с цел дразнене - отколкото реално - България да извлече ползи. Във всеки един аспект и най-вече икономически, Европейският съюз е доста по-добрият вариант. Много жалко, че в България се прави всички възможно, да нямаме реална демокрация и да станем една "сериозна" европейска държава.

Президентска република и икономическо сътрудничество със Сърбия, Русия, Китай и други желаещи страни, може и САЩ.Аз нямам нищо против американския народ, даже в САЩ има много будни хора.Кенеди им беше последния истински президент, лека му пръст.

А какъв по-точно проблем имаш с Европа и западните страни?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 13 мар 2015 18:29

Ако беше лошо в ЕС гърците отдавна да са се махнали. Те са като плъховете, ако потъва кораба първи ще избягат. Питайте ги колко е лош и пагубен този съюз. Колко ядоха и пиха благодарение на него. Може да питате и Испания как беше преди ЕС и как е след това. Толкова очевадни предимства има ЕС, но как някой хора не ги виждат не ми е ясно.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 13 мар 2015 18:33

Player написа:Ако беше лошо в ЕС гърците отдавна да са се махнали. Те са като плъховете, ако потъва кораба първи ще избягат. Питайте ги колко е лош и пагубен този съюз. Колко ядоха и пиха благодарение на него. Може да питате и Испания как беше преди ЕС и как е след това. Толкова очевадни предимства има ЕС, но как някой хора не ги виждат не ми е ясно.

Има... за Гърция и Испания. За България какви са?
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 мар 2015 18:38

Player написа:Ако беше лошо в ЕС гърците отдавна да са се махнали. Те са като плъховете, ако потъва кораба първи ще избягат. Питайте ги колко е лош и пагубен този съюз. Колко ядоха и пиха благодарение на него. Може да питате и Испания как беше преди ЕС и как е след това. Толкова очевадни предимства има ЕС, но как някой хора не ги виждат не ми е ясно.

Ми иди вразуми исландците. :lol: Некъв Майдан в Рейкявик нема ли да се спретне? :?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 13 мар 2015 18:41

Да - циганизация , дебългаризация , ислямизация, да плащаш повече членски внос, отколкото еврогейски субсидии, колониално робство от САЩ!Това ни дава Еврогейския съюз! ЕС правят това което им наредят от Тел Авив и Вашингтон!
Ти сериозно ли мислиш , че това е един демократичен съюз , в който се влиза и излиза пожелание? :lol:
Ако Гърция излезе от Еврогейския съюз, веднага платените протестъри (организирани от САЩ) , ще излязат на улицата , ако и това не помогне народът в Гърция да се вдигне за ново поробване от ЕС - НАТО и САЩ ще пратят самолетите, за да свалят неудобно за тях правителство, което иска да излезе от Еврогейския Съюз!
БТВ и НОВА до такава степен са ви изпили мозъка, че няма накъде!
Много ясно , че ако един съюз като еврогейския потъва съм за напускане!
Ако си държиш кучето гладно, а съседът ти да го храни, как смяташ при кого ще отиде то?
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 13 мар 2015 18:48

aleksandrov77 написа:

Да - циганизация , дебългаризация , ислямизация, да плащаш повече членски внос, отколкото еврогейски субсидии, колониално робство от САЩ!Това ни дава Еврогейския съюз! ЕС правят това което им наредят от Тел Авив и Вашингтон!
Ти сериозно ли мислиш , че това е един демократичен съюз , в който се влиза и излиза пожелание? :lol:
Ако Гърция излезе от Еврогейския съюз, веднага платените протестъри (организирани от САЩ) , ще излязат на улицата , ако и това не помогне народът в Гърция да се вдигне за ново поробване от ЕС - НАТО и САЩ ще пратят самолетите, за да свалят неудобно за тях правителство, което иска да излезе от Еврогейския Съюз!
БТВ и НОВА до такава степен са ви изпили мозъка, че няма накъде!
Много ясно , че ако един съюз като еврогейския потъва съм за напускане!
Ако си държиш кучето гладно, а съседът ти да го храни, как смяташ при кого ще отиде то?

По-скоро Волен и Алфа са промили твоят.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 13 мар 2015 19:00

sunscres92 написа:

Промили са ми мозъка толкова , колкото Торино биха вчера Зенит! А ти рабираш толкова от политика, колкото и от футбол! 8-)
По-скоро твоят е промит!
Ти бил ли си в по-малките градове и села , че да видиш дали няма дебългаризация?
Ти си ако си набор 92 си ми ясен!
Аз съм живял 12 години по времето когато бяхме руснаците и мога да ти кажа , че тогавашната система беше за предпочитане пред сегашната!
От Русия получавахме я евтин газ , я евтин нефт, я някой безвъзмезден заем , я АЕЦ!
Имаше заводи, които даваха работа на обикновения човек, а здравеопазването ни и образованието ни беше безплатно и на високо ниво!
Българите бяхме 90-95% от населението на България, а сега сме не повече от 60% и застаряваме като нация!
Сега от САЩ и ЕС получаваме циганизация, дебългаризация и ислямизация на България!
Публична тайна е , че в много райони на България на 10 деца се раждат 7 ромчета, 2 турчета и 1 българче! Как смятате, че това българче след 20 години ще живее в среда заобградено от 7 циганина и 2 турци!
Ще може ли да си намери работа? Ще може ли да живее спокойно в такава среда?
Айде мислете и тогава говорете!
Защото аз съм живял 12 години в епохата на социализма и 25 в епохата на Новия световен ред и мога да сравня двете епохи! Защото съм видял всичко с очите си!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Върни се в “Свободна зона”