За гейовете по времето на соца
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За гейовете по времето на соца
олеее и партията-майка е имала синове педери. на цола синът е бил разпробиван на цол и четвърт
лично не познава разкрили се пендели, ама съм сигурен, че и сред тях има мърши и мъжкари, в смисъл хора, на които може да се разчита и си държат на думата. исках да използвам думата достойни, ама няма нищо достойно да лапаш на себеподобни
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
Печелиш анкетата за човекът, пускащ най-дебилни теми. Този форум тъне в посредственост и е завладян от няколко нолайфъра, които живеят "за темата" .
- batmanlevski
- Контакти:
да бе пустите му комунисти бяха против педалите,сега вече всеки капиталист си е чист гей и се хвали с това , станахме модерно общество пълно с гейове и капиталисти !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
То сред самите комунисти е било пълно с гейове, какво значи били против ?!
Всичко е било цинизъм за пред обществото.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- the_blue_fan
- Контакти:
Тони написа:Печелиш анкетата за човекът, пускащ най-дебилни теми. Този форум тъне в посредственост и е завладян от няколко нолайфъра, които живеят "за темата" .
Пускай теми ти, бе, галфон. И не се прави на много остроумен във форума на Юнайтед, имате си ваш, където да си правите ми-ми...
- Странджата
- Контакти:
Темата е повече от значима, ако не си първосигнален. Проблемът не е в гейовете в частност - проблемът е най-малкото аксиологичен. Ако приемаш ценностите на Просвещението и след него, всички са развни, всички имат равни права, ако няма разлики, които ги сегрегира като имащи по-други права. Не знам колко от вас ще се съгласят, че хората със сексуална ориентация към същия пол, са престъпници - т.е. че хомосексуализмът е престъпление. Ако не се съгласят, каква форма ще предложат, която няма да накърнява правата им като на другите хора?
Затова човек трябва да се замисля за действията си в основанията си. Ако кажеш, че да си гей не е нормално или не е природосъобразно, какви са основанията ти - либерте и егалите или нещо, срещу което Просвещението поведе кръстоносен поход, продължаващ и днес.
Затова човек трябва да се замисля за действията си в основанията си. Ако кажеш, че да си гей не е нормално или не е природосъобразно, какви са основанията ти - либерте и егалите или нещо, срещу което Просвещението поведе кръстоносен поход, продължаващ и днес.
- Captain Stottlemeyer
Странджата написа:Темата е повече от значима, ако не си първосигнален. Проблемът не е в гейовете в частност - проблемът е най-малкото аксиологичен. Ако приемаш ценностите на Просвещението и след него, всички са развни, всички имат равни права, ако няма разлики, които ги сегрегира като имащи по-други права. Не знам колко от вас ще се съгласят, че хората със сексуална ориентация към същия пол, са престъпници - т.е. че хомосексуализмът е престъпление. Ако не се съгласят, каква форма ще предложат, която няма да накърнява правата им като на другите хора?
Странджа, ти много хубаво си го написал, ама в този форум едва ли и 10 % от участниците ще те разберат.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Според мен в по-голямата си част проблемът не е, че въпросните хора са хомосексуалисти, а начинът, по който изразяват възгледите си и търсят правата си. 
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100- Странджата
- Контакти:
Re: Captain Stottlemeyer
Шивача не ме интересува, защото ако видиш лайно и не го заобиколиш, вината си е твоя. Пиша за тези, които ме разбират и се радвам, че си един от тях. Иначе форумът, за съжаление, не е защитен - напротив, ит простотията, но аз ъсм християнин - Исус е казал и то на кръста:„Отче! Прости им, понеже не знаят, що правят”