Дефекти при 80% от пътищата, ремонтирани с европари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Пурата
Контакти:

Re: Дефекти при 80% от пътищата, ремонтирани с европари

Мнениеот Пурата » 02 окт 2013 11:12

Нмм надявам се процентите да не са завишени и да започне ремонтиране от строителни фирми близки на сегашната власт...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 окт 2013 11:19

Поредната глупост на управляващите в момента!Герб много се свалеха с магистралите и сега измислят ей такива глупости за да ги нападнат там където ги смятат за силни!Глупаци и олигофрени!

Тралала

Мнениеот Тралала » 02 окт 2013 11:20

terata написа:
Тралала написа:Това ли успя да измислиш? Никога не съм се съмнявал в липсата на умствен капацитет при теб. Не е необходимо да го доказваш във всяка една тема.

Не е нужно нищо да измислям. Тва си е, както казва един виден форумен идиот - ФАКТ! :mrgreen:
ПП: За толкоз години на власт твойте хора кво свършиха?
ПП: Не съм от ГЕРБ, че повечето форумни кретени, си въобразяват, че който плюе по БСП и ДПС непременно е герберист.

Кои са моите хора? Я с е дръж адекватно.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 02 окт 2013 11:27

terata написа:
boabbb написа:Ех, тия турски собственици на Ботив не се накрадоха :mrgreen: Виж offtopic - a :mrgreen:

[offtopic]Сега като се нахвърлят жълтурите :mrgreen:[/offtopic]

Ми аз не съм визирал тях, що така скачат незнам. Че чак и по 2-3 мнения бухат едно след друго, ровят се там в архива. :shock: :mrgreen: Явно гузен негонен бяга

Гузен негонен бяга , а единствените които обиждат другите отбори на турци, селяни и комунисти са те и всички занем защо .
Лягат си в едно легло с Доган по комсомосла линия.
Целуват петите на мустакатия комунист срещу 30 К лири на месец за "охрана"
На оградата им винаги има най-малко 5 имена на села около София .

Турци, комунисти и селяни ... 3 в 1 . ФАКТ :mrgreen:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 окт 2013 11:36

1912plovdiv написа:
terata написа:
boabbb написа:Ех, тия турски собственици на Ботив не се накрадоха :mrgreen: Виж offtopic - a :mrgreen:

[offtopic]Сега като се нахвърлят жълтурите :mrgreen:[/offtopic]

Ми аз не съм визирал тях, що така скачат незнам. Че чак и по 2-3 мнения бухат едно след друго, ровят се там в архива. :shock: :mrgreen: Явно гузен негонен бяга

Гузен негонен бяга , а единствените които обиждат другите отбори на турци, селяни и комунисти са те и всички занем защо .
Лягат си в едно легло с Доган по комсомосла линия.
Целуват петите на мустакатия комунист срещу 30 К лири на месец за "охрана"
На оградата им винаги има най-малко 5 имена на села около София .

Турци, комунисти и селяни ... 3 в 1 . ФАКТ :mrgreen:

Чакай малко, ние с Терата сме в противоположни лагери :mrgreen: Така като му гледаш црънгела на аватара... :lol: Ама и аз не мога да си обясня защо скачаш така? Някакъв комплекс, ли, какво ли? Каже се някъде по форума "Де*ба тия турци ... " и жълтурите веднага "Вие сте турци и селяни, ние си обичаме наш Цецо и му боготвориме мустаците, даже ще ги присъединиме към герба на отбора " :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 02 окт 2013 11:39

nasko75 написа:нормално ли е всички проблеми, които са се трупали 30 години, да се приписват на ГЕРБ и Бойко Б.?
нормално ли е, че 30 години нито един истински инвеститор да няма в страната, да е вина на Бойко Б.?
нормално ли е старите престъпни структури, наследници на групировки и ранни мафиоти, все още да контролират страната, а е вина на Бойко Б.?

Не съм от ГЕРБ, на сериозна възраст съм, и съм гласувал точно 2 пъти в живота си - за местна власт...но трябва ли да се прави един човек сатана? Колкото и грешки да е направил, това са непълни 4 години все пак. А всеки икономически и социален процес е много, много по-дълъг

Напълно те подкрепям!Аз също не съм от привържениците на управлението на Б.Борисов и неговата партия ГЕРБ,но не може всички да обвиняват него за 24 години лошо управление на страната ни.Писна ми всички да се оправдават с предните управляващи.Сега някой ще излезе и ще каже да ама при Костов било добре,при Царя също,но не чак толкова,други пък може да са доволни и от предишните управления на сегашната коалиция.Но истината е,че всички управляващи страната ни от 1989 г. до днес имат еднаква вина за положението на България.Също така немалка вина имаме и самите ние гражданите на България.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 02 окт 2013 11:44

boabbb написа:
Чакай малко, ние с Терата сме в противоположни лагери :mrgreen: Така като му гледаш црънгела на аватара... :lol: Ама и аз не мога да си обясня защо скачаш така? Някакъв комплекс, ли, какво ли? Каже се някъде по форума "Де*ба тия турци ... " и жълтурите веднага "Вие сте турци и селяни, ние си обичаме наш Цецо и му боготвориме мустаците, даже ще ги присъединиме към герба на отбора " :mrgreen:

Спокойно, знам в кой лагер си бе пицар слабоумен :lol: И кой скача , говорим си просто :roll: Кажи се някъде по форума нещо против турците и пицарите скачат веднага , все едно някой ще ви вземе турската пица от устата :lol: Няма да умрете от глад всеядни , спокойно , пица за 1,50 ще има за всички червени пазачи на Доган :mrgreen:
Последна промяна от 1912plovdiv на 02 окт 2013 11:52, променено общо 1 път.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 окт 2013 11:49

У нас от край време се работи некачествено, така че, какво ви учудва от написаното в статията?
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 окт 2013 11:49

1912plovdiv написа:
boabbb написа:

Спокойно, знам в кой лагер си бе пицар слабоумен :lol: И кой скача , говорим си просто :roll: Каже се някъде по форума нещо против турците и пицарите скачат веднага , все едно някой ще ви вземе турската пица от устата :lol: Няма да умрете от глад всеядни , спокойно , пица за 1,50 ще има за всички червени пазачи на Доган :mrgreen:

Ми, като си говорим просто - бръсни и целувай там портретите на Цецо и Делян, блъскай чело в земята в ритъма на ходжата и не давай коментари по отношение на умствените дадености на хората :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 02 окт 2013 11:51

Тралала написа:И ква стана тя? Магистрали, метро....бла бла бла!

Метрото си е супер. Нали има гаранция на извършените работи, така цикламеното костюмче да се вземе в ръце и да си свърши работата.Чакат я, северната дъга, "Тракия" - около Пазарджик, "Хемус" -виадуктите, "Струма" - да я довърши, а не само да дрънка глупост след глупост
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Свободна зона”