България-Русия, 30 юни и 1 юли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: България-Русия, 30 юни и 1 юли

Мнениеот gzagorov » 01 юли 2011 20:51

A.G написа:Пак казвам който разбира волейбол И Е ИГРАЛ вижда нещата.

И като си играл волейбол и виждаш нещата, видя ли колко и какви тъпи грешки правят нашите във всичките мачове? Значи ли това, че лягаме на германци, японци и руснаци?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 01 юли 2011 20:54

Честито класиране на националите! Желая им късмет в Полша!!!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 01 юли 2011 20:55

Не ми се разправя да обеснявам има си статистика която се гледа.Няма смисъл тука да влизам в полемики и грешно ме разбираш или разбирате.Просто съм РЕАЛИСТ и казвам това което аз лично съм видял и ставаше на полето.И още много други също може да го споделят това мнение.Наздраве

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 юли 2011 20:56

Не обяснихте защо като са ни лягали бяха с титулярите си и защо се мориха да играят тайбрек 5 дена преди финалите ? Иначе не мисля, че някой оспорва, че са по-класни от нас, но че не са се напъвали и са ни легнали е смешно ...
Иначе е ясно, Бразилия и Русия в момента за нас са друга класа, с останалите отбори обаче имаме шансове, някой по-запознат да каже каква е схемата на турнира :)
Изображение

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 01 юли 2011 20:58

A.G написа:Не ми се разправя да обеснявам има си статистика която се гледа.Няма смисъл тука да влизам в полемики и грешно ме разбираш или разбирате.Просто съм РЕАЛИСТ и казвам това което аз лично съм видял и ставаше на полето.И още много други също може да го споделят това мнение.Наздраве

Стига вече. Няма смисъл от ненужни дискусии, всеки си има различни гледни точки и си ги поддържа - бихме ги и толкова, как няма значение. Друг е въпросът, че българите сме просто племе и не уважаваме на другия мнението, то затова сме и прошляци де. Всичко ще се види крайна сметка на шести, когато ще се разкрият истинските ни възможности и тогава ще видим, кой крив, кой прав!

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 01 юли 2011 20:59

На европейското пак ни легнаха нали :mrgreen:

.Много разбирачи,и злобари.Сърбия в този си състав е хиляди пъти по удобен съперник от България.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 01 юли 2011 21:02

A.G написа:И вчера и днеска си беше театър,но вчера беше много много по як театъра от днеска.Защо трябва да се заблуждавам.Пак казвам който разбира волейбол И Е ИГРАЛ вижда нещата.Не омаловажавам трудът на наще.Много им се кефя, но просто се надявам в ПОЛША да сме други като манталитет и психика.Другото го имаме.НАЗДРАВЕ

Добре бе по какво разбра ти, че е театър. Бараш се някакъв корифей тука в този спорт, айде обясни на нас невежите подробно и разбрано кое му беше театъра. Ако не успееш да го направиш обаче се скривай някъде... Аз се кефя на победата, вир вода станах този мач от напрежение, ти ме убеждаваш в друго. Искам аргументи, ама сериозни, не хлапашки...
Последна промяна от petrof на 01 юли 2011 21:05, променено общо 4 пъти.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 юли 2011 21:03

Final Round
July 6-10, 2011, Gdansk - Sopot, POLAND
TEAMS QUALIFIED: Poland, plus seven teams to be defined

The Final Round will be played over five days.

The teams are divided in two Pools "E" and "F" of four teams each and will play round-robin during the first three days. Ranking will be established as per the WL Specific Competition Regulation described above.

The two top teams of each pool will advance to crossed semifinals (1st of pool E v 2nd of pool F and 1st of pool F v 2nd of pool E) and final matches. Teams ranked third of each pool are eliminated and will be ranked tied for the fifth place.

Превеждам за тези, които не разбират - ще има две групи по 4 отбора, които ще играят помежду си по 3 мача в група. Първите 2 тима от всяка група се класират на полуфинали, като 1-вия от група Е играе с 2-рия от група F и 1-вият от група F - с 2-рия от Е :)
До момента класиралите се отбори са Бразилия, Русия, Полша, Италия, БЪЛГАРИЯ, Аржентина, САЩ (почти сигурни, едва ли ще имат проблем с Пуерто Рико) и Сърбия/Куба (зависи от мача Италия - Куба тази вечер)
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 юли 2011 21:07

Аз също смятам,че в един момент на 4 гейм руснаците спряха да играят.Оня големия,дето ковеше пирони в нашето поле цял мач,една топка не отигра.Направиха толкова грешки,след като водеха с разлика,че колкото и да бием камбаните и надуваме фанфарите-това са фактите!
Това обаче не омаловажава успеха на нашите,дори и фактът,че руснаците нмаха мотивацията да играят в двата мача за победа.Това е част от спорта-веднъж по подобна схема преебан си ти,а в случая-облагодетелствани сме ние!Успех на финалите!
И нека не се правим на чак толкоз баш патриоти,а да наричаме нещата с истинските им имена!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 01 юли 2011 21:08

Честито българи!
Класирахме се за финалите.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,