Мнениеот unist_gp » 06 юли 2010 14:52
Днешни новини от ДФБ (в момента отборът лети от Йоханесбург за Дърбан)
Михаел Балак напусна лагера в Еразмиа. Той обаче не излетя за Дърбан, където утре е полуфиналът на ДФБ,а се връща в Европа. Обиден! Днес от медиите Лотар Матеус помоли Балак да се оттегли от Маншафта,защото според бившата Златна Топка на 1990 година, песента на Балак в този отбор е изпята.
По време на вчерашната пресконференция Бастиан Швайнщайгер обърна внимание,че шефът на този отбор не е Балак, а Йоги Льов.
Днес медиите потърсиха и сегашния капитан Филип Лам за мнение. -Да си капитан на този отбор е много приятно, въпреки отговорността. Не знам защо трябва да се отказвам доброволно... Дали ще съм капитан и занапред? В момента отговорността, която нося ми забранява да отгоровя с ДА или НЕ- според написаното рано сутринта от Филип Лам към медиите.
От Челси са изпратили оферта за 14,5 милиона евро за играча на Щутгарт и бивш капитан на младежкия национален отбор Сами Кедира.
Бундесканцлерката утре няма да присъства на стадиона в Дърбан поради неотложни ангажименти в Германия.
Утрешният унгарски съдия говори немски и ще може да се разбира с играчите на ДФБ. Соченят предварително за фаворит за финалния мач, Волфганг Щарк, заминава за вкъщи, т.к. Германия е един от 4-те отбора които ще разпределят медалите.
Октоподът Паул предрече победа за Испания в утрешния мач. Интересното в случая е,че на финала на Европейското преди две години, мекотелото предсказа победа за Германия, а в крайна сметка спечели Испания...