Шампионска лига 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sunscres92
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот sunscres92 » 05 май 2016 08:00

sapio0o написа:
Soulen написа:Това, че Сити са дебютанти изобщо не ги оправдава. Спомням си Челси как играха с Раниери в ШЛ като играхме за пръв път на тая фаза. Вярно е, че ни биха Монако, но мачовете бяха много зрелищни. Честно казано във фаза елеминации не съм виждал бездушни мачове от Челси, Манчестър Юнайтед и Ливърпул.

Сити са си изкуствен отбор, нормално. Честно казано и феновете им изглеждат по-заинтересовани от случващото се в първенството. Явно такъв им е манталитетът на този етап. Пък и аз не виждам да имат играчи в отбора, интересуващи се от клубното благо. Стърлинг като чуеш и ти става ясно, що за отборче са. Обаче ще им дойде времето. Все ще изкарат добри футболисти с тази политика, било и след 15 години.

Смит, ти за Сити ли беше? :lol: Вземи драсни нещо в темата за мача. :P

Абе феновете им доста често се чуваха и като цяло се опитаха да надъхат отбора. Не бих казал, че се справиха толкова лошо за 1ви път - в Шл надълбоко. Победиха 2 пъти Севиля, 2 пъти Мюнхенгладбах - отстраниха Псж и Киев + само 1 допуснат гол след рикушет за 180 мин срещу Реал. Друг въпрос, че да търсиш гол и да имаш 2 положение в този мач и като цяло след 75 минута са се придадеш е ужасно, но и качествата липсваха.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Шампионска лига 2015/2016

Мнениеот sapio0o » 05 май 2016 08:27

Уф, бъркаш ми в душата като добавиш и Севиля в кюпа.. Иначе да, цялостното им представяне в турнира бе силно, но за мен им липсваше страст и манталитет на наистина класен отбор. Малко като на привилегия да са на 1/2 го приеха и като че ли самото име Реал Мадрид им дойде в повече. Иначе футболисти, макар и не много наброй си имат. Клиши ми хареса, Харт също. КДБ го коментират много, жалко че не се видя какво може в двата мача. Давид Силва е машина и кажи речи толкова. Останалото са основно дупки, но ще се оправят момчетата, пари имат. :lol: Стърлинг да ходи в някой от средата на таблицата в ПЛ, че се е самозабравил. Много ми падна в очите за начинът, по-който се раздели с Ливърпул. Абсолютен мангал! Агуеро от своя страна не заслужава обвинения според мен. Колкото и голям нападател да е, това му бе първи сблъсък на подобно равнище. Имайки предвид колко малко топки достигнаха до него за всичките 180 минути мога да го оправдая. Не че не можеше да опита нещо по-нестандартно, имайки и предвид ръста си, но така е станало. Следващия път повече.

Сега на Сити им предстоят няколко титли в ПЛ с Гуардиола, основно поради липсата на конкуренция. Надявам се Клоп да ме опровергае, но ще му трябва доста време да докара класа в тима. Иначе в ШЛ са ясни момчетата до моментът, в който не дойде истински мениджър. Все си мисля, че Карло ще ги поеме до няколко години. :roll:

Смит, ако случайно видиш прогнозата ми за Сити в ПЛ с Пеп, не ме атакувай! :lol: Раниери демонстрира нагледно как с малко тактика и страст се печели слабото английско в днешни дни. Не си мисли, че Стоук и УБА ще попречат на каталунеца да си разгърне идеите. :)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 05 май 2016 08:40

Не може само испанците да бият :) Въпреки, че в общи линии такава доминация не съм виждал - днеска е последната надежда.

Клоп според мен му трябва още време за да атакува ПЛ. Но пък същото важи и за Гуардиола, сигурен съм че след вчера предпочита да пропусне Шл в следващия сезон, за да има време да си сглоби испанско-бразилския състав.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 05 май 2016 08:48

Първо, честито на Реал М, че отново са на финал. Обичайно имат гадния навик да печелят по няколко трофея, за петилетка...
Не гледах първото, защото бях да ритам, а от второто...таман седнах да гледам, стана сакатлък и на практика гледах само последните 8 минути. От това, което чувах, че казва Алекси Сокачев....поредното жалко представяне на Ман Сити. Адски ме дразнят (тук пиша наизуст) с това п0сран0 п0ведение, което имат във всеки мач от турнира, играейки срещу голямо име. Поведение на мърши!
Иначе, Реал М елиминираха италиански, немски и английски отбор, а сега ще играят с испански. Не бяха най-добрите отбори от тези страни (макар Ман Сити да стигнаха най-далеч от англетата), но все пак...
Атлетико М преби 2та най-големи фаворита, но се измъчи доста с ПСВ.
Без Касияс ще е трудно за Атлетико М. Като се сетя как се радва К. Роналдо след дузпата, която вкара...иска ми се, да му се върне.

ПП Разочарован съм от Пелегрини.
ПП Стискам палци на Шахтьор и особено Виляреал.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 май 2016 08:51

Честито класиране на финала на феновете на белите!
Не е като да не съм го очаквал и за мен Реал М беше явен фаворит с/у Ман. С. Очакванията ми напълно се оправдаха като проблемите на Реал ако
ги е имало се появаиха заради контузиите на Бензема и Роналдо. Ман. Сити какво да кажа за тях само 2-ма играчи ми направиха добро впечатление
в тези 180 мин. и това са Дж. Харт и Нико Отаменди който за ме беше най-добрия им полеви играч. Слаб Сити!
За финала какво да кажа до преди 3 г. не се беше случвало 2 отбора от един град да са на финал сега вече същите 2 отбора ще повторят финала.
Това само по себе си е голямо постижение за Мадрид! Като фен на Атлетико няма как да не ми се иска божественото докосване този път да е в полза
на Атлетико. Относно отбора на Атлетико и това че преди 3 г. е бил по-добър от сегашния не знам дали съм съгласен но пък Реал М според мен
със сигурност тогава бяха по-добри! :mrgreen:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 май 2016 08:53

Не може само испанците да бият :)

Ливърпуул имат шанс да направят нещо по въпроса но след супер добрия резултат от първия мач за подводницата ще трябва бая да се напънат.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 05 май 2016 08:54

^^^Ей, не пропусна обаче да споменеш Касийяс. ;) Пожелавам на всички отбори да имат ''проблеми'' с такъв дългогодишен лидер и най-важното, човек, милеещ за клубното благо. Пък вече, който е гледал Икер в най-добрите му години ще знае що за вратар беше всъщност. Много е лесно да се говори след като му падна нивото. 8-)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 май 2016 09:00

Относно "лесния" жребии на Реал М до финала не виждам причина да се троли, това го има заложено в този турнир иначе
Кале Румениге предложи всяка година да е така на практика така че помислете малко преди да пишете за това!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 05 май 2016 09:01

Ще заложа на изненада във финала. Въпреки класата която има Зенит, имам чувството, че Купата ще отиде в Мадрид.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 май 2016 09:05

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Снощи гледайка как ЯЯ едвам се мъкне по терена и забелязах ФП-то на съдята който правеше някакви много добри спринтове си викам
"Тоя съдя тича по-добре от половината футболисти на терена"!

Върни се в “Архив”