Бойко Борисов помага и на Локо (Сф)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Бойко Борисов помага и на Локо (Сф)

Мнениеот loko1 » 08 дек 2011 15:33

След като е на път да оси­гури спонсори за грандове­те Левски и ЦСКА, ми­нистър-председателят Бойко Борисов ще съдей­ства „Локо" (Сф) да се вър­не на своя стадион за мачо­вете от пролетния дял на „А" група, научи „24 часа".

Премиерът е обещал да помогне да се уреди про­блемът със съоръжението в Надежда. Единственият вариант собственикът Ни­колай Гигов да продължи да финансира клуба е то от­ново да отвори врати и биз­несменът да не плаща без­умни суми за наеми.

Това може да стане само ако течащата в момента експертиза позволи стадионът да функционира, макар и след нужния ремонт на най-належащите места. Борисов ще помогне имен­но за по-бързото излизане на становището на институ­та за археология и градоустройство.

Гигов вече обя­ви, че чака до 16-и да има яснота около стадиона, кое­то ще доведе до определяне и на неговата позиция. Той е най-дългогодишният пре­зидент в българския футбол, като налива пари в него от вече почти 20 г.
При положителен резул­тат от експертизата Гигов вече имал готовност с план за козметичния ремонт, който ще позволи да бъдат спестени парите от наеми.

Било преговаряно и с фирма, която да се заеме със светкавичното закърпване на невралгичните места в Надежда.

Не харесваме Гигов, но стадиона е приоритет. Дано стане факт ремонта.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Бойко Борисов помага и на Локо (Сф)

Мнениеот Янис Зику » 08 дек 2011 15:48

А дано.. Не бива отбор като Локо Сф да се затрие. Поне има един човек, на който му пука за състоянието на футбола в България и помага с каквото може за развитието му.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/972/6460972z.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 08 дек 2011 15:49

Краля слънце ще огрее на всякъде....
Хората са казали - трай коньо за зелена трева!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 дек 2011 15:58

Те неговите помощи са повече приказки и по-малко действие!Малко като приказката за компютрите и компотите!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 08 дек 2011 16:06

Аз незнам досега да е помогнал на някого наистина. Досега са само приказки. Левски още си чака спонсора, ЦСКА я вземат нещо от Асарел Медет, я не. Май само Берое и Ботев намазаха, но като гледам как се развиват тези клубове, представям си какви малки суми им се отпускат.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 08 дек 2011 16:34

Този да вземе да започне да работи за това, за което е назначен. В държавата всички проблеми ли се решиха, че до стадион Локомотив стигна...:(

Няма нужда от такива помагачи...

krasivladimirov
Контакти:

Мнениеот krasivladimirov » 08 дек 2011 16:42

Не ме интересува кой ще помага на Локото. Това е отбор с традиции, и не трябва с лека ръка да се затрива този клуб.Желая от все сърце успех в тези най-тежки времена на столичните железничари. Дано Дядо Коледа помогне и на тях :)

krasivladimirov
Контакти:

Мнениеот krasivladimirov » 08 дек 2011 16:46

И между другото:
"ИЗРИТАЙТЕ ГОШО МАРКОВ ОТ НАДЕЖДА"

urkoto

Мнениеот urkoto » 08 дек 2011 16:51

Тиквата да вземе малко да помогне на България и да спре с кьорфишеците, че ми е писнал на уя вече
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 дек 2011 17:03

Не че е толкова важно, но дори много локомотивци не знаят, че стадион "Локомотив" не се намира в квартал "Надежда" а в квартал "Свобода" (съседен на "Надежда"). ;) По-важното е, че към част от парцела, върху който е построен стадионът, има реституционни претенции, които не се уреждат с години, а доколкото съм информиран, реститутите искали от г-н Гигов безумни суми за квадратен метър. :o
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - България”