След като е на път да осигури спонсори за грандовете Левски и ЦСКА, министър-председателят Бойко Борисов ще съдейства „Локо" (Сф) да се върне на своя стадион за мачовете от пролетния дял на „А" група, научи „24 часа".
Премиерът е обещал да помогне да се уреди проблемът със съоръжението в Надежда. Единственият вариант собственикът Николай Гигов да продължи да финансира клуба е то отново да отвори врати и бизнесменът да не плаща безумни суми за наеми.
Това може да стане само ако течащата в момента експертиза позволи стадионът да функционира, макар и след нужния ремонт на най-належащите места. Борисов ще помогне именно за по-бързото излизане на становището на института за археология и градоустройство.
Гигов вече обяви, че чака до 16-и да има яснота около стадиона, което ще доведе до определяне и на неговата позиция. Той е най-дългогодишният президент в българския футбол, като налива пари в него от вече почти 20 г.
При положителен резултат от експертизата Гигов вече имал готовност с план за козметичния ремонт, който ще позволи да бъдат спестени парите от наеми.
Било преговаряно и с фирма, която да се заеме със светкавичното закърпване на невралгичните места в Надежда.
Не харесваме Гигов, но стадиона е приоритет. Дано стане факт ремонта.
Бойко Борисов помага и на Локо (Сф)
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Бойко Борисов помага и на Локо (Сф)
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Re: Бойко Борисов помага и на Локо (Сф)
А дано.. Не бива отбор като Локо Сф да се затрие. Поне има един човек, на който му пука за състоянието на футбола в България и помага с каквото може за развитието му.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/972/6460972z.png[/wrapimg][/center]
Краля слънце ще огрее на всякъде....
Хората са казали - трай коньо за зелена трева!
Хората са казали - трай коньо за зелена трева!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- obi4am_pirin
- Контакти:
Те неговите помощи са повече приказки и по-малко действие!Малко като приказката за компютрите и компотите!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

Аз незнам досега да е помогнал на някого наистина. Досега са само приказки. Левски още си чака спонсора, ЦСКА я вземат нещо от Асарел Медет, я не. Май само Берое и Ботев намазаха, но като гледам как се развиват тези клубове, представям си какви малки суми им се отпускат.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Този да вземе да започне да работи за това, за което е назначен. В държавата всички проблеми ли се решиха, че до стадион Локомотив стигна...
Няма нужда от такива помагачи...

Няма нужда от такива помагачи...
-
- Контакти:
Не ме интересува кой ще помага на Локото. Това е отбор с традиции, и не трябва с лека ръка да се затрива този клуб.Желая от все сърце успех в тези най-тежки времена на столичните железничари. Дано Дядо Коледа помогне и на тях 

-
- Контакти:
И между другото:
"ИЗРИТАЙТЕ ГОШО МАРКОВ ОТ НАДЕЖДА"
"ИЗРИТАЙТЕ ГОШО МАРКОВ ОТ НАДЕЖДА"
Тиквата да вземе малко да помогне на България и да спре с кьорфишеците, че ми е писнал на уя вече
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- Captain Stottlemeyer
Не че е толкова важно, но дори много локомотивци не знаят, че стадион "Локомотив" не се намира в квартал "Надежда" а в квартал "Свобода" (съседен на "Надежда").
По-важното е, че към част от парцела, върху който е построен стадионът, има реституционни претенции, които не се уреждат с години, а доколкото съм информиран, реститутите искали от г-н Гигов безумни суми за квадратен метър. 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Върни се в “Футбол - България”