Малеш спасява Пирин?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
FCH

Малеш спасява Пирин?

Мнениеот FCH » 12 юни 2011 10:51

Община Благоевград все пак ще спаси Пирин, потвърди пред "Тема:Спорт" председателят на Общинския съвет Костадин Хаджигаев. В Благоевград се канят да създадат нов клуб, който да придобие лиценза на отбор от "Б" група от региона. Най-вероятно ще бъдат закупени правата на Малеш Микрево.
„Нещо трябва да направим по случая, за да можем да спасим любимия на всички благоевградчани отбор. Имаме няколко опции. В понеделник отново има среща при кмета на града Костадин Паскалев, на Която ще присъстват и акционерите от Г-15. На нея ще видим какви са опциите да бъде закупен лицензът на друг отбор. Искаме да започнем от "Б" група. Може би новият Пирин ще е изцяло общински. Но нека не говорим празни приказки, а да видим в понеделний какво ще се случи", заяви пред „Тема Спорт" Костадин Хаджигаев.
„В последно време с общински пари ремонтирахме стадиона и терена. Хвърлиха се над 1,5 млн. лева. Не можем да позволим те да се съсипят. За целта трябва да имаме отбор. Жалко, че се стигна дотук, но още има надежда. А всичко бе въпрос само на един подпис, за да продължи Пирин да бъде в А група. И то да бъде силен в нея, защото бяхме гарантирали издръжката на клуба, бяхме намерили и стабилни спонсори. Но някои нямаха волята това да стане", завърши Хаджигаев. Ясно е,че Емил Наков едва ли ще продължи да управлява изхвърления във В група отбор, чийто мажоритарен собствениК продължава да се води.

Потребителски аватар
roknrolla
Контакти:

Re: Малеш спасява Пирин?

Мнениеот roknrolla » 12 юни 2011 11:03

Микрево едва ли ще си продадат евтино лиценза.Доколкото разбрах,Вихрен Сандански са загубили професионалния си статут и отиват във В група.Ако това е вярно Пирин Разлог ще играе бараж за влизане в Б група,и тогава ще може да се използва неговия лиценз.
Oт доста време насам в Борисовата градина всъщност нищо не се променя, просто много пъти вече изравят и погребват един и същ мъртвец...

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 12 юни 2011 11:33

Айде сега целия Югозапад да помага на Благоевград! Къде беше общината зимата а го оставиха на наков? Сега се сетили и дай сега да прецакат някой. Веднъж бяха Македонска слава, сега ще са Малеш - какъв пирин какви 5 лева?!?!?!?!?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 12 юни 2011 12:19

Gonzi_407 написа:Айде сега целия Югозапад да помага на Благоевград! Къде беше общината зимата а го оставиха на наков? Сега се сетили и дай сега да прецакат някой. Веднъж бяха Македонска слава, сега ще са Малеш - какъв пирин какви 5 лева?!?!?!?!?
ми затова целия югозапад празнува когато им взеха лицеза на пирин(пирани) защото някои да помни те да са платили някои футболис всичко им е откраднато да са дали процет на беласица за делев на добринище за борето не затова всички се радват когато селяците от струмско са зле 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 12 юни 2011 12:37

roknrolla написа:Микрево едва ли ще си продадат евтино лиценза.Доколкото разбрах,Вихрен Сандански са загубили професионалния си статут и отиват във В група.Ако това е вярно Пирин Разлог ще играе бараж за влизане в Б група,и тогава ще може да се използва неговия лиценз.

И аз мисля, че това е по-вероятния сценарии. Но, ако Пирин иска да се докаже ще почне от В група, както го направиха и от Ботев ПД. И ако наистина са добър отбор, ще ги видим след 2 сезона пак в А група.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 12 юни 2011 12:40

Gonzi_407 написа:Айде сега целия Югозапад да помага на Благоевград! Къде беше общината зимата а го оставиха на наков? Сега се сетили и дай сега да прецакат някой. Веднъж бяха Македонска слава, сега ще са Малеш - какъв пирин какви 5 лева?!?!?!?!?

Проблема не е точно Наков, а другите акционери, които са дали на Пирин пари като лихвари,давали са заплатите като заеми и сега и чакат да си ги вземат.Кашата е пълна и по -добре да го няма Пирин.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 12 юни 2011 13:32

bekono написа:
roknrolla написа:Микрево едва ли ще си продадат евтино лиценза.Доколкото разбрах,Вихрен Сандански са загубили професионалния си статут и отиват във В група.Ако това е вярно Пирин Разлог ще играе бараж за влизане в Б група,и тогава ще може да се използва неговия лиценз.

И аз мисля, че това е по-вероятния сценарии. Но, ако Пирин иска да се докаже ще почне от В група, както го направиха и от Ботев ПД. И ако наистина са добър отбор, ще ги видим след 2 сезона пак в А група.

Какъв вероятен сценарий като в Западната в момента са 12 отбора. Явно цирка още не е свършил, защото трябва да изхвърлят поне 1 (ако Видима остане в А, както и Етър спечели с/у Светкавица), а може да се наложи и 3 отбора да изхвърлят (Видима отпада, Етър губи) за да ги направят 10. Та как виждате Разлог на бараж? По- скоро ако Поморие или Светкавица влязат ще има бараж на Изток.

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 12 юни 2011 15:17

От селския Малеш: Уважаваме Пирин, но не си даваме лиценза
12 юни 2011 13:01
Фотограф: Десислава Комарова

Пламен Мицански изрази съжаление за съдбата на "орлетата"

От Малеш отхвърлиха възможността, Пирин да вземе лиценза на селския тим от Микрево.

"Аз такова нещо не знам. Уважавам Пирин и съжалявам за съдбата, която го споходи. Участието ни в професионалния футбол е плод на нашия труд вече близо 9 години. Ние сме си направили програма за новия сезон, така че не виждам как Пирин ще ни вземе лиценза”, каза треньорът на Малеш Пламен Мицански.
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 12 юни 2011 18:06

kiko75 написа:
ми затова целия югозапад празнува когато им взеха лицеза на пирин(пирани) защото някои да помни те да са платили някои футболис всичко им е откраднато да са дали процет на беласица за делев на добринище за борето не затова всички се радват когато селяците от струмско са зле 8-)

Кико75 или какъвто си там - Б. Галчев е от Разлог, май го бъркаш с Н. Галчев :roll:

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 12 юни 2011 20:20

noi написа:
kiko75 написа:

Кико75 или какъвто си там - Б. Галчев е от Разлог, май го бъркаш с Н. Галчев :roll:
МНОГО ЗНАЕШ ОТ КАДЕ аматиор 8-) Борис Галчев е български футболист, халф, национал.

Роден е на 31 октомври 1983 г. в Добринище.
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Върни се в “Футбол - България”