Трибуна "Соколов" и още нещо....

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Re: Трибуна "Соколов" и още нещо....

Мнениеот vratar4eto » 29 май 2015 22:28

шивача написа:
vratar4eto написа:
шивача написа:
vratar4eto написа:Ние мислим за финал за купата. Който е отпаднал рано-рано има време да се рови в архивите :)

Успех на фиинала :) Нещо по темата?

По темата - Гунди в казармата, Соколето никога не е казвал, че иска в ЦСКА, а че дори и в ЦСКА би играл, само и само да продължи кариерата си. Разликата е малка, но съществена. Гибона вече свършил с футбола и разорен от хазарта се е наложило да играе в някой второразряден отбор, за да си плати дълговете - в случая този второразряден отбор е ЦСКА.(Факт е, че е пробвал и в Миньор, но не са го искали).

Да погледнем обаче и от другата страна. Дядо ми навремето е драл гърло с Митата Якимов на мачове... на "Левски". Якимов не го е и крил - само апартамента и колата, давани от армията го пращат в ЦСКА . За Стойчо Младенов легенди се носят колко се е крил от армейската джипка. Дори е делил една стая с Вили Вуцов, докато Вуцата - старши се е опитвал да го вземе, но накрая и той става "заклет цесекар".

Чудесен изказ!!! Браво! Ето с такива като теб си създавате легенди, митове и после........антверпени, скиори и дървари. Точно за този вид изопачаване на истината иде реч!

Кажи кое е изопачаване на истината? А Якимов можеш да го питаш, той си го казва.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 29 май 2015 22:31

Ми точно де, Якимов ви бил симпатизант, и после до гроб става Цесекист!Да е жив и здрав още сто години.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 май 2015 22:34

Темата е провокативна и безсмислена. Доколкото на фен на отбор с 35 млн дългове, неясно бъдеще и заложен на дузпата, явно му е по-интересна трибуната на А сектор на Герена и историята на сините легенди и не толкова легенди. Едва ли на 12 хилядната синя армия, устремила се на изток ѝ пука от трепетите на този екземпляр, допивайте си питиетата и по леглата, че ни чака път! Но не ПЪТЯТ КЪМ ТИТЛАТА, а за друго място.
Лека нощ и който не влезе в морето е шубе!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 29 май 2015 22:38

Нищо провокативно няма, иначе да съм те нахранил с морски дарове още днес :mrgreen: Идеята ми е, че като цяло нямате достойнство и само увъртате, лъжете и мажете. Ето, ти самият навремето каза, че няма да пишеш повече, написа и някво предсмъртно писмо и няма и месец и Уживя :lol: Достойна постъпка :) Но нека пишем по темата!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 май 2015 22:44

шивача написа:Нищо провокативно няма, иначе да съм те нахранил с морски дарове още днес :mrgreen: Идеята ми е, че като цяло нямате достойнство и само увъртате, лъжете и мажете. Ето, ти самият навремето каза, че няма да пишеш повече, написа и някво предсмъртно писмо и няма и месец и Уживя :lol: Достойна постъпка :) Но нека пишем по темата!

Ще нахраниш на ........................ със .........., шушлек! Пошел нахуй и вот тебе средний палец! :mrgreen:
Отрепка си беше, отрепка остана. Никой не се интересува от тебе, прошлек нещастен!
Отзад!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 29 май 2015 22:46

sin4ec написа:
шивача написа:Нищо провокативно няма, иначе да съм те нахранил с морски дарове още днес :mrgreen: Идеята ми е, че като цяло нямате достойнство и само увъртате, лъжете и мажете. Ето, ти самият навремето каза, че няма да пишеш повече, написа и някво предсмъртно писмо и няма и месец и Уживя :lol: Достойна постъпка :) Но нека пишем по темата!

Ще нахраниш на ........................ със .........., шушлек! Пошел нахуй и вот тебе средний палец! :mrgreen:
Отрепка си беше, отрепка остана. Никой не се интересува от тебе, прошлек нещастен!
Отзад!

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 29 май 2015 22:49

шивача написа:Ми точно де, Якимов ви бил симпатизант, и после до гроб става Цесекист!Да е жив и здрав още сто години.

Да е жив и здрав, но дали е симпатизант, или това, че армейците са давали апартаменти, е по-силно. По неговите думи е второто :mrgreen: Оставям те да си злобееш, аз трябва да си събирам багажа ;) Чао

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 29 май 2015 22:53

vratar4eto написа:
шивача написа:Ми точно де, Якимов ви бил симпатизант, и после до гроб става Цесекист!Да е жив и здрав още сто години.

Да е жив и здрав, но дали е симпатизант, или това, че армейците са давали апартаменти, е по-силно. По неговите думи е второто :mrgreen: Оставям те да си злобееш, аз трябва да си събирам багажа ;) Чао

Но това няма нищо общо с темата! Да, някъде ние сме давали повече, другаде вие, всеки сам си решава. Но най-големите ви легенди са играли или са били склонни да играят за нас. И повярвай ми, ако Гунди не беше попаднал в онзи славен отбор, а по-късно, щеше сега да се води един от добрите ни бивши футболисти! Успех и умната на морето!

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 29 май 2015 22:54

Добре де, няма да я кръстм Георги Соколов- ще я наречем св.Сашо Томов свинЬеубиец
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 29 май 2015 22:55

шивача написа:
vratar4eto написа:

Но това няма нищо общо с темата! Да, някъде ние сме давали повече, другаде вие, всеки сам си решава. Но най-големите ви легенди са играли или са били склонни да играят за нас. И повярвай ми, ако Гунди не беше попаднал в онзи славен отбор, а по-късно, щеше сега да се води един от добрите ни бивши футболисти! Успех и умната на морето!

Много си сигурен когато говориш от името на починал човек!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - България”