|
Модератори: vaskonti, SkArY_9, kartago, slavia_forever, Madridist, paceto
от Foreigner на 05 Май 2012 16:20
Вместо да заключвате теми направо да ги триете. Направете един подфорум: теми, по които е забранено да се пише.
Кви сте вие бе, а, кви сте вие? Вие знаете ли кой съм бе, а, знаете ли? Мен цял свят ме знае, цял свят ме знаят... затова никъде не ме искат 
-

Foreigner
-
от MQplaya на 05 Май 2012 19:35
Извънредно: Челси спечели ФА Къп! Наистина ли?Не го видях,когато други отбори печелят трофеи,дори титли!С какво Челси са по-големи от останалите отбори?Преди го ползвахте за бедствени аварии,треньорски смени в ЦСКА и Левски или други шокиращи новини,но сега?Да очаквам ли същото за купата на Италия,Испания,Германия или не?
-

MQplaya
-
от Foreigner на 05 Май 2012 21:15
MQplaya написа:Извънредно: Челси спечели ФА Къп! Наистина ли?Не го видях,когато други отбори печелят трофеи,дори титли!С какво Челси са по-големи от останалите отбори?Преди го ползвахте за бедствени аварии,треньорски смени в ЦСКА и Левски или други шокиращи новини,но сега?Да очаквам ли същото за купата на Италия,Испания,Германия или не?
Това си е изненада все пак.  Очаквам някой слънчев ден "ИЗВЪНРЕДНО - МИНЬОР ИЗЛИЗА СЪС СЪЩИЯ СЪСТАВ ВЪВ ВТОРИ ПОРЕД МАЧ"  или "В 2 минутно интервю Стойчо не спомена Левски или трети отбор" 
Кви сте вие бе, а, кви сте вие? Вие знаете ли кой съм бе, а, знаете ли? Мен цял свят ме знае, цял свят ме знаят... затова никъде не ме искат 
-

Foreigner
-
от venger на 05 Май 2012 21:34
Махнете тези "извънредни" Челси и сложете там истинския шампион - Кубрат Пулев 
 To nic, że długi był marsz... A. a. w. y. a y. w.n w.a.
-

venger
-
от MQplaya на 05 Май 2012 21:36
venger написа:Махнете тези "извънредни" Челси и сложете там истинския шампион - Кубрат Пулев 
Много точно!Българин е европейски шампион!
-

MQplaya
-
от ehh на 05 Май 2012 23:44
Кой от Гонг е такъв фен на Челси, че превъзбудено след победата на Ливърпул, тръгнал да слага жълти ленти? Това не си спомням досега да е правено 
 Sisi 1914 написа:И на х. съм доволна!
-

ehh
-
от Niksh0 на 07 Май 2012 10:56
Голям плюс ще е ако обръщате заслужено внимание и на снукъра. Този голям спорт набра голяма популярност в България, в момента се провежда световно първенство, даже вече се играе и финалът, а тук и една новина не видях за това какво се случва. Доста хора повече ги вълнува този спорт, а не безкрайните простотии около родния ни футбол 
-

Niksh0
-
от venger на 07 Май 2012 11:01
Niksh0 написа:Голям плюс ще е ако обръщате заслужено внимание и на снукъра. Този голям спорт набра голяма популярност в България, в момента се провежда световно първенство, даже вече се играе и финалът, а тук и една новина не видях за това какво се случва. Доста хора повече ги вълнува този спорт, а не безкрайните простотии около родния ни футбол 
Съгласен съм, наистина хубав спорт, на който трябва да се обръща повече внимание в българските медии. И не само този спорт, а и много други. Спортът не означава само футбол.
 To nic, że długi był marsz... A. a. w. y. a y. w.n w.a.
-

venger
-
от saffron на 07 Май 2012 15:40
Хора , моля ви се махнете тая песен "НОСА" от плейлистата ви ! МОЛЯ ВИ МАХНЕТЕ Я!
ЛЕВСКИ , ЧЕЛСИ ВСЕ ЕДНО, НА Ч%^&*$А У Г*^О
-

saffron
-
от rhaegar на 07 Май 2012 15:42
saffron написа:Хора , моля ви се махнете тая песен "НОСА" от плейлистата ви ! МОЛЯ ВИ МАХНЕТЕ Я!
Подкрепям с две ръце.
Ким Клайстерс, Тереза Йохауг, Ив Миърхед, Екатерина Гамова, Линдзи Вон, Елена Исинбаева, Брита Щефен, Ева Янева Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-

rhaegar
-
Назад към Gong.bg и Спортно шоу Гонг
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
|
|