Middlesbrough написа:MuFc1878 написа:Изглежда, че ще дадем Уелбек на Тотнъм под наем. Тогава си е доста логичен ход и пак оставаме само с Рууни и Фалкао!
ебаси трябват ви още нападатели, защитноци и дефанзивен халф не
Хаха , давай да има
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Middlesbrough написа:MuFc1878 написа:Изглежда, че ще дадем Уелбек на Тотнъм под наем. Тогава си е доста логичен ход и пак оставаме само с Рууни и Фалкао!
ебаси трябват ви още нападатели, защитноци и дефанзивен халф не
Crewe написа:
Хаха , давай да имаКолкото повече , толкова повече
![]()
![]()
Blue Mind написа:[offtopic]Съжалявам,но трябва да те питам,дано ми отговориш спокойно.Как може да си си сложил тоя румънец на аватар,а да се представяш за фен на Левски,Стойчо Маладенов щеще ли да го сложиш ако цецата се бе класирала?[/offtopic]
[/center]Rofles написа:Фалкао ще ни помогне доста, но хубаво да приемем, че Перси ще се оперира, а след като се оправи ?
Рууни,Мата,Ди Мария, РвП, Фалкао и ще играем 3-2-5![]()
Иначе сериозно сега, трябва ни нападател наистина, след като Перси ще се подлага на операция, но не вземем ли класа за центъра няма да са различни нещата според мене с тая 3-5-2. : )
tevez написа:Blue Mind написа:[offtopic]Съжалявам,но трябва да те питам,дано ми отговориш спокойно.Как може да си си сложил тоя румънец на аватар,а да се представяш за фен на Левски,Стойчо Маладенов щеще ли да го сложиш ако цецата се бе класирала?[/offtopic]
[offtopic]Загубих бас от Дребния.Това е наказанието ми за 1 седмица.[/offtopic]

old_traff написа:[offtopic]Имам чувството, че освен Блинд и Фалкао ще вземем още един нов футболист.[/offtopic]
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта