Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Мнениеот petko.h.markov » 06 юни 2013 17:45

Beck's написа:Аз лично съм съгласен да пропуснем тази година Евротурнирите, дори ми се струва , че Ботев са по подготвени от нас в момента, но от следващата година ЦСКА ще бъде чист и няма да е хранилка на половината БФС ! Единствено мисля, че ЦСКА ще загуби концесията си при това положение, но Стойчков за да се хване с това нещо, значи искат да правят нещо голямо !

Стоичков за да дойде в ЦСКА няма да стане без знанието на Г.Г.А това означава че нещата са подготвени
и остават детайли.Смут предизвика утрешния брой Тема спорт-но това може и да е реклама.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 06 юни 2013 17:50

petko.h.markov написа:
Beck's написа:Аз лично съм съгласен да пропуснем тази година Евротурнирите, дори ми се струва , че Ботев са по подготвени от нас в момента, но от следващата година ЦСКА ще бъде чист и няма да е хранилка на половината БФС ! Единствено мисля, че ЦСКА ще загуби концесията си при това положение, но Стойчков за да се хване с това нещо, значи искат да правят нещо голямо !

Стоичков за да дойде в ЦСКА няма да стане без знанието на Г.Г.А това означава че нещата са подготвени
и остават детайли.Смут предизвика утрешния брой Тема спорт-но това може и да е реклама.

Някой пишат за "В" групи и такива глупости, аре стига моля ви се, ако ЦСКА ще започва от там, то няма да остане нито един от тези футболисти, камо ли да се влачат такива от Литекс, започва се на чисто с друг лиценз и вместо 10-15 милиона за погасяване, отиват за база и селекция ! Титли, митли, втори и трети места, срамни резултати, хубави резултати всичко си остава по старо му !
1 година без евротурнири ще прежаля, за да се махнат ТИТАНИТЕ и да видим един нов ЦСКА по модела Ботев, но с единственото различно, че се почва директно от "А" група !

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 06 юни 2013 17:56

Как ще започнем от В група и Стоичков ще ни е треньор? И защо задължително ако Гриша Ганчев вземе ЦСКА ще го фалира,ако е искал да си направи отбор ЦСКА без задължения отдавна Литекс щеше да се казва ЦСКА.Тъпанарите от сайтовете почват страшно да дразнят вече,Стоичков не се и вясвал на Армията те вече знаели кой щял да остави и кой да гони...
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 06 юни 2013 18:01

"Вариантът Рейнджърс" не означава фалит и "В" група. ГГ е на 99% нов собственик на ЦСКА, няма смисъл да се вярва на сайтове като тоя на крум кравов, а още повече да се четат.

1. Христо Стоичков не би дошъл в ЦСКА, ако трябва да започваме от "А" окръжна или "В" група.
2. Същото се отнася и за Гриша Ганчев и футболистите на Литекс, които ще дойдат със Стоичков в ЦСКА, кое биха избрали те оферти на отбори от "А" група или чужбина или с ЦСКА във "В" група?
3. Може би ще има ремонт на "Армията", трибуни като тези в Ловеч (по-големи), но това е само слух, който видях в един форум.

"Полковника" вчера каза, че дълговете са около 8 млн. лева. Днес разни говежди сайтове излизат с информация и с всеки изминал час вдигат с по милион нагоре. Утре очаквайте поредната излята помия върху нас, а следобяд радост за всички фенове на ЦСКА. На 10-ти юни всички на "Армията"!

Но в името на любимата игра и бъдещето на убиеца на гиганти от Парка на свободата ще информирам, та да се знае, че се подготвя мощен консорциум, който да овладее бъркотията на "Титан". Те самите свалиха безумните прихващания, чрез вдигането на капитала, но висят едни дългове от леко над 8 милиона лева.

Но пък "Титан" има своите дългове, размерът на които не е моя работа да знам, към Румен Гайтански-Вълка.

И така - запишете Румен Гайтански, като вече сте записали и Гриша Ганчев, който до края на седмицата трябва да постави началото, защото няма никакво време.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=00utR5MRPoA[/youtube]
Последна промяна от Червени_шампиони на 06 юни 2013 18:31, променено общо 4 пъти.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 юни 2013 18:15

kiko75 написа:Спокино ве момче няма да фалираме защото и двете фирми работят много с обществени поръчки а при фалит няма да могат а това за титан означава пълен фалит

Титан Спорт какви обществени поръчки има?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 юни 2013 18:17

lisynger написа:Как ще започнем от В група и Стоичков ще ни е треньор? И защо задължително ако Гриша Ганчев вземе ЦСКА ще го фалира,ако е искал да си направи отбор ЦСКА без задължения отдавна Литекс щеше да се казва ЦСКА.Тъпанарите от сайтовете почват страшно да дразнят вече,Стоичков не се и вясвал на Армията те вече знаели кой щял да остави и кой да гони...

Опитвам се да мисля логично.Ако ЦСКА е в несъстоятелност/макар че не ми се вярва/ и титан не могат да покрият
дълговете то тогава Г.Г вместо да обяви фалит ще се откаже.Титан да се оправят.И аз като тео вече се изнервям

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 06 юни 2013 18:34

BadBoy написа:
kiko75 написа:Спокино ве момче няма да фалираме защото и двете фирми работят много с обществени поръчки а при фалит няма да могат а това за титан означава пълен фалит

Титан Спорт какви обществени поръчки има?

Кои са акционери в титан спорт и титан оод? Какво гласи закона при фалит на дружество?
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 06 юни 2013 18:39

"Вариантът “Глазгоу Рейнджърс” според мен е много назрял и сигурно трябва да се случи до месец-два", обяви бъдещият благодетел на армейците

Бъдещият благодетел на столичния "гранд" ЦСКА - Гриша Ганчев намекна, че за клуба май ще е по-добре да почне на чисто при аматьорите и наесен да стартира участие във "В" група.

"Не ме е страх от предизвикателството, но искам да знам какви са обществените нагласи", обясни ловешкият меценат.

"Вариантът “Глазгоу Рейнджърс” според мен е много назрял и сигурно трябва да се случи до месец-два", анонсира той.
Както е известно, заради финансовите бакии и множество дългове шотландците бяха принудени да започнат миналия сезон от четвърта сезона.

"Има две каузи – едната е синята, другата е червената", категоричен е бизнесменът.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 06 юни 2013 18:40

Parmalat написа:"Вариантът “Глазгоу Рейнджърс” според мен е много назрял и сигурно трябва да се случи до месец-два", обяви бъдещият благодетел на армейците

Бъдещият благодетел на столичния "гранд" ЦСКА - Гриша Ганчев намекна, че за клуба май ще е по-добре да почне на чисто при аматьорите и наесен да стартира участие във "В" група.

"Не ме е страх от предизвикателството, но искам да знам какви са обществените нагласи", обясни ловешкият меценат.

"Вариантът “Глазгоу Рейнджърс” според мен е много назрял и сигурно трябва да се случи до месец-два", анонсира той.
Както е известно, заради финансовите бакии и множество дългове шотландците бяха принудени да започнат миналия сезон от четвърта сезона.

"Има две каузи – едната е синята, другата е червената", категоричен е бизнесменът.

Марш.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 юни 2013 18:43

Имам усещане, че от Ловеч играят някакъв номер с цел да махнат Стоичков, но скоро ще се разбере.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”