• Потребител:
  • Парола:

Великия Стивън Хендри сложи край на кариерата си

Модератори: vaskonti, SkArY_9, kartago, slavia_forever, Madridist, paceto

Великия Стивън Хендри сложи край на кариерата си

Мнениеот kacho1914 на 02 Май 2012 11:23

Седемкратният световен шампион по снукър Стивън Хендри сложи край на състезателната си кариера. 43-годишният Хендри обяви решението си след загубата с 2:13 фрейма от Стивън Макгуайър на четвъртфиналите на Световното първенство в Шефийлд.

"Официално се оттеглям от състезателния снукър. Взех това решение още преди три месеца", заяви шотландецът. Той дебютира при професионалистите на 16-годишна възраст, а през 1990 година спечели първата от седемте си световни титли. Хендри е номер 1 почти през цялото последно десетилетие на 20-и век, а през 1999 година за последно триумфира на Световното първенство.

Хендри е най-големият играч в историята на снукъра с множество титли и рекорди. Благодарим ти Стивън!
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Футболът е проста игра, но не е за прости хора!

Изображение Изображение
Най-красивата фенка на Ювентус
Аватар
kacho1914

Re: Великия Стивън Хендри сложи край на кариерата си

Мнениеот rhaegar на 02 Май 2012 11:34

Жалко. Но явно вижда, че вече все по-трудно ще е равностоен на най-добрите и мачове като последния му само затвърдиха това убеждение. Все пак ще видят доста зор докато му подобрят всички рекорди. Доста време ще остане най-великия играч в историята, титли вече се печелят все по-трудно, а пък 7 световни, не ми се мисли. Само респект за спортисти като него ;)
Ким Клайстерс, Тереза Йохауг, Ив Миърхед, Екатерина Гамова, Линдзи Вон, Елена Исинбаева, Брита Щефен, Ева Янева

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Аватар
rhaegar

Мнениеот TodorT на 02 Май 2012 11:37

Снукърът губи от това, че Хендри няма да е сред най-големите, зрителите също :( Радвам се, че успя да направи максимум на последното си голямо първенство! Оттегля се с високо вдигната глава :) Благодаря и поклон, Стиви! :)
"Една чиста истина прави живота спокоен, една хубава лъжа го прави приятен."
- Елин Пелин
Аватар
TodorT

Мнениеот MuFc1878 на 02 Май 2012 11:39

Легенда в снукъра. Дал е много, но всичко е до време. Единственият, който имаше шанс да го настигне по световни титли бе Ракетата, но семейни драми, липса на концентрация и т.н. попречиха на Рони.
Sound of the drums
Beatin' in my heart
The thunder of guns!
Tore me apart
You've been - thunderstruck!
Аватар
MuFc1878

Мнениеот Без име на 02 Май 2012 11:42

Най-великия ! Жалко, че не успях да го гледам в най-добрите му години...
Аватар
Без име

Мнениеот Бекъма на 02 Май 2012 12:52

Логично решение,всяко нещо си има край.Жалко че в най-добрите му години ние бяхме в каменната ера и не сме имали възможност да го гледаме.Надявам се кмета да последва примера му.В смисъл да прекрати кариерата си а не да играе до 43г.
СПУКАНОГЪРНЕ
Аватар
Бекъма

Мнениеот Уейн Рууни на 02 Май 2012 14:15

Бекъма написа:Логично решение,всяко нещо си има край.Жалко че в най-добрите му години ние бяхме в каменната ера и не сме имали възможност да го гледаме.Надявам се кмета да последва примера му.В смисъл да прекрати кариерата си а не да играе до 43г.

Това за кмета беше добро :lol: :lol:
Изображение

Левски, Байерн

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?
Аватар
Уейн Рууни

Мнениеот B3ATS на 03 Май 2012 01:27

Много жалко :cry: Той е все още млад , за да спира със снукъра. Преди гледах постоянно Евроспорт и когато даваха снукър турнири , той ми беше един от любимците. На 1во място ми е O`Съливан ;) Имаше едно младо шотландско момче миналата година на един турнир , което мисля , че нямаше 18-19 години. Някой сеща ли се за името му ?
Аватар
B3ATS

Мнениеот haha на 04 Май 2012 17:10

Много голям Стивън Хендри,жалко,че не съм имал възможността да го гледам в златните му години.От последните му сезони ми направи впечатление,че освен страхотен играч и е изключителен спортсмен.Принципно,не съм изненадан от решението му да спре със снукъра професионално-очаквах го,още когато изпадна от топ 16-за един голям шампион като него,малко или много е унизително да играе квалификации.
Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=TjcelCrRwq4->> Нека помогнем на България!!!
haha

Назад към Други спортове