ЦСКА картотекира Шеридън за УЕФА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

ЦСКА картотекира Шеридън за УЕФА

Мнениеот MuroCSKA » 18 авг 2010 15:45

Ирландският нападател Килиън Шеридън бе картотекиран в УЕФА за предстоящите мачове на ЦСКА в Лига Европа, информира официалния сайт на клуба.
Това на практика значи, че той ще може да вземе участие в сблъсъците с ТНС. Шеридън ще носи фланелката с номер 26.
Картотека получи и юношата на клуба Мартин Василев, който играе на поста ляв защитник. Василев е роден 1992 година и се състезава за юношите старша възраст на клуба.

Дано този ни помогне!!!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: ЦСКА картотекира Шеридън за УЕФА

Мнениеот TPAKTOP » 18 авг 2010 15:49

ДАно ама като не е свикнал с отбора и като не е видял стандарта на ЦСКА няма как да се представи на ниво! Той сигурно има само една тренировка с отбора. Ама той и теньора е нов така че всичко почва отначало
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 18 авг 2010 15:59

Утре задължително титуляр!Момчето е играч,сигурен съм и ще е в пъти по-добре от разни Тибонита,Мигели и бай Миткоилиевци!Защото може да вкарва,не само да пасе кози.
Последна промяна от Roger_Federer на 18 авг 2010 16:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 18 авг 2010 16:02

MuroCSKA написа:
TPAKTOP написа:ДАно ама като не е свикнал с отбора и като не е видял стандарта на ЦСКА няма как да се представи на ниво! Той сигурно има само една тренировка с отбора. Ама той и теньора е нов така че всичко почва отначало

Гладал ги е с Уефски ;)

Да ама това не е игрова практика пич :roll: И аз съм гледал мачове на Барса ама не мога да играя като Меси!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 18 авг 2010 16:05

TPAKTOP написа:
MuroCSKA написа:
TPAKTOP написа:ДАно ама като не е свикнал с отбора и като не е видял стандарта на ЦСКА няма как да се представи на ниво! Той сигурно има само една тренировка с отбора. Ама той и теньора е нов така че всичко почва отначало

Гладал ги е с Уефски ;)

Да ама това не е игрова практика пич :roll: И аз съм гледал мачове на Барса ама не мога да играя като Меси!

Е не е, ама е видял стандарта, това имах в предвид :)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 18 авг 2010 16:09

TPAKTOP написа:
MuroCSKA написа:

Гладал ги е с Уефски ;)

:lol: :lol: :lol: Подценяваш се брат! Все някой финт ще му врътнеш на Месиньо!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 авг 2010 16:11

Не е нужно да е свикнал с отбора за да може да вкара гол от удобна ситуация. То това ако беше критерий Руи щеше да е баси голмайстора...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 18 авг 2010 16:12

Стандарта ни от дотук показаното е като на отбора на Нотингам Юнайтед :lol:-трета селска дивизия(тия ще играят с Бат Бойковия отбор :lol: )

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 18 авг 2010 16:13

soilwork написа: :lol: :lol: :lol: Подценяваш се брат! Все някой финт ще му врътнеш на Месиньо!

:lol: :lol: Принципно си прав! По-добър съм от Меси ама ще трябва да си играя сам щото няма да съм свикнал на БАВНАТА игра на Барса :mrgreen: :lol: Иначе аз имам големи очаквания от това момче! Изглежда ми талант и все пак е дошъл в ЦСКА да се продаде в Европа нормално е да даде всичко от себе си

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 авг 2010 16:13

Roger_Federer написа:Утре задължително титуляр!Момчето е играч,сигурен съм и ще е в пъти по-добре от разни Тибонита,Мигели и бай Миткоилиевци!Защото може да вкарва,не само да пасе кози.

За 4 години в профифутбола има 66 официални мача на клубно ниво, от които 3 международни-това до 5-и май т.г... и 16 гола.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”