Това е което искам да кажа!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
goteborg написа:delqnski,абсолютно си прав!Не знам докога разни капацитети тука ще си чешат езиците с глупости.Днеска е некаква галавечер на тъпотията.Затова се присъединявам към твоето мнение,че никой на никого не е виновен и няма какво да се търси под вола теле.Гледаме напред и това е,в миналото не можем нищо да променим.Колко ли хора ще го разберат обаче?Вярвам,че малцина...
Надявам се се пак да не сте малцина!
Капацитетът им е малко.
п.п.-г-н мода на цска е тук....
Модератор ЦСКА написа:Благодаря , че си ме забелязъл. Но, кого имаш в предвит с това :Капацитетът им е малко.
п.п.-г-н мода на цска е тук....
smash_the_reds написа:На тези ,които пуснаха 20 еднакви и провокативни теми вчера и днес.Не ми казвай,че не си ги забелязал-и темите и кой ги пуска.
А аз винаги те забелязвам знай,дебна те![]()
Модератор ЦСКА написа:smash_the_reds написа:На тези ,които пуснаха 20 еднакви и провокативни теми вчера и днес.Не ми казвай,че не си ги забелязал-и темите и кой ги пуска.
А аз винаги те забелязвам знай,дебна те![]()
Ако твърдиш , че привърженици на ЦСКА са пуснали 20 провокативни теми, то сините пуснаха 1020 такива . А банове имат поне 40 човека за двата дни.Така , че не се притеснавай за мен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта