Четем по медиите,че едните казват не ми се играе във В група,а.дуги ходят да гледат Литекс.
Тази ситуация много напомня случая на Спартак преди години,когато се създадоха два отбора с еднакво име,които даже се срещнаха веднъж.
Като гледам Манджукови искат сегашния отбор във В,а в същото време Черепа и Ганчев правят Литекс-ЦСКА.
Кой отбор ще припизнаят феновете?
Много е вероятно да се разцепи фенската маса,което ще е най-лошия сценарии.
Феновете трябва да са много внимателни и да не се водят по Дучето или сегашните ръководители в Сектор Г,защото и двете страни защитават свои интереси...
Не ме мислете за чорбар,просто ще е тъпо простотията,която стана в Спартак да се повтори.
ЦСКА по пътя на Спартак Варна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЦСКА по пътя на Спартак Варна
Като гледам Манджукови искат сегашния отбор във В
Ако има отбор на Манджука-това е истинският отбор с 31 титли, а онзи ще бъде с 4.Просто Литекс си премества седалището от Ловеч в София.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Каквото и да стане,ако тези играят в А група,ще е по изпитаната комунистическа технология на смачкване на всичко законно и да не плащат дължимото.Литекс щели да стават цска или пък щели да правят ново цска само за да не плащат,а за този безсмислен отбор пак народни пари да се потрошат.
Последна промяна от caci на 16 юни 2015 11:34, променено общо 1 път.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
- Unforgiven_M
- Контакти:
HEATSEEKER написа:Като гледам Манджукови искат сегашния отбор във В
Ако има отбор на Манджука-това е истинският отбор с 31 титли, а онзи ще бъде с 4.Просто Литекс си премества седалището от Ловеч в София.
Ама ще четем болните червени мозъци, как това е ЦСКА, отбора с титлите, понеже видите ли те го били припознали. Няма толкова жалка публика, която е готова да вика за всеки отбор, който се прекръсти на ЦСКА, докато истинският такъв, за когото е викала десетилетия наред е още жив... Няма!!!
То и аз мога да "припозная" Реал Мадрид за Левски и да си мисля, че имаме 10 титли от ШЛ и не сме падали от Бате Борисов, ама не е така..
Стига плакали на чужд гроб, бе! Няма те ли кенеф?
п.п. има... има,..... някой припознават титли на ДИНАМО, Витоша, Спартак!
п.п. има... има,..... някой припознават титли на ДИНАМО, Витоша, Спартак!
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?
-
- Контакти:
Казуса тук ще бъде друг, автентичният отбор ще продължи да съществува.
Най-ще ми е кеф ако това стане и Литекс се прекръсти на ЦСКА, малоумните олигофрени тип Суровянски и Любомир Серафимов, ще им чета гнусните, сълзиви тиради, как Литекс всъщност е отбора с 31 титли
Най-ще ми е кеф ако това стане и Литекс се прекръсти на ЦСКА, малоумните олигофрени тип Суровянски и Любомир Серафимов, ще им чета гнусните, сълзиви тиради, как Литекс всъщност е отбора с 31 титли
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Екстра, ще има 3 броя ЦСКА-та в световен мащаб - оригинала от Москва, ментето на оригинала от Москва и ментето на ментето на оригинала от Москва 

Не, най-големия кеф ще бъде ГГ да каже: "Какво обединение? Готвим се за Лига Европа и новото първенство, Литекс си остава Литекс". Ей тогава ще настане голям квич и още по-голям срам.
Ако "оригиналния" ЦСКА продължи да съществува,няма ли опасност да се срещне с този произлязъл от Литекс още тази есен в турнира за купата на България например? 

1 Спартак (Плевен) 30 27 2 1 111:10 83
-
- Контакти:
И все сме длъжни да отбележим, че в България вече има преместени и прекръстени отбори, но странно защо никой сериозно не обръща внимание на това
Върни се в “Кошче за отпадъци”