Какво стана с mike28?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Какво стана с mike28?!
Какво стана ли? Някои от модераторите взвха да превишават правата си! Изрично е записано при какви обстоятелства могат да махат теми и да ги заключват! Много зачестиха случаите в които превишават правата си водени от лични пристрастия! Момчето от Русе не прави изключение/mike/ Форума е за потребителите,те решават в кои теми да участвуват,не модераторите! Ако няма цинизми,обиди и закани не може да се намесват! Аз получих лично сьобщение,че сьм пускал теми,които разбунвали духовете! Е и какво е лошото? Всеки има право на мнение,не сьм обидил никой,нито един отбор даже! Ако не са харесвали темите ми да не са влизали в тях! Отказвам да се вьрна 20 години назад в цензурата и пещерния комунизьм! Уважавам феновете на всеки един отбор,уважавам и модераторите! Моля обаче за цивилизовано отношение! За да не стане така,че модераторите сами да си пишат и отговарят! Надявам се,че и moderator stenly е разбрал,че лични сьобщения може да праща на гаджето си! С нищо не сьм нарушил правилата,нека почете малко...евентуално!
Последна промяна от blue lagoon на 09 мар 2009 13:35, променено общо 1 път.
Явно четете повърхостно, но карай няма значение 
Отново обърнахте темата на "лична драма"

Отново обърнахте темата на "лична драма"

- Бижутера
- Контакти:
blue lagoon написа:Какво стана ли? Някои от модераторите взвха да превишават правата си! Изрично е записано при какви обстоятелства могат да махат теми и да ги заключват! Много зачестиха случаите в които превишават правата си водени от лични пристрастия! Момчето от Русе не прави изключение/mike/ Форума е за потребителите,те решават в кои теми да участвуват,не модераторите! Ако няма цинизми,обиди и закани не може да се намесват! Аз получих лично сьобщение,че сьм пускал теми,които разбунвали духовете! Е и какво е лошото? Всеки има право на мнение,не сьм обидил никой,нито един отбор даже! Ако не са харесвали темите ми да не са влизали в тях! Отказвам да се вьрна 20 години назад в цензурата и пещерния комунизьм! Уважавам феновете на всеки един отбор,уважавам и модераторите! Моля обаче за цивилизовано отношение! За да не стане така,че модераторите сами да си пишат и отговарят! Надявам се,че и moderator stenly е разбрал,че лични сьобщения може да праща на гаджето си! С нищо не сьм нарушил правилата,нека почете малко...евентуално!
Много се изожи с този си пост!
Точно в правилата пише,че дразненето,`разбунването` на духове и провокацията са недопустими,това е цивилизован форум,а не квартална сбирщина.
Когато нарушиш правило,естествено е да получиш ЛС в което да ти се каже,че си сгрешил и то е един вид последно предупреждение,но ти явно не го приемаш така.

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
-
От бижутера,според очакванията! Ти направи ли си труда да прочетеш една тема? Не естествено! Ако в училище те учат да си ниска трева,топка или пьк нискокаратово бижу проблема си е твой! Позицията която заемаш е предпоставката за мнението ти! То си е твое обаче! Аз имам право на мое! Не си ти човека който ще ми е коректив! Ако ти се живее като мекотело,живей си! Какво значи разбунване на духове? Ами аз да напиша само Левски вьв форума и сума ти други привьрженици ще разбунят духовете си! Томислав Русев,който ти е идол и на теб малко ли буни духовете бе! Гониха го да го бият даже! Защото имал свое мнение! абе вие наясно ли сте кьде живеете? Всеки има право на мнение! На който му е неспокоен духа да се лекува! Иначе ще капят модераторите един по един! Форумите са за потребителите,не за модераторите! Всеки фен има място за своя позиция! Естествено спазвайки добрия тон!
blue lagoon написа:От бижутера,според очакванията! Ти направи ли си труда да прочетеш една тема? Не естествено! Ако в училище те учат да си ниска трева,топка или пьк нискокаратово бижу проблема си е твой! Позицията която заемаш е предпоставката за мнението ти! То си е твое обаче! Аз имам право на мое! Не си ти човека който ще ми е коректив! Ако ти се живее като мекотело,живей си! Какво значи разбунване на духове? Ами аз да напиша само Левски вьв форума и сума ти други привьрженици ще разбунят духовете си! Томислав Русев,който ти е идол и на теб малко ли буни духовете бе! Гониха го да го бият даже! Защото имал свое мнение! абе вие наясно ли сте кьде живеете? Всеки има право на мнение! На който му е неспокоен духа да се лекува! Иначе ще капят модераторите един по един! Форумите са за потребителите,не за модераторите! Всеки фен има място за своя позиция! Естествено спазвайки добрия тон!
Харесва ми това, че защитаваш правото на свободно слово, и това, че някой дава провокативни теми, на мен също ми допада. Лошото обаче е, че живеем в държава, където повечето пишещи в този форум(тези на Левски и ЦСКА) са дечурлига. Те не знаят как да отвърнат на провокация, или дори да отвърнат с нещо смислено. Тук се стига до момента, че не е въпроса в темата и коментара от твоя страна, просто модераторите пазят повече от псувни. А малките само това умеят. Мен лично повече ми харесват форумите на чуждите отбори където са по малко хора, но знаят какво говорят, и дори и провокациите са коментирани по правилния начин. Томето буни много духове, но никога не псува, обижда и т.н. а тук когато някой нещо не му изнася, се стига до това, и това прави форума грозен. Лично мое мнение де.
- Бижутера
- Контакти:
blue lagoon написа:От бижутера,според очакванията! Ти направи ли си труда да прочетеш една тема? Не естествено! Ако в училище те учат да си ниска трева,топка или пьк нискокаратово бижу проблема си е твой! Позицията която заемаш е предпоставката за мнението ти! То си е твое обаче! Аз имам право на мое! Не си ти човека който ще ми е коректив! Ако ти се живее като мекотело,живей си! Какво значи разбунване на духове? Ами аз да напиша само Левски вьв форума и сума ти други привьрженици ще разбунят духовете си! Томислав Русев,който ти е идол и на теб малко ли буни духовете бе! Гониха го да го бият даже! Защото имал свое мнение! абе вие наясно ли сте кьде живеете? Всеки има право на мнение! На който му е неспокоен духа да се лекува! Иначе ще капят модераторите един по един! Форумите са за потребителите,не за модераторите! Всеки фен има място за своя позиция! Естествено спазвайки добрия тон!
Нямам нито намерение да се заяждаме,нито да се поучаваме.Аз просто ти казах,че теми,които са в разрез с правилата се заключват и никой не е над правилата.Нямам нищо против да пускаш каквито и да било теми,стига да са в реда на нещата и да не се заформят спорове свиня-говедо или уефски-цецка!А Томислав Русев е постигнал толкова много,че други такива уж журналистчета и за 1000 години няма да направят

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Не майки
беше много готин мод и пускаше също теми ,дано и другите модератори да са поне малко пекани колкото него.

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Жив съм бре, благодаря за вниманието към моята скромна особа. Не съм окапал, просто не съм се захванал да модератоствам тук с мисълта да векувам, а само да помогна да потръгнат нещата, щото както я бяхте подкарали - оставахме без форум. Лека- полека всичко тук ще си дойде на мястото, обаче трябва да дадете на екипа време, защото има още ужасно много работа по форума за да заприлича на такова място, където на всички ще ни е приятно да си побъбрим за футбол или за нещо друго, без да има множество дразнещи фактори. Всъщност аз пак съм си в екипа, просто няма да съм модератор, по-скоро съм нещо като съпорт.
Благодаря, още веднъж на всички казали добри думи за мен, пък и на останалите, дето не ме долюбват, за вниманието към личността ми .

Благодаря, още веднъж на всички казали добри думи за мен, пък и на останалите, дето не ме долюбват, за вниманието към личността ми .

Последна промяна от mike28 на 09 мар 2009 18:49, променено общо 1 път.
- plamen etov
- Контакти:
stenly написа:Mike28 вече не е модератор. Държа да поясня - НЕ е изгонен, но е като всички вас и нас, които искат свободно да изразяват мнението си във форума. Така, че няма да ви липсва като потребител
Жалко,то който си гледа работата напуска

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- plamen etov
- Контакти:
mike28 написа:Жив съм бре, балгодаря за вниманието към моята скромна особа. Не съм окапал, просто не съм се захванал да модератоствам тук с мисълта да векувам, а само да помогна да потръгнат нещата, щото както я бяхте подкарали - оставахме без форум. Лека- полека всичко тук ще си дойде на мястото, обаче трябва да дадете на екипа време, защото има още ужасно много работа по форума за да заприлича на такова място, където на всички ще ни е приятно да си побъбрим за футбол или за нещо друго, без да има множество дразнещи фактори. Всъщност аз пак съм си в екипа, просто няма да съм модератор, по-скоро съм нещо като съпорт.![]()
БЛАГОДАРЯ ПРИЯТЕЛЮ,ДАНО КОЛЕГИТЕТИ МОДЕРАТОРИ ДА СА НАУЧИЛИ НЕЩО ОТ ТЕБ !!!!!!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.