Valencia Club de Futbol в европейските клубни турнири

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Valencia Club de Futbol в европейските клубни турнири

Мнениеот Udoji90 » 24 ное 2015 14:15

Логичният изход е загуба. Дано ме изненадат с точка/и.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 24 ное 2015 14:34

Така е 2:0, обаче има едно но...Заложил съм го 1чка. Та тъй и тъй да ми не става очень гадно. :mrgreen: :)

Артьом Дзюба не може да бъде спрян за мое огромно съжаление. Ей го тука взет е. :)
[offtopic]Изображение
Тоя го опетлах ама нищо. :lol:
Изображение[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 24 ное 2015 20:54

2:0 :cry: :lol: Добре, поне първия влезе, остават още три. Изчислил съм го. :)

Мисля, че бяхме надиграни от един доста добър отбор. Няма какво толкова да съжаляваме. Много по-добри са от нас, трябва да си търсим питомното последния мач. :cry:
Последна промяна от dreben23 на 26 ное 2015 13:50, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 ное 2015 21:15

Всъщност не мисля, че играхме толкова зле в този мач, но с аматьорски прояви защитата просто ни закопа, а над всички беше Рубен Везо - добре, че няма да играе срещу Лион. Дано Гент да не спечелят във Франция, че нещата ще станат наистина много лоши за нас.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 ное 2015 23:42

Е, не, това не е истина просто... :x В последните секунди на добавеното време Гент биха с 1-2. :evil: При Х нещата щяха да са идеални и можеше дори със загуба в последния кръг да продължим. Сега ни трябва задължителна победа и да разчитаме Зенит да играят честно в Белгия, при положение че не играят за нищо. :| Не, че няма да е заслужено белгийците да продължат за сметка на нас.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 ное 2015 00:35

Да, стана беля... Но Зенит няма да позволи грешка според мен, доста добър отбор са. Лошото е, че ние може да не бием Лион. Тва е по-лошото. В интерес на истината Гент ни размаза в Белгия и няма да е незаслужено да продължат. Квото такова, аз не съм и мераклия в такова състояние и форма да се срещаме със силните отбори по-нататък. [offtopic]Ето виж кво се случи с Рома. Ако кажа, че не съм го очаквал, ще излъжа. ама щях да садна на 7:1 чак, а то не стана благодарение на страничния и нема сад, братче за истината. То тва защита ли е да го наречеш, бати конусчетата си имаме. :mrgreen: :cry: Същото може да се случи и на Валенсия ако продължи, щото защитата доста прилича на тази на Рома. :mrgreen:[/offtopic]

То сме и по-слаби от Рома, вместо 6-7 ще ни качат на двуцифрен резултат. :( Тъй че можем да си спестим поне едно унижение по-малко. Ще ми се да продължим де, ама може да има психически травми за момчетата, те лошите нямат милост. Затова никога няма ги харесва никой нормален любител на футбола. :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 25 ное 2015 10:32

Да, загубата е неприятна, но не неочаквана.
Просто си личеше ,на моменти, как домакините са много по-опитен и обигран състав.
E. Garay е играл в Р.Мадрид, Бенфика , титулярен защитник в нац.отбор на Архентина. И не е дори първи избор на André Villas-Boas , който може да си позволи да го използва предимно в домакинските срещи.
N. Lombaerts има вече 163 срещи за "Зенит". Всички наши играчи нямат толкова за VCF.
D. Criscito - кара трети сезон в Русия.
Neto - четвърти сезон в Русия.
Danny - осми сезон в "Зенит" и ДЕСЕТИ в Русия.
A. Witsel - четвърти сезон в "Зенит" и е закупен за едни скромни 40 МЕ
Онова охранено говедо Hulk също кара четвърти сезон , закупен е за 55 МЕ и забележете ! за последно е било контузено юни 2014! А за космическата му заплата се носят легенди - наема частен самолет, има яхтИ ( м.ч. ) а вилата му я имаше дори в списанието за вътрешен интериор на моята жена.
За опита на треньора им какво да кажем- бил е начело на Порто, Чэльси и Тотнъм .
Всичките те обаче са на възраст над 25 години , по-близо до 30~.
Снощи на нашата врата беше едва трети избор за вратар - Jaume Doménech, защото титулярите са ни контузени. Той е едва 25 год. и има 10 срещи за ОТБОРА.
João Cancelo - 21 год.
José Gayá - 20 год.
Rúben Vezo- 21 год.
Липсата на Mustafi ( запазен за все по-важната среща от последния кръг) бе вопиюща. Божке, лидера на защитата ни е само на 23 !
Капитана! Dani Parejo - 26 год.
№9 Paco Alcácer - 22 год.
Rafa Mir - първи мач за отбора и то в ШЛ и е само на 18 год.Влиза Santi Mina - на 19 год. защото опитният ни нападател на цели 30 год. е в болница след операция.
Nuno рискува смело и понякога ( както във Виго ) успява. Но снощи първият удар във вратата ни / и единствен точен за първото полувреме стана гоол ) Първото изскачане на Расо зад защитата им се оказа засада.

Загубата е неприятна, но по-лошото е развоя на другата среща .
Сега ни трябва задължителна победа над френците а френските македонци от Белгия трябва да загубят точки.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 ное 2015 13:57

Ами, да, ето и отговорът обобщено- млади момчета без опит и твърда заплата < от стари с опит и с твърда заплата + бонуси. :cry: :lol: То така си е навсякъде. Младо куче само си лае (джавка) < старо лае и хапе. :lol: :lol:

[offtopic]Норвегия и тя не се класира за европейско заради същото проблем. :cry:[/offtopic]

Хълк малко се поизхвърля с желанието си да спечели ШЛ, ама да видим. :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 09 дек 2015 13:44

[center][rimg]http://www.valenciacf.com/bd/imagenes/imagen58732d.jpg[/rimg][/center]

главен рефер: M. Jug - Словения на 35 год.

асистенти:
M. Žunič
J. Praprotnik
4 рефер:M. Vidali

вратари | Ryan, Doménech

защита | Cancelo, Abdennour, Mustafi, Santos, Gayà

средна линия | Danilo, Javi Fuego, Tropi, Enzo Pérez, Parejo, Piatti, Nacho Gil, De Paul

атака | Santi Mina, Negredo, Paco Alcácer
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 дек 2015 14:19

Това, че Лион ми изглеждаха като подгизнала тетрадка, съвсем не означава, че ще ги победим с лекота. Пък може и точно това да означава, де да знам. Негредо в групата, това е чудесно! Брей, и Мустафи.. Тия двамата ако играят, може и на хвърчащи самолетчета преди лятна ваканция можем да ги направим. Ще ви кажа, че имам лошо предчувствие за мача и по-горното е по-скоро в знак на уважение. Кризата при тях е много дълбока, но не очаквам да трае вечно. Прогнозата ми е безпредметна, но казвам 1:2, тъй като другият мач едва ли ще се развие по вкуса ни. Зенит ако не излезе в оптимален състав, знаем какво ще се случи.. Лошото е, че нямам чудотворни икони вкъщи, вие ако имате, извадете някоя за всеки случай. Лион като играчи може би има дори по-добри от нашите, смея да го твърдя това, но като игра ми приличат на аварирал делтапланерист в пропаст или по-скоро като руска летателна бойна машина на промоционална туристическа обиколка из Сирия. Нещо такова представляваше и играта на французите напоследък. Да видим при Гари Невил ще има ли постоянството, което търсим. Нуно вземаше домакинствата, дано пък англичанинът не се е ориентирал само към гостуванията. :)

[offtopic]Трябва да спра да предсказвам бъдещето, ама това ми единството лошо качество, но крушите не падат по далече от дървото! Бащата предсказва кога ще завали дъжд или снег, но аз съм по-млад, по-буен и с по-мащабни способности в ясновидството. Става ми смешно, щото само аз си знам какво имам на главата, въпреки че си има и добра страна- не гледам прогнозата за времето, бащата го познава повече от тех. Но победа на Левски не може да познае, значи аз съм по-добър. ;) :lol: :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Футбол - Свят”