Какво е ЦСКА за мен ли ? Хъъм, доста сложен въпрос.
Едва ли някой може да разкаже в петнадесетина реда какво е ней-титулувания отбор в България. ЦСКА това болка, тъга, любов и радост, от друга страна ЦСКА е история и извор на легенди, едва ли има човек който не е чувал някое от тези имена - Петър Жеков, Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Стилян Петров, Мартин Петров. Нека спра дотук, защото няма да ми стигне клавиатурата да напиша всички достойни играчи, минали през този велик клуб.
Какво е ЦСКА ли? Този сезон е чист пример за това - както всички видяхме първият полу-сезон ЦСКА беше в страхотна криза, не че в момента всичко е розово, но разлика определено има. Успяхме да смачкаме Левски, спечелихме всички софийски дербита, победихме мафията Литекс за купата на България. Това е големият отбор, този който може дори, когато е в дупка да стане и отново да полети ...
ТОВА Е ЦСКА !
Може да сте виждали това мнение и в друг форум на ЦСКА, но е писано от мен. Тъй че не е копи пейст

31 пъти шампион на България, носител на 11 Купи на България, 13 Купи на Съветската армия и 3 Суперкупи на България за 1989, 2006, 2008 и 2011 г., 2 пъти полуфиналист за КЕШ и веднъж полуфиналист на КНК. ТОВА Е ЦСКА