АБОНАМЕНТНИ КАРТИ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Спас Делев
Контакти:

АБОНАМЕНТНИ КАРТИ

Мнениеот Спас Делев » 08 юли 2010 15:23

Предвид големия интерес относно продажбата и цените на абонаментните карти за сезон 2010/2011, ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД взе следното решение:

Абонаментните карти за сектор „Г” на стадион „Васил Левски” ще могат да бъдат закупени на преференциална цена от 58 лв. от всички членове на юридически регистрираните фен клубове на ЦСКА в страната и чужбина.

ВАЖНО! Председателите на юридически регистрираните фен клубове могат да закупят необходимите им абонаментни карти само срещу документ, удостоверяващ тяхното създаване и списък на феновете, които ще бъдат ползватели на картите.

Напомняме, че за ученици и пенсионери билетите за сектор „В” ще се продават на цена 2 лв., а инвалидите ще влизат безплатно.

Бонус!

100 бр.
абонаментни карти за сектор „Г” ще бъдат раздадени безплатно на социално слаби граждани и студенти при представяне на документ удостоверяващ трудовия им статус към момента или студентска книжка.Абонаментните карти ще бъдат раздавани до изчерпване на бройките./cska.bg

най-накрая !

zavinagicska
Контакти:

Re: АБОНАМЕНТНИ КАРТИ

Мнениеот zavinagicska » 08 юли 2010 15:38

Ми мисля че така е добре надявам се сега нещата да се оправят и хората който членуват в така наречените фракции да са доволни така билета излиза под 5 лева а за В за ученици 2 лева си направо екстра.

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Мнениеот kiko3 » 08 юли 2010 15:57

Сега cska_90 ще е много доволен и да се надяваме да видим някакво извинение от него :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
п.п. Сега се сетих,че той беше студент и може и с безплатна карта да се сдобие :)
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 юли 2010 16:31

kiko3 написа:Сега cska_90 ще е много доволен и да се надяваме да видим някакво извинение от него :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
п.п. Сега се сетих,че той беше студент и може и с безплатна карта да се сдобие :)

Мисля, че той извинение не дължи на никого... Даже по-скоро другите, които ще се възползват от придобитата привилегия трябва да му благодарим. Аз ще го направя... БЛАГОДАРЯ ТИ, cska_90
:)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 08 юли 2010 17:22

И все пак браво на ръководството.Така ще има компромис и от двете страни и мисля че всичко си е ОК.
Добре че не избързах с картата :) .

Върни се в “ЦСКА”