|
Модератори: vaskonti, SkArY_9, kartago, slavia_forever, Madridist, Модератор ЦСКА, Casper, paceto
от Dachi на 01 Юли 2012 09:16
Странната селекционна политика на ЦСКА бе изобличена от пореден трансфер. Преди броени дни заедно с „армейците" се подготвяше Фабио Нунес. 19-годишният португалски талант обаче бе отпратен от спортно-техническия щаб, без да му бъде предложен договор. Лявото крило явно не се е трогнал от неуспешната авантюра в България и веднага е заминал за Англия, където са му предложили договор от Блекбърн. Фабио Нунес е постигнал договорка с отбора, който от новия сезон ще играе в Чемпиъншип и ще подпише контракт за три години. Португалецът бе за последно в Парма, макар че няма официални мачове за тима от Серия А. Фабио Нунес минава за един от най-големите иберийски таланти, като има срещи за младежкия национален отбор на Португалия. При престоя си в България Нунес изрази надежда да подпише договор с толкова титулуван клуб като ЦСКА. 19-годишният талант не е имал кой знае какви финансови претенции, които да откажат ръководството на „армейците" от привличането му. Португалецът обаче напусна България тихомълком, дори без да вземе участие в първата контрола на „червените" срещу Торпедо (Москва). http://www.novsport.com/news196854_1027.htmlНаистина интересна трансферна политика
-

Dachi
-
от Red Warrior на 01 Юли 2012 09:26
И на него лекарите са му открили проблеми сигурно. 
5 ГОДИНИ СТИГАТ!!! ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!
-

Red Warrior
-
от Udoji90 на 01 Юли 2012 09:36
Ако не се лъжа, точно заради разминавания около финансовите параметри не подписахме с него, макар че това се отрича в цитираната статия.
ЦСКА, Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice in Chains, Linkin Park
-

Udoji90
-
-
от POPCORN на 01 Юли 2012 09:39
нямаме пари.разберете го това.само някой идиоти ще повярват,че тоя вратаря не минал медицинските тествое и после отиде в по-класен отбор и от нас!нямаме пари и ще го караме на мускули за поредна година
-

POPCORN
-
-
от W84me на 01 Юли 2012 09:57
Аз имам информация,че Боко е решил да затрие и Титан,след като затри Ганчев!След това почвал Батков,пак по същата схема...
Янис Зику написа:Аз пък ви казвам, че Делев ще стане голмайстор на полусезона.
-
W84me
-
от crap на 01 Юли 2012 10:03
Крайно време е да продадат отбора. Не мога да разбера, защо го държат, след като не печелят кой знае колко добре от него, след като не инвестират и стотинка в него (справка подобието на стадион "Българска Армия", на което от години до сектор "А" стои една камара седалки, чакаща да бъде инсталирана), след като юношеските школи тънат в мизерия, след като не могат да управляват, след като никой не ги и иска... Явно чакат добра оферта, която няма и да дойде, макар, че сега, с концесията на стадиона, може да се надяваме на по-светло бъдеще, поне от към собственици.
25.05.2013г. е една сакрална и свещена дата за родния футбол. На този ден Урсула върна своето светло и изконно название. От този ден и во веки веков той отново се нарича Георги Петков! Респект!
-

crap
-
от Morgause на 01 Юли 2012 10:09
Как така нямат пари? Защо нямат, колко човека продадоха, колко КУПИХА, КУПУХА С ТРАНСФЕРНА ЦЕНА? Къде са тръгнали, щом трябва да продават играчи, за да плащат заплатите на футболистите? Какво бе толкова са дали за ЦСКА, че нямат пари? Какви са тия оправдания нямаме пари, незнам си какво!? Мен какво ме интересува че нямат пари, аз искам отбора ми да върви напред, а не да бъхта на едно място! Щом нямат пари защо не продават отбора?! Като немогат да го издържат да го дават безплатно на някой дето има пари да го издържа и да се махат! Шибани боклуци, пожелавам им всичко най-лошо на тия псевдо собственици! КЛУБЪТ СИ НЯМА ДА ВИ ДАМ - БЪДЕЩЕ БЕЗ ТИТАН!!!
Но остана неделим, славният армейски тим. Никой, никой досега, не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи, чуйте, западни търгаши, чуйте, наши журналисти, и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА, ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
-

Morgause
-
от daniel_red на 01 Юли 2012 11:30
И какво трябва да значи това? Игрхаме едно време с Блекбърн и два пъти завършихме наравно. Сега те не само, че не са в Европа, но и са изпаднали в Чемпиъншип. 
-

daniel_red
-
от mmitko на 01 Юли 2012 11:50
От тази новина не може да се съди, че този е добър футболист.
-
mmitko
-
-
Назад към ЦСКА
Потребители разглеждащи този форум: donDiego и 3 госта
|
|