Това ли трябва да е схемата на ЦСКА?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Това ли трябва да е схемата на ЦСКА?
При вторият гол какво очаквате от К. Стоянов не знам? Халилович излиза да бие човека си почти до центъра, скача за висока топка, ама къббото му се удря в главата и пада обратно в краката на Тату. Словенецът докато се обърне и разбере за кво става на въпрос, тоя Тату вече беше стигнал почти до нашият пеналт и при това двама играчи на Стяуа ако не се лъжа вече бяха пласирани на добри позиции в наказателното ни поле. Стоянов не тръгва веднага да покрие с тялото удара на тату, защото в дясно от него има играч на Стяуа и ако тръгне към нахлуващия Тату, бразилецът веднага пуска пас в ляво от себе си и съответният играч остава очи в очи с М Боли на 10 метра от вратата. Така че Стоянов действаше правилно в случая, като разчиташе на класата на М Боли да извади шутът на Тату, но последният я насочи много точно и премерено право в десния ъгъл. Мен в целия мач най ме фрапирра ситуацията в края на първото полувреме, когато техен играч премина като на парад през дясната ни зона и подаде към абсолютно непокрит играч на Стяуа близо до точката на дузпата. Гледах на повторение разположението на защитниците на ЦСКА. Халилович е в дясно, почти до линията на наказателното от дясната страна на вратата на ЦСКА, Коцето Стоянов е на 2-3 метра в ляво от словенеца, точно по средата зее една поне 3-4 метрова дупка в наказателното на ЦСКА без да има играч на Армейците в нея и вече доста по в ляво е Адемар. Нямам думи, пълна трагедия сме в защита. А гледам, че Радуканов пак не е включил в групата Виданов. Прави се на твърд и упорит. Ама така не става. Все едно Виданов му е виновен за тежкото поражение в Клуж, че го е изкарал чак и от групата. Добре като толкова не ще да разчита на Павел защо цялата подготовка я изкара с трима централни защитници, като единствена алтернатива на титулярната двойка защитници беше именно Виданов. Просто бг Мауриньо не си изигра картите по най-добрия начин, имаше малшансът да му се контузи основен защитник и всичко се сгромоляса в ЦСКА. Един играч се контузва и целият отбор и целият труд от лятото и всички надежди, ВСИЧКО, отива по дяволите.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Не смятам, че това е схемата на отбора. Радуканов сгреши срещу Стяула и се надявам за втория мач да се коригира. От самолет се вижда, че Нелсън трябва да играе, защото Трифонов просто издиша. Мястото на Платини също е на върха на атаката, а не зад Зику и отдясно. Той е тежък футболист и трябва да е забит в наказателното.
---------------------------- Мболи
----------- П.Крачунов ----------- К.Стоянов
Бандаловски --------------------------------Адемар
----------------------- Б.Галчев
---------------- Мораес ------- Зику
Делев ----------------------------------- Нелсън
----------------------- Платини
Според мен тази схема ще пасне страхотно на отбора и мисля, че можем да играем доста бърз и модерен футбол предвид футболистите които имаме. Това е схемата на Барселона, но мисля че и при нас може да се получи добре, гледах всички мачове и контроли на отбора и имам само една въпросителна Адемар или Трифонов като ляв бек.Мисля, че трифонов е по-бърз и по остър футболист, но пък Адемар е много стабилен в дефанзивен план и се включва в атаките, притежава и много добър силен удар, така че му давам предимство. Тошко Янчев или Галчев също може да се спори, но според мен Галчев е по вариативен и по-подвижен и не на последно място е и по-млад, ако обаче имаше сърцето на Тошко изобщо нямаше да има спор по-въпроса
Мораес и Платини могат да сменят местата си , както и крилата изобщо и петимата офанзивни футболисти могат да се въртят и всеки един от тях може да играе навсякъде по атаката
----------- П.Крачунов ----------- К.Стоянов
Бандаловски --------------------------------Адемар
----------------------- Б.Галчев
---------------- Мораес ------- Зику
Делев ----------------------------------- Нелсън
----------------------- Платини
Според мен тази схема ще пасне страхотно на отбора и мисля, че можем да играем доста бърз и модерен футбол предвид футболистите които имаме. Това е схемата на Барселона, но мисля че и при нас може да се получи добре, гледах всички мачове и контроли на отбора и имам само една въпросителна Адемар или Трифонов като ляв бек.Мисля, че трифонов е по-бърз и по остър футболист, но пък Адемар е много стабилен в дефанзивен план и се включва в атаките, притежава и много добър силен удар, така че му давам предимство. Тошко Янчев или Галчев също може да се спори, но според мен Галчев е по вариативен и по-подвижен и не на последно място е и по-млад, ако обаче имаше сърцето на Тошко изобщо нямаше да има спор по-въпроса

Мораес и Платини могат да сменят местата си , както и крилата изобщо и петимата офанзивни футболисти могат да се въртят и всеки един от тях може да играе навсякъде по атаката

catch me ... if you can !

Към това трябва да се стремим за в бъдеще, но е ясно, че в момента няма как да стане. Зику и Делев са футболисти, които имат качества, но за да ги покажат и да блестят това става в ущърб на отбора в една степен
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Стига с тия схеми с Янчев! Издиша човекът, не виждате ли? В България може и да избутаме с него, но със сигурност от сега трябва да бъде налаган нов човек на този пост. Дали ще е Петър Стоянов, дали ще е Адемар, дали някой от юношите... не знам. Но е задължително от сега постепенно да се случва тая смяна, а не на пожар другото лято!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
определено смятам че темата е за ключ!
ако се очертаваха мачове с европейски отбори, то щеше да е актуално да се говори за тактики, но ЦСКА в следващите месеци ще играе само на родна сцена, а там както знаем тактическата грамотност е на най-ниско ниво, и победите си идват без никакви специални тактически ходове! просто пускаш един нападател, зад него някакви халфове и за всеки случай слагаш и няколко защитника и ето ти готов отбор, който мачка наред, а ако не мачка, то съдията ще помогне, все пак това е ЦСКА и не е редно да се мъчат много-много момчетата за да спечелят трите точки!
ооох и да не забравя! ЧЕСТИТА ВИ ТИТЛА! поне така се говори, че тая година сте вие наред да си я купите!
ако се очертаваха мачове с европейски отбори, то щеше да е актуално да се говори за тактики, но ЦСКА в следващите месеци ще играе само на родна сцена, а там както знаем тактическата грамотност е на най-ниско ниво, и победите си идват без никакви специални тактически ходове! просто пускаш един нападател, зад него някакви халфове и за всеки случай слагаш и няколко защитника и ето ти готов отбор, който мачка наред, а ако не мачка, то съдията ще помогне, все пак това е ЦСКА и не е редно да се мъчат много-много момчетата за да спечелят трите точки!
ооох и да не забравя! ЧЕСТИТА ВИ ТИТЛА! поне така се говори, че тая година сте вие наред да си я купите!

Lyubooo написа:определено смятам че темата е за ключ!
Има ли някаква причина да говориш конкретно за ЦСКА, а не за всички останали, които са си купували титлите в последните примерно 20 години? Като се замисля, не ЦСКА е най-активният купувач в този период, та за това ми е странно, че говориш за червените! М?
[center]I'll be the savior of you all
vaskonti написа:Има ли някаква причина да говориш конкретно за ЦСКА, а не за всички останали, които са си купували титлите в последните примерно 20 години? Като се замисля, не ЦСКА е най-активният купувач в този период, та за това ми е странно, че говориш за червените! М?
ами така се говори бе! а и още първия кръг Локото ви полегна!
то може и Батков да изтегли кредит и да я плати, ама отбора му само на дузпи ще може да разчита за да печели! те и Литекс пак си поддържат тенденцията от предния сезон, но е сигурно че целта им е само място в Европа, което пак не е много сигурно, защото се появиха свежите авоари на Лудогорец!
между другото само от ЦСКА се чуват категорични думи за спечелване на титлата! Левски и Литекс са по-плахи на тая тема и говорят колкото да отбият номера!
тъпо е наистина, но е стряскащо, че още в началото пак явно се знае шампиона от всички футболни хора!

- Udoji90
- Контакти:
Lyubooo написа:...още първия кръг Локото ви полегна!
Най-логичният ми коментар тук е

Нека да те светна, че когато даден отбор поляга, не удря греда и не протестира за 2 дузпи при 0-1, не се хвърля в атака, а просто си доиграва мача при 0-2, както и не създава чисто положение в последните секунди при 1-2. Ако това е било "полягане", дай Боже всички отбори така да "полягат" в мачовете си от А група.
Lyubooo написа:тъпо е наистина, но е стряскащо, че още в началото пак явно се знае шампиона от всички футболни хора!
И кои са тези "всички футболни хора"?! Не съм чул досега някой да е казал кой ще бъде сигурният шампион за този сезон.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Това че имаме най-добрите футболисти и ни прави основен фаворит за титлата е едно ,а тия неща кой,къде и как е купувал и ще купува титли мисля че доста си пообъркал раздела на форума .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора