Това ли трябва да е схемата на ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Това ли трябва да е схемата на ЦСКА?

Мнениеот danko_sot » 21 авг 2011 14:22

При вторият гол какво очаквате от К. Стоянов не знам? Халилович излиза да бие човека си почти до центъра, скача за висока топка, ама къббото му се удря в главата и пада обратно в краката на Тату. Словенецът докато се обърне и разбере за кво става на въпрос, тоя Тату вече беше стигнал почти до нашият пеналт и при това двама играчи на Стяуа ако не се лъжа вече бяха пласирани на добри позиции в наказателното ни поле. Стоянов не тръгва веднага да покрие с тялото удара на тату, защото в дясно от него има играч на Стяуа и ако тръгне към нахлуващия Тату, бразилецът веднага пуска пас в ляво от себе си и съответният играч остава очи в очи с М Боли на 10 метра от вратата. Така че Стоянов действаше правилно в случая, като разчиташе на класата на М Боли да извади шутът на Тату, но последният я насочи много точно и премерено право в десния ъгъл. Мен в целия мач най ме фрапирра ситуацията в края на първото полувреме, когато техен играч премина като на парад през дясната ни зона и подаде към абсолютно непокрит играч на Стяуа близо до точката на дузпата. Гледах на повторение разположението на защитниците на ЦСКА. Халилович е в дясно, почти до линията на наказателното от дясната страна на вратата на ЦСКА, Коцето Стоянов е на 2-3 метра в ляво от словенеца, точно по средата зее една поне 3-4 метрова дупка в наказателното на ЦСКА без да има играч на Армейците в нея и вече доста по в ляво е Адемар. Нямам думи, пълна трагедия сме в защита. А гледам, че Радуканов пак не е включил в групата Виданов. Прави се на твърд и упорит. Ама така не става. Все едно Виданов му е виновен за тежкото поражение в Клуж, че го е изкарал чак и от групата. Добре като толкова не ще да разчита на Павел защо цялата подготовка я изкара с трима централни защитници, като единствена алтернатива на титулярната двойка защитници беше именно Виданов. Просто бг Мауриньо не си изигра картите по най-добрия начин, имаше малшансът да му се контузи основен защитник и всичко се сгромоляса в ЦСКА. Един играч се контузва и целият отбор и целият труд от лятото и всички надежди, ВСИЧКО, отива по дяволите.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 22 авг 2011 15:53

Не смятам, че това е схемата на отбора. Радуканов сгреши срещу Стяула и се надявам за втория мач да се коригира. От самолет се вижда, че Нелсън трябва да играе, защото Трифонов просто издиша. Мястото на Платини също е на върха на атаката, а не зад Зику и отдясно. Той е тежък футболист и трябва да е забит в наказателното.

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 04 сеп 2011 16:21

---------------------------- Мболи
----------- П.Крачунов ----------- К.Стоянов
Бандаловски --------------------------------Адемар
----------------------- Б.Галчев
---------------- Мораес ------- Зику
Делев ----------------------------------- Нелсън
----------------------- Платини

Според мен тази схема ще пасне страхотно на отбора и мисля, че можем да играем доста бърз и модерен футбол предвид футболистите които имаме. Това е схемата на Барселона, но мисля че и при нас може да се получи добре, гледах всички мачове и контроли на отбора и имам само една въпросителна Адемар или Трифонов като ляв бек.Мисля, че трифонов е по-бърз и по остър футболист, но пък Адемар е много стабилен в дефанзивен план и се включва в атаките, притежава и много добър силен удар, така че му давам предимство. Тошко Янчев или Галчев също може да се спори, но според мен Галчев е по вариативен и по-подвижен и не на последно място е и по-млад, ако обаче имаше сърцето на Тошко изобщо нямаше да има спор по-въпроса ;)

Мораес и Платини могат да сменят местата си , както и крилата изобщо и петимата офанзивни футболисти могат да се въртят и всеки един от тях може да играе навсякъде по атаката ;)
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 06 сеп 2011 16:29

Изображение

Към това трябва да се стремим за в бъдеще, но е ясно, че в момента няма как да стане. Зику и Делев са футболисти, които имат качества, но за да ги покажат и да блестят това става в ущърб на отбора в една степен
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 сеп 2011 19:59

Стига с тия схеми с Янчев! Издиша човекът, не виждате ли? В България може и да избутаме с него, но със сигурност от сега трябва да бъде налаган нов човек на този пост. Дали ще е Петър Стоянов, дали ще е Адемар, дали някой от юношите... не знам. Но е задължително от сега постепенно да се случва тая смяна, а не на пожар другото лято!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 07 сеп 2011 20:17

определено смятам че темата е за ключ!
ако се очертаваха мачове с европейски отбори, то щеше да е актуално да се говори за тактики, но ЦСКА в следващите месеци ще играе само на родна сцена, а там както знаем тактическата грамотност е на най-ниско ниво, и победите си идват без никакви специални тактически ходове! просто пускаш един нападател, зад него някакви халфове и за всеки случай слагаш и няколко защитника и ето ти готов отбор, който мачка наред, а ако не мачка, то съдията ще помогне, все пак това е ЦСКА и не е редно да се мъчат много-много момчетата за да спечелят трите точки!
ооох и да не забравя! ЧЕСТИТА ВИ ТИТЛА! поне така се говори, че тая година сте вие наред да си я купите!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 сеп 2011 20:24

Lyubooo написа:определено смятам че темата е за ключ!
ако се очертаваха мачове с европейски отбори, то щеше да е актуално да се говори за тактики, но ЦСКА в следващите месеци ще играе само на родна сцена, а там както знаем тактическата грамотност е на най-ниско ниво, и победите си идват без никакви специални тактически ходове! просто пускаш един нападател, зад него някакви халфове и за всеки случай слагаш и няколко защитника и ето ти готов отбор, който мачка наред, а ако не мачка, то съдията ще помогне, все пак това е ЦСКА и не е редно да се мъчат много-много момчетата за да спечелят трите точки!
ооох и да не забравя! ЧЕСТИТА ВИ ТИТЛА! поне така се говори, че тая година сте вие наред да си я купите!

Има ли някаква причина да говориш конкретно за ЦСКА, а не за всички останали, които са си купували титлите в последните примерно 20 години? Като се замисля, не ЦСКА е най-активният купувач в този период, та за това ми е странно, че говориш за червените! М?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 08 сеп 2011 08:22

vaskonti написа:Има ли някаква причина да говориш конкретно за ЦСКА, а не за всички останали, които са си купували титлите в последните примерно 20 години? Като се замисля, не ЦСКА е най-активният купувач в този период, та за това ми е странно, че говориш за червените! М?

ами така се говори бе! а и още първия кръг Локото ви полегна!
то може и Батков да изтегли кредит и да я плати, ама отбора му само на дузпи ще може да разчита за да печели! те и Литекс пак си поддържат тенденцията от предния сезон, но е сигурно че целта им е само място в Европа, което пак не е много сигурно, защото се появиха свежите авоари на Лудогорец!
между другото само от ЦСКА се чуват категорични думи за спечелване на титлата! Левски и Литекс са по-плахи на тая тема и говорят колкото да отбият номера!
тъпо е наистина, но е стряскащо, че още в началото пак явно се знае шампиона от всички футболни хора!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 09 сеп 2011 10:05

Lyubooo написа:...още първия кръг Локото ви полегна!

Най-логичният ми коментар тук е :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Нека да те светна, че когато даден отбор поляга, не удря греда и не протестира за 2 дузпи при 0-1, не се хвърля в атака, а просто си доиграва мача при 0-2, както и не създава чисто положение в последните секунди при 1-2. Ако това е било "полягане", дай Боже всички отбори така да "полягат" в мачовете си от А група.

Lyubooo написа:тъпо е наистина, но е стряскащо, че още в началото пак явно се знае шампиона от всички футболни хора!

И кои са тези "всички футболни хора"?! Не съм чул досега някой да е казал кой ще бъде сигурният шампион за този сезон.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 09 сеп 2011 10:52

Това че имаме най-добрите футболисти и ни прави основен фаворит за титлата е едно ,а тия неща кой,къде и как е купувал и ще купува титли мисля че доста си пообъркал раздела на форума .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “ЦСКА”