Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Червени_шампиони написа:Който иска линк довечера 15 минути преди мача да пише в тая тема ако има нещо ще разпращам!
yank0 написа:Не искам да развалям "параноята" за могъщите булсатком :D (даже и като пиша ми е малко смешно) ... ама щели да видят линковете ... и какво?!? Те да не са ДАНС или НСБОБ ?!? Интересно ми е какво могат да направят, освен с недоволство да гледат в мониторитеТака че спокойно, пускайте си линкове и нека всеки, който е имал благоразумието да НЕ е абонат да може да гледа мача на любимия си отбор
ПС: Сега се сетих: ами ако линка е от някоя уелска телевизия, какво ще направят - на СЕМ ли ще се оплачатАко има такъв линк давате "mute" и си пускате дарик
nedev30 написа:Червени_шампиони написа:Който иска линк довечера 15 минути преди мача да пише в тая тема ако има нещо ще разпращам!
Приятел имай ме в предвид
cska_vd написа:nedev30 написа:Червени_шампиони написа:Който иска линк довечера 15 минути преди мача да пише в тая тема ако има нещо ще разпращам!
Приятел имай ме в предвид
+1
Потребители, разглеждащи този форум: Mitata и 21 госта