Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Мнениеот Синьо сърце » 25 май 2012 23:39

ASENOVSKI_BRANIK написа:Искам само едно нещо да кажа и то е много важно дано повечето фенове го разберат :!: :!: :!:

Феновете на Лудогорец бяха изключително добронамерени към нас и през цялото време докато обикаляхме из града и се редяхме на опашките за влизане на стадиона ние нямахме никакви проблеми до момента в който се намесиха "стюардите" на гелосания ( който си мисли, че като се е хванал за на Бойко таш***те е много голяма работа, но след изборите догодина и двамата ще стъпят на земята ), за това ИСКАМ ДА ПОМОЛЯ както нашите така и феновете на останалите отбори да не си го изкарваме на обикновените фенове на Лудогорец а на платените ку****ки които направиха тази простотия :!: :!: :!:

Със сигурност си прав, но едно уточнение-за мен тези стюарди изобщо не са случайни. Да ви е минавала мисълта, че са служители на реда? Защото от кадрите и начина им на поведение аз си вадя такива изводи. Забележете-много малко полиция пред сектора, да не кажем символична! Говоря за униформени, а тези с жилетките са си за мен полицаи или жандармерия, но по-скоро полицаи. И то не редови патрули, май...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 25 май 2012 23:43

tsonpen написа:Кога ще говорим и за терористите, които хвърлиха няколко бомбчики и запалителна ракета измежду публиката на Лудогорец в северната част на А сектор? Имате мнение за стюардите, имате ли мнение, че напълно невинните хора които пострадаха, докато си гледаха мача? Имате ли мнение за провокацията, която червената агитка организира? Хайде един от клетката да излезе и да разкаже как се е сдобил с билети за А или В сектор, как си е сложил якето върху червената фанелка и е минал входа. След това как са се събрали групичка вътре и са си махнали якетата. Как са провокирали останалите. След това как стюарди и полиция са ги извели от сектора и завели в клетката. Как са се държали стюардите с тях и те със стюардите. Видяли ли са кой хвърли бомбичката, която избухна в краката на човека в А сектор? Кой хвърли запалителната ракета по хората в А сектор? Кой хвърли бомбичката по детето в А сектор? Кой хвърли бомбичките сред стюардите? Кой хвърли бомбичките зад вратата, където бяха юношите на Лудогорец? Кой къртеше винкелите от оградата и по кого ги хвърляше? Кой опитваше да разруши оградата?
Дайте да видим цялата истина! От призивите за насилие, публикувани къде ли не, през провокативното държание извън стадиона до насилието вътре. Кои бяха провокаторите? Имате ли смелост да си признаете, че посяхте омразата, че родихте насилието? Никога преди не съм виждал някой да посегне на някой друг на този стадион. Питайте други, които често да посещавали домакински мачове на Лудогорец, виждали ли са някога нещо подобно. Дори и зрънце насилие...
Да чуем цялата истина!

Вярно е че имаше много глупости преди мача и поведението на дучевата дружинка не е за възхищение, но не е важно в случая. Лудогорец се изхвърлиха, че имат най-модерния стадион с видео заснемане. След като са толкова добре оборудвани и има установени нарушения, има си полиция, която да задържи, изведе, респектира или разказва тъпи вицове. Само и единствено полицията има право да упражнява сила. Каква беше функцията и защо бяха допуснати с железа тези нискочелите със зелените жилетки? Защо полицията гледаше умно край тях? Сега това се случи с ЦСКА, но ако няма последствия за Лудогорец като домакин, следващия път самозабравилите се местни бабаити ще решат, че всичко им е позволено и ще налетят вътре в сектора. Но тогава последствията няма да са само няколко удара и псувни.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 май 2012 23:49

ASENOVSKI_BRANIK написа:Искам само едно нещо да кажа и то е много важно дано повечето фенове го разберат :!: :!: :!:
Феновете на Лудогорец бяха изключително добронамерени към нас и през цялото време докато обикаляхме из града и се редяхме на опашките за влизане на стадиона ние нямахме никакви проблеми

Благодаря за тези думи. Наистина никой не храни лоши чувства, имаше само напрежение от провокациите преди мача. Сигурен съм също, че никой е нямало да ви посегне ако сте се държали прилично, защото подобно нещо досега не се беше случвало. Разбира се, не оправдавам цивилни и униформени да посягат да бият фенове. Боят е само крайна марка за възпиране на опасни безредици и могат да го извършват само униформени. Заснетото момче на входа има право да си търси правата. Сигурен съм, обаче, че е провокирал длъжностните лица.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 май 2012 23:59

Синьо сърце написа: Със сигурност си прав, но едно уточнение-за мен тези стюарди изобщо не са случайни. Да ви е минавала мисълта, че са служители на реда? Защото от кадрите и начина им на поведение аз си вадя такива изводи. Забележете-много малко полиция пред сектора, да не кажем символична! Говоря за униформени, а тези с жилетките са си за мен полицаи или жандармерия, но по-скоро полицаи. И то не редови патрули, май...

Ти ме накара да се замисля и се сещам, че отряд за борба с тероризма трябваше да пристигне за мача. На мен също ми е странно, че тези стюарди не са стюардите, които по принцип са по трибуните. Те са едни "безопасни" чичковци, които на никого не биха посегнали. А тези от мача с ЦСКА за по-напряко скачаха през бетонните парапети 2 метра отвесно. Другото е, че наистина полицията бе по-пасивна от тези, което е ненормално, ако са просто стюарди.
Тук ще вмъкна, че органите на реда работеха много усилено за този мач, защото имаха много конкретна информация за погроми. Знам това от сигурен източник и дори писах в този форум с цел да не се стига до излишни глупости, но не се прие на сериозно и заканите продължиха да се леят.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 май 2012 00:02

Аз есента бях в Разград-никакви проблеми! Освен, че Го освиркахме ... :) Живи-здрави, в следващите години и сини и червени ще ходим пак там, от излишни нерви и напрежение никой няма полза, това е само мач, не война! В края на краищата това са футболни агитки, а не ансамбъл за народни танци, случва се...Но аз си поддържам тезата, че тези с жилеткита са полицаи! Видях ти последното мнение-и в червения форум си спомням, че ти ги предупреди, аз също. Но както и да е-важното е, че няма сериозни наранявания и пострадали!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 26 май 2012 00:41

http://www.sportal.bg/video.php?video=45877
Е, тук някъде стюардите да се намесват и да бият феновете? Както виждате, само полицията се намесва! Всички, които се радвате за изцепките по време на мача, сте болни мозъци.
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 26 май 2012 03:20

каква ирония?-домусчиев е фен в червата на цска-"пази Боже,слепо да прогледа!"

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 26 май 2012 07:10

това е фейсбука на единия от побойниците: http://www.facebook.com/vorotsen
Georgi Evgeniev Nestorov
Изображение
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=byff4qlHzxE[/youtube]

Приканвам министър Цветанов да уволни моментално полицая(майора) който гледа как се потъпкват правата на български граждани!
Приканвам двамата побойници "стюарди" да бъдат осъдени, нека видим че има закон в тази държава за да не се стигне до саморазправа, защото няма скрито-покрито всичко се знае и никой не може да се скрие!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 26 май 2012 09:57

какъв цветанов ве варнеската агитка да се заемат с отворкото :evil:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 26 май 2012 10:28

vpnikolov написа:http://www.sportal.bg/video.php?video=45877
Е, тук някъде стюардите да се намесват и да бият феновете? Както виждате, само полицията се намесва! Всички, които се радвате за изцепките по време на мача, сте болни мозъци.

Написах няколко пъти, че тези псевдофенове, които бяха в агитката на ЦСКА са за специализирана медицинска помощ (психиатрия)! Не съм привърженик на насилието, но те просто прекалиха и каквото и да им се е случило им е малко, само заради момчето в инвалидната количка! Изроди! Не говоря за всички фенове на ЦСКА, а за тези около 50 - 60 човека, които избиват комплексите си на стадиона!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Върни се в “ЦСКА”