ASENOVSKI_BRANIK написа:Искам само едно нещо да кажа и то е много важно дано повечето фенове го разберат![]()
![]()
![]()
Феновете на Лудогорец бяха изключително добронамерени към нас и през цялото време докато обикаляхме из града и се редяхме на опашките за влизане на стадиона ние нямахме никакви проблеми до момента в който се намесиха "стюардите" на гелосания ( който си мисли, че като се е хванал за на Бойко таш***те е много голяма работа, но след изборите догодина и двамата ще стъпят на земята ), за това ИСКАМ ДА ПОМОЛЯ както нашите така и феновете на останалите отбори да не си го изкарваме на обикновените фенове на Лудогорец а на платените ку****ки които направиха тази простотия![]()
![]()
Със сигурност си прав, но едно уточнение-за мен тези стюарди изобщо не са случайни. Да ви е минавала мисълта, че са служители на реда? Защото от кадрите и начина им на поведение аз си вадя такива изводи. Забележете-много малко полиция пред сектора, да не кажем символична! Говоря за униформени, а тези с жилетките са си за мен полицаи или жандармерия, но по-скоро полицаи. И то не редови патрули, май...
[/center]