ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот Udoji90 » 11 юни 2013 18:20

Сержиньо е разтрогнал с отбора. Доста неприятно поне за мен, тъй като в малкото мачове, в които получи шанс, имаше решаващи отигравания - голове и асистенции. От друга страна едва ли точно трансферите са ни най-големият проблем в момента.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 11 юни 2013 18:29

Udoji90 написа:Сержиньо е разтрогнал с отбора. Доста неприятно поне за мен, тъй като в малкото мачове, в които получи шанс, имаше решаващи отигравания - голове и асистенции. От друга страна едва ли точно трансферите са ни най-големият проблем в момента.

Точно пък подобни карикатури нямат никакво място в така дискутираната и желана история на ЦСКА. Ритнал два пъти топката и сега ще плачем за него :cry: ...Да бе да... :lol: По-вероятно е Стоичков да му е бил една левачка... :lol:
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 юни 2013 18:36

Кировец II написа:
Udoji90 написа:Сержиньо е разтрогнал с отбора. Доста неприятно поне за мен, тъй като в малкото мачове, в които получи шанс, имаше решаващи отигравания - голове и асистенции. От друга страна едва ли точно трансферите са ни най-големият проблем в момента.

Точно пък подобни карикатури нямат никакво място в така дискутираната и желана история на ЦСКА. Ритнал два пъти топката и сега ще плачем за него :cry: ...Да бе да... :lol: По-вероятно е Стоичков да му е бил една левачка... :lol:

Ако беше получил толкова шансове пролетта, колкото Варела например, отборът според мен щеше да изглежда по-добре. Не мога да съм сигурен колко игра всеки от тях, но ми се струва, че Сержиньо като цяло игра по-малко, а е факт, че направи повече. Иначе Варела може би има класа, но след 2-3 силни мача тотално загуби настроение сякаш - и той излезе същият сърдитко като Платини.

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 11 юни 2013 18:38

Udoji90 написа:
Кировец II написа:

Ако беше получил толкова шансове пролетта, колкото Варела например, отборът според мен щеше да изглежда по-добре. Не мога да съм сигурен колко игра всеки от тях, но ми се струва, че Сержиньо като цяло игра по-малко, а е факт, че направи повече. Иначе Варела може би има класа, но след 2-3 силни мача тотално загуби настроение сякаш - и той излезе същият сърдитко като Платини.

Е той си каза - идвам да се докажа и да си спечеля място в Палермо, ама тя каква стана - явно сам разбра, че не е достатъчно добър потенциала му за един ЦСКА, та камо ли за Палермо, дето текучеството играчи не му се хваща края и се срина.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 юни 2013 11:03

Последните новини са че идва някакъв си Камен Хаджиев от Миньор, а Дюлгеров също тренира с групата в момента и според Гонг има голям шанс да играе пак при нас, което ми изглежда абсурдно. Станко Йовчев тренира и той с групата. Нямам думи как Ицо ще се изложи ако продължи да държи в тима още малко този некадърник
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 юни 2013 12:18

Макенджиев и Якимов ги няма, така че доста вероятно е да не продължат с отбора. Същото май се очертава за Нюаджи. Поне за Якимов и Нюаджи мен малко ме е яд - след като Сержиньо разтрогна, а Варела и Камбуров очевидно не остават, можеше да ги ползват в атака (Якимов вдясно, Нюаджи в центъра) дори като резерви.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 12 юни 2013 12:38

Якимов ме кефи, срещу нас се раздаде пролетта.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 юни 2013 12:42

мнаого ги мислите според мен. Вижте че още Стоичков едва ли не не знае кво ше става, кой ще е шеф и т.н., а камоли да говорим за играчите и състава. Щом Станко е на първата тренировка значи реално нищо не се е променило още.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 юни 2013 12:51

На Станко май му изтича договорът в края на юни, така че може би след това вече няма да е част от отбора. А че нищо още не е станало, е пределно ясно за тези, които не обичат да си съчиняват сценарии - до момента никой не е излязъл официално да каже какво и дали се променя в собствеността на отбора, а всичко е преразказ от срещата с феновете, както и цитирани по всички сайтове на казаното от БТВ.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 юни 2013 12:59

май ще трябвбва да почакаме още малко. Хубавите неща стават бавно. Не знам дали ще е възможно като с магическа пръчка изведнъж тимът да се изчисти от всички дългове и Боклуците, да дойдат най-добрите от Литекс и да станем шампиони още този сезон. За ЛЕ да не говорим пък... Ще видим какво ще стане. ;)

Върни се в “Архив”