Селекция сезон 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция сезон 2016/17
[center]Доста огромен състав се събра ,така че ще има и освободени и преотстъпени. [/center]
soilwork написа:[center]Доста огромен състав се събра ,така че ще има и освободени и преотстъпени. [/center]
Освободени преди край на договора, или преди трансферен прозорец, на какво ти мирише?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Re: Манолев предпочете ЦСКА пред Левски!
На Герена такива като Манолев не ни требват ама в ЦСКА-София за там си е перфе
Teo написа:Бандата е класи над Манолев... оня е еби му майката. Веднага ще развали обстановката като един път не играе и ще почне мрънка. Тоя и Попето ебаха майката на националния отбор.
Teo написа:Добрите футболисти винаги ще избират ЦСКА пред Левски. Исках Бандата, но и тоя става стига да не мрънка.
@ А иначе, че предпочете ЦСКА пред Левски както винаги ми дава обяснение, че добър футболист на герена не е имало и никога няма да има!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Мицански не ни трябва и беше логично да го отхвърлим! Все пак на неговата позиция имаме Преслав Йорданов, Вилмар Джордан, Руи Педро, Милчо Ангелов, Георги Минчев и Кирчо Десподов, седми нападател не ни е нужен! Мицански за последните 3 години има общо 9 гола във всички турнири и отбори където е играл, леко ми напомня на Домовчийски! Манолев се взима за заместник на Стойчо Атанасов, след като Стойчо се възстанови Миланов би трябвало да стане резерва, освен ако Йорданеску не робува на имена!
- Red Warrior
- Контакти:
blue avalanche написа:Според медиите Левски изпреварил ЦСКА за Мицански. Ми ся???
Мицански е лимитиран футболист. Същия тип като Преслав и вашия Христов. Дори стила на игра им е един и същ, както и голмайсторските им качества. След Бербатов уви няма класен български нападател и поради тази причина ще взимаме мургави такива. Апропо, сигурен съм, че ЦСКА, ако са го желали са щели да го привлекат.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Апропо, сигурен съм, че ЦСКА, ако са го желали са щели да го привлекат.
Тцъ. Не е с достатъчно наднормено тегло и не е достатъчно боядисан по рождение, за да е достоен за ЦСКА-София(а.к.а. Литекс).
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Re: Манолев предпочете ЦСКА пред Левски!
OOP написа:На Герена такива като Манолев не ни требват ама в ЦСКА-София за там си е перфеTeo написа:Бандата е класи над Манолев... оня е еби му майката. Веднага ще развали обстановката като един път не играе и ще почне мрънка. Тоя и Попето ебаха майката на националния отбор.Teo написа:Добрите футболисти винаги ще избират ЦСКА пред Левски. Исках Бандата, но и тоя става стига да не мрънка.
@ А иначе, че предпочете ЦСКА пред Левски както винаги ми дава обяснение, че добър футболист на герена не е имало и никога няма да има!
А не ви трябват такива като Манолев, а?
Той Сашо Черния ще ви свърши работата... имам един познат негов набор и още от малък си е бил шибан дърводелец, добре, че му е физиката, иначе за никакъв *** не става.
Че като гледам бяхте наточили зъбки за него. Просто Спас не можа да се пребори с ГГ.
Тука всичко е кой предлага по-доброто и накрая решението е на самия футболист. А самия футболист каза НЕ на Левски и ДА на ЦСКА.
sin4ec написа:Red Warrior написа:Апропо, сигурен съм, че ЦСКА, ако са го желали са щели да го привлекат.
Тцъ. Не е с достатъчно наднормено тегло и не е достатъчно боядисан по рождение, за да е достоен за ЦСКА-София(а.к.а. Литекс).
Е вземето го вие,да ви оправи атаката

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
ЦСКА разкара четирима
ЦСКА разкара четиримa
Ръководството на ЦСКА-София няма да разчита на четирима от играчите, които започнаха новия сезон в Първа лига. Това са Йордан Йорданов, Самир Аясс, Станислав Маламов и Петър Витанов.
Те няма да получат картотеки за тази кампания, като крайният срок за подаване на документите за това е 7 септември. Но се очаква те да останат без този документ, което на практика ги прави неизползваеми за "червените".
И четиримата бяха част от състава, който миналия сезон спечели Купата на България. От тях Станислав Маламов дори отбеляза победното попадение срещу Монтана във финалната битка на Националния стадион "Васил Левски".
Преди тяхното освобождаване ЦСКА-София се подсили с четирима други играчи. Това са Станислав Манолев, Рубен Пинто, Руи Педро и Вилмар Джордан.
Скъпи съфорумници, цесекари, чорбари, левскари, фенове на други отбори, припознавачи, оздравители, бончевисти, ганчевисти, череписти и обикновенни пияници, мисля, че с това с тази новина се слага спора ви за това какво всъщност е цска-софия (софия) от ловеч.
Нека спаменото, обиждането и трола в темата да започне сега.
Ръководството на ЦСКА-София няма да разчита на четирима от играчите, които започнаха новия сезон в Първа лига. Това са Йордан Йорданов, Самир Аясс, Станислав Маламов и Петър Витанов.
Те няма да получат картотеки за тази кампания, като крайният срок за подаване на документите за това е 7 септември. Но се очаква те да останат без този документ, което на практика ги прави неизползваеми за "червените".
И четиримата бяха част от състава, който миналия сезон спечели Купата на България. От тях Станислав Маламов дори отбеляза победното попадение срещу Монтана във финалната битка на Националния стадион "Васил Левски".
Преди тяхното освобождаване ЦСКА-София се подсили с четирима други играчи. Това са Станислав Манолев, Рубен Пинто, Руи Педро и Вилмар Джордан.
Скъпи съфорумници, цесекари, чорбари, левскари, фенове на други отбори, припознавачи, оздравители, бончевисти, ганчевисти, череписти и обикновенни пияници, мисля, че с това с тази новина се слага спора ви за това какво всъщност е цска-софия (софия) от ловеч.
Нека спаменото, обиждането и трола в темата да започне сега.
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
Re: ЦСКА разкара четирима

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]