ЦСКА-Локомотив(Сф)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-Локомотив(Сф)
Локо са абонати , никой вече не помни кога са били ЦСКА за последно . Освен това ЦСКА ще има мощна морална подкрепа от всички краища на Европа . от Андора до Финландия ще палят свещи за победа на ЦСКА , всички слабаци искат своя Левски в евротурнирите . Какво ще правят иначе? 

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
kolokolo написа:Локо са абонати , никой вече не помни кога са били ЦСКА за последно . Освен това ЦСКА ще има мощна морална подкрепа от всички краища на Европа . от Андора до Финландия ще палят свещи за победа на ЦСКА , всички слабаци искат своя Левски в евротурнирите . Какво ще правят иначе?

Лично аз не си спомням Локо да са ни били на армията в последните поне 10 години...така,че очаквам да нямаме проблеми!
- Roger_Federer
- Контакти:
Много труден мач ще е!Ако в последните години Локо Сф са имали шанс за победа,то това е сега.Но ако бием става интересно и взимаме със сигурност второто място.При Х също ще играем в Европа,но е несериозно да играем за Х на Армията.Все пак това е ЦСКА, а момчетата показаха желание.Самият факт,че Локомотив загуби от Черно море говори красноречиво,че загубиха стимул след загубата от Литекс.Направиха и Х със Славия,а ние примерно ги бихме,така че не сме в по-слаба форма от тях.Според мен ни превъзхождат в нападение,но по крилата сме равносотйни.Може и да имат Атанасов и Асамоа,но ние имаме Трифонов и Гронден,така че.Камбуров и Генков(той не трябва да се подценява) са опасни,но вземем ли центъра до тях няма да стигат организирани топки и ще се играе с изсипвания,което ще е неуспешно.Определено ще стане интересен мач.
Прогноза-2:1 за ЦСКА
Прогноза-2:1 за ЦСКА
Ако ЦСКА победи - си гарантира на 100% евроучастието наесен
Дори да направим Х, това най-вероятно също ще означава левски извън евротурнирите, защото Морето няма да им прости на "Тича"...
Там пред очите на тимаджиите дузпи тип "Пепеляшко" в последните минути на мача не вървят....
Лошото единствено е, че след като мачовете са по едно и също време вероятно няма да се предава пряко по тв....Всеки се сеща какво означава това.....
Мачовете са по едно и също време - не съм сигурен дали от 17.00 или от 18.00 ще бъдат точно назначени.
В заключение прогнозата ми : синичките падат във Варна и изхвърчат от борбата за евроучастие наесен, а ние правим равен с Локо Сф, но аз вътрешно се надявам да бием с добра игра и 2 гола разлика
пък другите да си разделят третото място както искат..... 

Дори да направим Х, това най-вероятно също ще означава левски извън евротурнирите, защото Морето няма да им прости на "Тича"...
Там пред очите на тимаджиите дузпи тип "Пепеляшко" в последните минути на мача не вървят....

Лошото единствено е, че след като мачовете са по едно и също време вероятно няма да се предава пряко по тв....Всеки се сеща какво означава това.....

Мачовете са по едно и също време - не съм сигурен дали от 17.00 или от 18.00 ще бъдат точно назначени.
В заключение прогнозата ми : синичките падат във Варна и изхвърчат от борбата за евроучастие наесен, а ние правим равен с Локо Сф, но аз вътрешно се надявам да бием с добра игра и 2 гола разлика

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
победа с 3:0. Моряците също отново мачкат левски и 3-ката е ясна
ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!
Joni_ написа:Ще ударим Локото ,а говедата ще бият Ч.Море и Локо отпада от Европа ,сините не заслужават да играят тази година в турнирите ,но все пак живеем в България ..!!!
Те че не заслужават е повече от ясно.
Но ако се класират, поне лятото ще е пак забавно с техните Европоходи.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
- POPCORN
- Контакти:
язък, ще с наша победа Левски ще станат трети!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Еми вземете си го мача, ако можете. Няма лошо. Няма да се учудя да загубим, с оглед на случващото се в нашия клуб и врътките, които гигата върти.
Въпреки това смятам, че ако не сме се продали сами себе си, няма как да ни победите, поради простата причина, че в игрово отношение сме пъти по-добри от вас.
Въпреки това смятам, че ако не сме се продали сами себе си, няма как да ни победите, поради простата причина, че в игрово отношение сме пъти по-добри от вас.
haiobaio написа:Еми вземете си го мача, ако можете. Няма лошо. Няма да се учудя да загубим, с оглед на случващото се в нашия клуб и врътките, които гигата върти.
Чак пък в пъти по-добри...
Срещу какво бихте се продали сами себе си? Кое ще ви е по-изгодно от участие в ЕКТ?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]