Долно уйно написа:В случая няма значение, нещата са ориентировъчни.
Ясно е, че тези футболисти след 01.01.2017 ще имат право еднолично да преговарят за правата си, но към днешна дата не се знае дали няма да предпошиат с отбора си.
Другото важно и определящо нещо е, дали отбора на Коксал ще хване влака за Европа и все пак, какво се случва там, затщо ако получат някое наказание от УЕФА за забрана за участие в ЕКТ, то едва ли някой ще се засили с 200 за да играе във великото ни първенство.
В крайна сметка мнението ми е, че драскачите драскат, колкото да им работи клик генератора, а че има шарани да се хващат си е тяхна работа.
Първо , ние тук си пишем и коментираме ЦСКА ( с тире или без тире ... без значение )
Второ , явно само ти още не си разбрал , че абсолютно всички отбори членуващи в БФС ще могат да играят в ЕКТ , вкл. и Локо Сф , ако бяхя спечелили купата на България , според становището на УЕФА

Трето , това , че сайтовете отново почват да гадят , кой щял да идва или кой да напуска ЦСКА , мен лично ме радва , защото явно е прекратено порочното изтичане на вътрешна информация от клуба

Колкото до шараните , явно си сбъркал водоема или стръвта ти е грешна , засега никой не ти се хванал на опитите за неееежна провокацийка