Момчета,момчета готови сте да се изпокарате заради това,че титаните са решили да вдигнат цените.Десет лева.Десет лева за едни са много за други-малко.За тези,за които са много няма да могат да идат на мач и толкова.За тези,за които не са това няма да е проблем.Какви бойкоти се организират какви 5 лева.Те титаните като видят,че на мачовете присъстват по 50 човека сами ще променят цените ама нейсе нали трябваше да се изпокарате тук.Мислете и малко странично не само върху това трябва ли да е 10 лева билета или не.Направят ли го 10 лева онези,които правеха зулумите в Мездра остават пред вратата на стадиона,защото няма д асе навият да си похарчат парите за дрога за някаква си хартийка.Точно така за тях билета за мача не е нищо повече от една хартийка,докато за истинските фенове той е начин да подкрепят отбора си,да бъдат с него и в радост и в тъга.Този,който може да си позволи картата или билета ще присъства на мачовете.Другите просто ще бъдат принудени да го гледат по телевизията и пак макар и косвено ще спомогнат на отбора-нали и тая телевизия му плаща не малка сума за правата.Вярно е не може да се усети атмосферата,но какво да се прави.
Според мен цените ще бъдат коригирани бързо,сле като титаните се убедят,че когато публиката е недоволна и няма посещаемост пари няма.
П.С.:Съфорумеца,който каза в един по-горен пост,че има клошари в Г сектор е прав от части.Клошарите бяха тези,които обираха якетата на хора,футболисти и треньори в Мездра.Впрочем е смешно фракция,която бе главния организатор на тези хулигански прояви да е инициатор на такива декларации,в които тръбят,че едва ли не без тях отбора нямало да го има,защото точно заради тях отбора е търпял,търпи и най-вероятно ще търпи загуби.
Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- bobonikolov
Re: Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!
БЕД-НЯ-ЦИ, БЕД-НЯ-ЦИ
НЕ знам какво ви притеснява, 10 лева за тоя спектакъл хич не е много, като отидетен а кино да гледате някой тъп касоразбивач повече ли си заслужава?

НЕ знам какво ви притеснява, 10 лева за тоя спектакъл хич не е много, като отидетен а кино да гледате някой тъп касоразбивач повече ли си заслужава?

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
ДокладвайОтговори с цитатRe: Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!
от cska_90 на 04 Юли 2010 20:18
Гуу написа:
Чакайте малко, cska_90 само пейстна една декларация, а пък вие се нахвърлихте срещу него, все едно той е автора й. В крайна сметка и двете тези имат логика, безмсмислена е тази война, която се разрази тук.
Защото са мишки приятелю!!!Защото на всеки така му е удобно!!!Защото всеки си гледа неговия кеф!!!КОгато трябва да се обединим всеки се крие!!!Затова ни е такова положението!!!Това е дълга тема-не ми се говори повече-поне се надвявам да ме разбереш-какво имам предвиД!!
Не те нападам,ти наистина си пейстнал една декларация,но самия факт че си го направил,говори че си съгласен със съдържанието и.Аз съм твърдо против.Такива декларации,бойкот,скандирания и ругатни изгониха Черепа от Армията и ни довлякоха Лупи.Това ли трябва да се повтори!Тук имаше въпрос за парите,които получаваше Дуче.Преди време в едно интервю с единия от собствениците на отбора преди мача в Мездра стана въпрос за 50000 лева месечно

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
rsk написа:БЕД-НЯ-ЦИ, БЕД-НЯ-ЦИ![]()
На киното добрите не губят, само във футбола става това

YA GUNNERS YA
- POPCORN
- Контакти:
призовавайте си..аз бойкот няма да правя... отивам да викам за ЦСКА...10 лева не са толквоа много пари... няма да се правите на прасета преди мача и ще си купите билет.да не говорим, че хората на дучето всеки мач влизат без пари?айде стига глупости...като са ви много парите си изкарайте карта от 90 кинта
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
bigbonusprize
Срам ме е от лумпените които провалиха мача в Мездра !
Срам ме е от лумпените които провалиха мача в Мездра !
аз като цяло не ви препоръчвам да ходите на дербито, защото ще ви изнасилим 

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:аз като цяло не ви препоръчвам да ходите на дербито, защото ще ви изнасилим
[rimg]http://www.winner.bg/img/emotions/img051.gif[/rimg]
viroglav написа::?: cska_90 , чета ти поустовете и имам едно питане към теб ... Ти , като настоящ студент и предполага се бъдеща интелигенция - как би съставил годишния бюджет на ЦСКА и от къде би намерил приходи за селекция , подготвителни лагери в чужбина , заплати , премии и също за никак не евтините пътувания за гостуванията в ЕКТ , а и в родното първенство ? Хей така хипотетично си предствави , че си президент на ЦСКА за един ден и трябва да осигуриш съществуването на отбора през годината ... Как би направил една такава калкулация , че да не фалира отбора под твоето ръководство ... И също така - какви цени на билетите ще поставиш лично ти , като президент на ЦСКА ... Надявам се , че няма да избягаш от отговора на този ми въпрос ...
Добре де мислиш си че с теззи цени ще съберат толкова много пари-аз не!!!!15 докаминства средно 3000 в "Г"-колко прави 45 000-по 10 лв става 450 000!!!! Досега взимаха около 200 000!!!Е какво излиза -печалба от 200 000-и с това ли ще издържат клуба -несериозно е човек!!!

vaskonti написа:Доколкото разбрах от всички писаници на cska90, той е студент, който по някакви "спацифични" причини не може да работи и да учи едновременно. Това е невиждана за мен ситуация в студентството, но знам ли... според мен пък, който има желание ще намери начин, който няма желание ще намери оправдание - стара истина. Затова го издържа майка му с 450лв заплата или пенсия, не помня. Тоест, говорим за конкретен случай, който очевидно не е масово явление, дори е доста рядко срещана ситуация. Говоря най-вече за невъзможността някой студент да работи и да учи, както и да бъде издържан от майка си с нейната малка заплата! Според него новите цени на билетите са непосилни за него и затова иска бойкот.
В други постове тук обаче ми говори за общите проблеми в държавата, за цени на ток, вода, заплати, пенсии и въобще всичко социално. И че тоя бойкот бил насочен като цяло срещу целия този държавен гнет и бил зов за обединение на всички хора срещу всемирното зло, наречено Държава България.
Ще го помоля да се уточни - Титан с какво са виновни за високите цени на тока и ниските пенсии, та ще ги бойкотира?
Друго - cska90 ти ходиш ли на кръчми, рутиш ли мацки, пийваш ли по някоя мастичка? Ако да, направи следната сметка - от колко кръчми месечно ще трябва да се откажеш за да компенсираш по-високите цени на билетите? Според мен ще жертваш максимум 1 кръчма. Готов ли си на подобна свидна жертва за ЦСКА?
Абе пак си говорите наизуст!!!!Хващате се за глупости-аз пари ще намеря-не ме мисли-не ми е проблем -въпроса е принципен!!!!Ама явно ниой тука не си дава сметка за какво става въпрос!!!Както и да е толкова много изписах-няма смисъл да се мъча повече!!!Който разбрал,разбрал!!!КОйто не........................!!!!
И ако толкова много те интересува-уча медицина!!!