ЦСКА се отказа от Стойчо!?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

zavinagicska
Контакти:

Re: ЦСКА се отказа от Стойчо!?!

Мнениеот zavinagicska » 26 апр 2010 21:07

Не съм съгласен спецялно в частта че Емо има вина за лиценза,аз лично съм говорил с Томов и ви уверявам, че по изпечен мошеник не познавам,той така говори че може да те убеди че майка ти не ти е майка.Когато взеха лиценза той се отегли Томов и Емо и Гарибов задвижиха всичко взехме даже и суперкупата и когато нещата олегнаха пак взе власта и Емо си тръгна,так че нека дадем шанс и то за по дълъго време.

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 26 апр 2010 21:07

Прави ми впечетление, че стане ли на въпрос за Стойчо онези от подуене веднага започват да го плюят.
16 точки пред тях, преди това станахме шампиони насред подуене, бихме ги и с 3:0.
Отделно от това Стойчо редовно си ги плюеше без да му пука.
И сега тия се скъсват да пишат, че не ставал.
Много страх имат от него.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 26 апр 2010 21:08

delqnski47 написа:Хора,разберете :!:
И Стойчо е ЧОВЕК!И той е като всички нас!Никой нормален човек няма да остане треньор,когато шеф му е...сещате се!Поставете се на неговата страна и ще се убедите!Айде не си мислете,че е толкова лесно!
И всички го набедиха него,че искал много пари,че е предател!Еми глупаво е според мен да се мисли по този начин,ама всеки си има мнение,така че...

Да нямаш деменция? Нищо няма да "разбираме". Не може първо да се биеш в гърдите (като горила/Вили) колко обичаш клуба и ще останеш независимо от всичко, а после да се измъкваш тихомълком като пръдня. 8-)
Като не ти е "толкова лесно" си затваряш устата и се махаш без много драматизъм.

П.С. От друга страна футбалерите не блестят с интелект. :lol:

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 26 апр 2010 21:33

За Тройчо както и за Йешич ми е едно и също идват правят неква селекция що годе добра печелят 1 сезон титлата и после почват катаклизми обират колкото могат и бягат.Трябва да намерите треньор с преспектива и по дългосрочен.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 26 апр 2010 21:35

Коща е подписал забравете за Стойчо :|

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 апр 2010 21:56

skarab написа:
delqnski47 написа:Хора,разберете :!:
И Стойчо е ЧОВЕК!И той е като всички нас!Никой нормален човек няма да остане треньор,когато шеф му е...сещате се!Поставете се на неговата страна и ще се убедите!Айде не си мислете,че е толкова лесно!
И всички го набедиха него,че искал много пари,че е предател!Еми глупаво е според мен да се мисли по този начин,ама всеки си има мнение,така че...

Да нямаш деменция? Нищо няма да "разбираме". Не може първо да се биеш в гърдите (като горила/Вили) колко обичаш клуба и ще останеш независимо от всичко, а после да се измъкваш тихомълком като пръдня. 8-)
Като не ти е "толкова лесно" си затваряш устата и се махаш без много драматизъм.

П.С. От друга страна футбалерите не блестят с интелект. :lol:

Не случайно накрая написах,че всеки си има своето мнение по въпроса!Ама нали си кьораФ!!!
И,за твоя информация,нямам ''деменция''!Да знаеш,че е много ''остроумно'' да определяш човек какъв е без дори да го познаваш и без дори да му знаеш годините...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

edkodimitrov
Контакти:

Мнениеот edkodimitrov » 26 апр 2010 22:14

забелязъл съм ,че винаги когато посрещнем някой с фанфари и много ентусиазъм -винаги бързо се разочароваме от него и после ни боли яко ! сега костадинов го плюем и кълнем ,ама все пак помислете !!! не ни ли трябва човек с лоби ,при това здраво в бфс ? все пак той е възпитаник на цска ! ще ви припомня един мач на армията,които е показателен за цялостното отношение към него ! мача бе четвъртфинал за КНК цска-рода в софия !!!през по голямата част от мача не престанахме да дюдюкаме по него и прасна такъв гол със странична ножица от голямата палантерия че незнаехме къде се намираме после ! токо че нека дадем шанс и подкрепа -все пак той ще работи за нашия любим отбор ЦСКА !

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 26 апр 2010 22:20

edkodimitrov написа:забелязъл съм ,че винаги когато посрещнем някой с фанфари и много ентусиазъм -винаги бързо се разочароваме от него и после ни боли яко ! сега костадинов го плюем и кълнем ,ама все пак помислете !!! не ни ли трябва човек с лоби ,при това здраво в бфс ? все пак той е възпитаник на цска ! ще ви припомня един мач на армията,които е показателен за цялостното отношение към него ! мача бе четвъртфинал за КНК цска-рода в софия !!!през по голямата част от мача не престанахме да дюдюкаме по него и прасна такъв гол със странична ножица от голямата палантерия че незнаехме къде се намираме после ! токо че нека дадем шанс и подкрепа -все пак той ще работи за нашия любим отбор ЦСКА !

Вкарвал е голове, добре съгласен съм. Toва не значи, че ще го бива като ръководител.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

edkodimitrov
Контакти:

Мнениеот edkodimitrov » 26 апр 2010 22:30

ГОВОРЯ ЗА НЕГАТИВНОТО ОТНОШЕНИЕ СПРЯМО НЕГО И ПОСЛЕ ЛЕКО СЕ ИЗНИЗВАМЕ ОТКЪМ ИЗВИНЕНИЕ КОГАТО ТОЙ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 апр 2010 22:43

edkodimitrov написа:ГОВОРЯ ЗА НЕГАТИВНОТО ОТНОШЕНИЕ СПРЯМО НЕГО И ПОСЛЕ ЛЕКО СЕ ИЗНИЗВАМЕ ОТКЪМ ИЗВИНЕНИЕ КОГАТО ТОЙ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА

Нормално е да изказваме негативно отношение по него,при положение,че загубихме лиценза,когато той беше един от шефовете на ЦСКА :!:
ДАНО да не е виновен за лиценза!Не ми се ще той да е от виновните,ама знае ли човек!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”