"Черно море" сменя политиката, залага на младите

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

filev
Контакти:

"Черно море" сменя политиката, залага на младите

Мнениеот filev » 13 окт 2009 09:30

Цитирам OLE.BG
Естествено заглавието и материала нямат нищо общо,но си мисля,че е въпрос на време да се случи и това.Не,че в това има нещо лошо,но си спомням,че и Левски имаха план 2009 или нещо такова и не ми се мисли каква е средната възраст на отбора в момента.Ако и ТИМ ще правят такова подмладяване може би ще върнем Гошо Гинчев,Веско Вачев,а защо не и Тошко Марев и Божил Колев.
А сега сериозно.Аз лично мисля,че ТИМ оставят ТИЧА на доизживяване.Ще ми е интересно да чуя и други мнения,най-вече обективни,а не на разни сополиви комплексари мечтаещи някой ден да играем заедно с тях в ''Б''група.
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

JINAT

Re: "Черно море" сменя политиката, залага на младите

Мнениеот JINAT » 13 окт 2009 09:52

Според мен ако всички работят и действат както при нас може и след 2,3 години да има качествени играчи на по 22,23 години.Не може със стари к**ви нов бардак.Аз съм твърдо зад тази политика на клуба.
1.Основно българи в отбора в краен случай чужденец ако не намерим подходящ българин за определен пост.
2.Възрастта на играчите,говоря средна възраст максимум 24,25 години.
3.Играчите над 30 години в даден клуб да са максимум 10% от картотекираните играчи.
Ако искаме в България да има футбол и след някоя друга година това е начина.Младите имат повече хъс за игра,не казвам да няма опитни играчи но с мярка.
Това е моето мнение ще ми е интересно какво мислят всички фенове в България по тази тема. ;)

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 13 окт 2009 09:54

С младите да не отиде при Спартак?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 13 окт 2009 09:58

Точно обратното е,не доизживяване,а възраждане.Доизживяване беше привличането на папардаци като Лазаров,Мимито,Наката.Това беше загробването на Черно Море,защото само заплатите на тея гниди са достатъчни да се купят 4-5 младежки национала.Адски тъпа политика водихме,тъпа и малоумна политика повлияна най-вече от трансферния мега-удар на свободния агент и тогава 32 годишен Сашо Александров-Кривия.От там насетне по неговия пример се взеха играчи,които само ни проваляха.Колкото до младите аз ще кажа:
1.Черно Море има 2 младежки национали(Тошко и Дани),има една дузина юношески,има Илиян Капитанов,Л.Михалев.Тези момчета трябва да играят,те трябва да се налагат.
2.Не може да имаме перфектна школа откъм бази,да имаме куп таланти и да привличаме смешници на преклонна възраст!Колко години се спираше развитието на Тошко Колев и Дани Димов заради палячовци като Какалов,Лазаров,Пето и Борносузов?Защо?Защото на 33 години е много перспективен Лазаров ли?

Много съм обнадежден,ако наистина смятат да правят това.Явно са разбрали,че Кривия е един-единствен и други "дядки" са просто лапачи на големите запалти,нищо повече.Налагане на млади не значи само наши кадри.Сигурен съм,че ще купим млади момчета от други отбори,които тук ще се развият!!!
Сашко Александров,Миро Манолов-нима сега не са ни водещите фигури?Нима не дойдаха тука единия на 17,а другия на 20 години?Защо те сега са водещи фугури,а папардаците Наката,Мимито и Лазаров придатъци с никакъв принос към отбора?Ами защото бъдещето е на младите,не на дъртите амортизирани лапачи.Пак казвам-Кривия беше уникален и единствен.Неговите блестящи изяви объркаха ръководители и треньори,отколониха ни от верния път,много ни заблудиха и затова сега сме в криза.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 13 окт 2009 10:39

Това е пътя.Младите трябва да се приобщават към отбора и да бъдат налагани.Един или двама да станат играчи,както Стрелеца даде пример със Сашко и Манолов,пак ще е голям успех.
Само Черно море.

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 13 окт 2009 12:33

Това означава само едно - ТИМ намалява значително парите в Черно море. Всеки, който говори за подмладяване, значи е приключил финансово. Батков го направи още през 2004-а година, сега повечето са тръгнали по този път. Нещата са ясни - ако искаш силен отбор, трябва много да инвестираш в играчи. А младите трябва да се докажат, преди да се оплакват, че не им се дава шанс. Ако наистина са добри, всеки треньор би разчитал на тях.

mokana
Контакти:

Мнениеот mokana » 13 окт 2009 13:56

А бе кви бази имаме бре хора вие под моста ходилили сте ....после трениорите знаети ли колко от тях стават .не виждате ли националните ни младежки и юношески формации как ги бият като тъпан.кои трениор изпратиха някаде да се обучи дори при мажете нито колю нито велизар кво остава за децките.че те децата доминалата година си копуваха екипите сега поне само обувки си копуват.да не говорим като завали дъж каде се сабличат.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 окт 2009 13:58

Интересно заглавие. Та, като се намеси политиката..... се чудя защо не се проведе един референдум сред феновете на отбора каква да бъде политиката на клуба :roll:
Все пак ужким всичко се правело заради нас, феновете...... :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 13 окт 2009 14:32

малко неуместно се изказвам /поне си признавам ;) / ама само искам да кажа като стана въпрос за базата ни в ДЮШ -е, може да не е нещо кой знае какво ,но пък ей така да отбележим само че е е в пъти по добра от базата на ДЮШ на ЦСКА... А случайно знаете ли че въозбновиха игрището на Жечка ,чисто ново,много хвърлени пари там, знаете ли колко промени има в школата ни , и да- треньорите ходят в София на курсове. Така че въпреки че ТИМ почти са вдигнали ръце от сегашния,натъртвам- сегашния Черно Море-не са вдигнали ръце от футбола ,което незнам да се радваме ли или не...
Че и по темата малко да се изкажа-не от базите и цените на екипите и ако щете и заплатите зависи люпенето на таланти за съжаление... Не можем да оплюваме собствените си звезди ,кумирите на нашите малки футболисти и да искаме тези деца да израстнат с любов към играта ,не можем да плюем големите си имена и малкото дете ,обожаващо един Бербатов да чува отвсякъде- той е манекенка и незнам каво още-е,кое дете ще поиска да прилича на него? Невероятни бъдещи таланти се раждат и на плажа и в градинката пред блока и където щете,но те се изграждат като футболисти от хората,които ние непрекъснато нареждаме- собственици, треньори, капитани...и когато те "благодарение" на нас нямат авторитет пред новоизграждащия се талант- еми огледайте се :x

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 13 окт 2009 14:39

На първо време да заложи на нов треньор, пък после да мисли за по-натам

Върни се в “Черно море”