2 кръг Ефбет лига /Черно море - Ботев Пд/ 27.07.25 неделя 19.45ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

2 кръг Ефбет лига /Черно море - Ботев Пд/ 27.07.25 неделя 19.45ч.

Мнениеот Iceberg » 25 юли 2025 09:26

Изиграхме нелош мач в Европа, въпреки резултата. Второто полувреме видях неща, които ако показваме в първенството и особено, ако успеем да доразвием, ще постигнем добри резултати и тази година. Цецо заздрави защитата. Обнадежден съм за играта ни. Не знам кога ще се включи и Берк.. Смятам обаче, че този мач с канарчетата трябва да го вземем на всяка цена! Нужна ни е добра игра и победа, най-малкото за самочувствие и самоувереност, защото мисля, че това ни липсва. Надявам се с всеки мач отбора да се обиграва все повече и показваме увереност. Видя се, че имаме и козове от пейката! Изобщо тази година отбора се окомплектова навреме и мисля с добри попълнения. С нетърпение очаквам развитието както на отбора ни, така и на първенството. Успех от мен и победа!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: 2 кръг Ефбет лига /Черно море - Ботев Пд/ 27.07.25 неделя 19.45ч.

Мнениеот mursusaid » 25 юли 2025 10:23

Много труден мач ще бъде.
Дано не повтаряме грешките и нагласата от миналата година,когато след мачовете за Европа ,следваше отпускане в мачовете за първенството,и влизахме супер немотивирано и съответно следваше слаб мач.
Надявам се ,че сега има нови момчета,които трябва да се доказват и показват и няма да последва слаб мач.
Илиан си знае кого да пусне ,моето мнение е че ще е хубаво да ротира малко състава.А ако има промени ,то тези които влязат нека си захапят мястото с добра игра .Доколкото разбрах Франса е оправен документално ,така че очаквам и него да видим.
Ботев също събра стабилен състав и мисля че по нищо не отстъпва от миналогодишния им пълен с разни печки.Хубавото и при тях е че я няма сработеността ,но пък играят освободени психически и мисля че ще излязат да се надиграват,което и за футбола и за нас ще е добре.Знаем как играем с отбор който нареди два дувара пред вратата си.
Нека напълним стадиона и отборът отново да усети подкрепата!
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 25 юли 2025 10:25

Brannik82 написа:0-1

Не е невъзможно,но не ми се вярва.
Като прогноза ще дам 2:1 :lol:
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 25 юли 2025 10:33

Всички на стадиона!
2-0
Имаме достатъчно добри и на брой футболисти, за да запишем първата от много победи на Тича тази година. Ботев са много сериозен противник и ще е адски трудно, но за това нашите момчета имат нас!
Супер е ,че мачът е късен. Няма да е жега.
Надявам се да няма контузени и всички да искат да изорат терена, за да покажат на Илиан, че заслужават титулярното място. Точно това ни липсваше в последните години. Сега да не си на неговото място (лукс). Да се чудиш кой да пуснеш.
Иска ми се да видя Жоро Лазаров титуляр и Фелипе зад него.

Само Тича!

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 25 юли 2025 10:41

Много сили хвърлихме във вчерашния труден двубой. Първо се надявам всички бързо да успеят да се възстановят до неделя. Това е най-важното за успеха срещу канарчетата. Обиграваме съвсем нов отбор. Трябва време както за новите, така и за ИИ да избистри състава, но след няколко кръга и това ще бъде факт. Има потенциал и добри изпълнители. Това се видя вчера срещу един много силен отбор със сериозен бюджет.
Бързо възстановяване на всички, силна подкрепа от трибуните в първия домакински мач за сезона и успех в неделя!!!

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 25 юли 2025 12:51

Тук трябва да излезем предимно с играчи, които ще са на резервната скамейка в Истанбул. Томов, Дончев, Стефанов, Дробаров, Мартин, Панайотов, Чандъров, Златев, Кардосо, Уеслен, Лазаров.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 27 юли 2025 13:16

Iceberg написа:Изиграхме нелош мач в Европа, въпреки резултата. Второто полувреме видях неща, които ако показваме в първенството и особено, ако успеем да доразвием, ще постигнем добри резултати и тази година. Цецо заздрави защитата. Обнадежден съм за играта ни. Не знам кога ще се включи и Берк.. Смятам обаче, че този мач с канарчетата трябва да го вземем на всяка цена! Нужна ни е добра игра и победа, най-малкото за самочувствие и самоувереност, защото мисля, че това ни липсва. Надявам се с всеки мач отбора да се обиграва все повече и показваме увереност. Видя се, че имаме и козове от пейката! Изобщо тази година отбора се окомплектова навреме и мисля с добри попълнения. С нетърпение очаквам развитието както на отбора ни, така и на първенството. Успех от мен и победа!

Ти хубаво културно ги наричаш канарчетата, но тези папагалчета ще имат гости в своята клетка... Няма да ги наричам соколите, вие им викате плебеите, ако не се лъжа- ще има минимум 50 плебея в техния сектор, минимум. Разбита се песните, които ще се пеят за Черно море в тази клетка няма да са за хора под 18 години...

Едно 3-0 ме устройва идеално, а ако може след мача да потърсите индивидите в гостуващия сектор, вече ще е една незабравима вечер :)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 27 юли 2025 18:43

Черно море: 33. Пламен Илиев, 3. Живко Атанасов, 28. Влатко Дробаров, 8. Асен Дончев, 15. Даниел Мартин, 71. Васил Панайотов (К), 24. Давид Телеш, 99. Уеслен Жуниор, 19. Георги Лазаров, 23. Димитър Тонев, 77. Селсо Сидни

Ботев Пловдив: 29. Даниел Наумов, 4. Никола Солдо, 6. Андрей Йорданов, 8. Тодор Неделев, 10. Ивелин Попов (К), 17. Николай Минков, 20. Стивън Петков, 27. Емил Мартинов, 28. Енрике Жоку, 38. Константинос Балоянис, 42. Ивайло Видев

Върни се в “Черно море”