ТИМ се маха от Черно море, търсете му собственик
http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d6749_14.htm
ТИМ търси на кой да продаде Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ТИМ търси на кой да продаде Черно море
Браво, феновете на Спартак са най-доволни, планът им успя, честито.
ENGINEER STYLE
Тия ТИМ такава мощна групировка, а поне веднъж не направиха Черно море шампион.
Дори най-големите футболни дерибеи все по нещичко спечелваха с отборите си, само ТИМ не. Ако не ме лъже паметта само едно участие в ЕКТ напоследък ? Дано се намери някой спонсор, който наистина да милее за Черно море.
Дори най-големите футболни дерибеи все по нещичко спечелваха с отборите си, само ТИМ не. Ако не ме лъже паметта само едно участие в ЕКТ напоследък ? Дано се намери някой спонсор, който наистина да милее за Черно море.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

Въпросът е след ТИМ какво ни чака, да не ни чака само дълго застояване в Б група, ако не и по-зле, да видим кой ще ни купи сега и кой ще дава не малко пари за лукса - А група.
ENGINEER STYLE
Пази боже футболните ни отбори от собственици като ТИМ.
хахахахах, **** съм я в смешната статия и най-вече тоя дето я е написал ....опитва да създаде интрига и да помогне на Левски преди мача с нас.. с някакви измислени спекулации, но едва ли има някой, който да му се върже
лятото ще направим добра селекция и догодина ще се борим за медали, точно с Гонзо 

Той и автора на темата е пуснал с такава цел,да създава интрига между нас и да почнем да се плюем,един друг. 

След едно изказване на един другар от светата троица във Варна колко пари бил дал за 3то ни място навремето РАЗБРАХ че с тези хора нямаме бъдеще. И как никой не му Благодарил на този другар и как бил обиден на Варна.......за мен това не може да бъде Собственик на отбор. За това когато изгониха Колю ми беше ясно че ни чака Б група максимум до 2-3 години. ТАКА И СТАВА за мое и не само мое съжаление. Човек или организация която ще ми се Оплаква колко бил изгубил за щастието на феновете на Морето и на един град не е нищо друго освен един БОРСОВ ИГРАЧ НА МАЛКИ СТАВКИ. Това е от мен. Дано се намери някой който истински да милее за този отбор и да ни направи СТАДИОН... в коя група сме не ме интересува,искам Стадион с нормални условия.
ogrizko написа:хахахахах, **** съм я в смешната статия и най-вече тоя дето я е написал ....опитва да създаде интрига и да помогне на Левски преди мача с нас.. с някакви измислени спекулации, но едва ли има някой, който да му се вържелятото ще направим добра селекция и догодина ще се борим за медали, точно с Гонзо
Милицията напълни памперса и почна с похватите на ДС

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
Ха ха ха. Тия варненските мутри много лесно се обиждали, Марешки не го уважавали, Тим не ги обичали и не им благодарили направо да ги оплаче човек.
Сериозно , Черно море го е имало и ще го има със или без Тим.

Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!