Neron написа:Само едно не ми е ясно до кога ще продължават да дават лиценз на стадион Тича?
Докато левскарите стриктно следят за Лицензите!К'во става с лиценза на ЦСКА,бактисахте ли?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Neron написа:Само едно не ми е ясно до кога ще продължават да дават лиценз на стадион Тича?
Parmalat написа:Терена на Черно Море е ужасен и не може да се играе нормален футбол.Вижда се че има и бабуни на терена.Как може отбори като Левски,Литекс и Черноморец да имат нормални и добре поддържани терени,а това във Варна не може и терен да се нарече.Докога ще се играят мачове в А група на такива ниви?Даже като го гледам онлайн яко дразни и окото.
зелено-бяло написа:Neron написа:Само едно не ми е ясно до кога ще продължават да дават лиценз на стадион Тича?
Докато левскарите стриктно следят за Лицензите!К'во става с лиценза на ЦСКА,бактисахте ли?
Neron написа:зелено-бяло написа:Neron написа:Само едно не ми е ясно до кога ще продължават да дават лиценз на стадион Тича?
Бе мен не ми е до лиценза на КЛУБА а лиценза на стадиона.Така като ви гледат другите ще си кажат за какво да правим ние терени като на тия им дават да играят на такива ниви.Яд ме е че не направиха стадион Варна.
Raoul_Duke написа:Тото Динев си е пазарил съдия. Такава пародия не е имало от "честната и почтена" игра от времето на Илиев.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост